Eskiden günümüzdeki gibi camilerde ve mescitlerde siyaset ve parti propagandası yapılır mıydı Eskiden günümüzdeki gibi camiler ve mescitler siyasallaştırılır mıydı yoksa birlik beraberlik mi vardı?
Eskiden günümüzdeki gibi camilerde ve mescitlerde siyaset ve parti propagandası yapılır mıydı?
Kimse söylemedi ama en azından eskiden camiler dolar taşardı ve eskiden bu kadar camilerde siyasetin bu kadar yapılmadığını düşünüyorum Tabii ben eskiyi bilmem eski nasıldı bilmem ama günümüzde camiler siyaset yuvası oldu onu söyleyebilirim Ben 90'lı yıllarda doğmuş birisiyim ama 90'lı yıllarda camilerde siyaset var mıydı bilmiyorum ama camiler dolup taşardı onu söyleyebilirim günümüzdeki gibi insanlar dine ve camiye soğuk değildi ateistler bile inanmasalar dahi saygı duyardı İslam'a
Cevap sahibi
+1 yıl
Camiler dolar taşardı mı ? Okunan ayetin anlamını bilmeyen kalabıktan ne hayır gelir? Şimdi bilgiye ulaşmak çok kolay Artık insanlar okuyor öğreniyor, araştırıp sorguluyor
Sen bir Müslüman olarak kaç ayetin Türkçe anlamını biliyorsun mesela?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eskiden cami ve mescitlerde birlik beraberlik olduğunu kim söyledi?
O yüzden mi Türkiye de dahil olmak üzere Ortadoğu kan gölüne döndü ?
Kimse söylemedi ama en azından eskiden camiler dolar taşardı ve eskiden bu kadar camilerde siyasetin bu kadar yapılmadığını düşünüyorum Tabii ben eskiyi bilmem eski nasıldı bilmem ama günümüzde camiler siyaset yuvası oldu onu söyleyebilirim Ben 90'lı yıllarda doğmuş birisiyim ama 90'lı yıllarda camilerde siyaset var mıydı bilmiyorum ama camiler dolup taşardı onu söyleyebilirim günümüzdeki gibi insanlar dine ve camiye soğuk değildi ateistler bile inanmasalar dahi saygı duyardı İslam'a
Camiler dolar taşardı mı ?
Okunan ayetin anlamını bilmeyen kalabıktan ne hayır gelir?
Şimdi bilgiye ulaşmak çok kolay
Artık insanlar okuyor öğreniyor, araştırıp sorguluyor
Sen bir Müslüman olarak kaç ayetin Türkçe anlamını biliyorsun mesela?
1-2 tane ayetin Türkçe anlamını biliyorum onun dışında bilmem
Hiç bişey bilmeden camileri dolduran cahil kalabalıklar mı iyi yoksa okuyan bilen öğrenen azınlıklar mı
Okuyan bilen öğrenen azınlıklar iyi tabiiki Okuyan ve bilgili insan olmadıktan sonra tabiki kalabalık boş :(
Camilerde siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum.
@saskinomayra Bende doğru bulmuyorum