Ben, bir neden aradığımda ilk, "bu kimin işine yarar" diye düşünürüm. Bu kimin işine yarar? Nedeni nedir? Bunu bir seçmen aptallığı olarak değerlendirebilir miyiz? Yoksa işin içinde başka şeyler mi var?

Ben, bir neden aradığımda ilk, "bu kimin işine yarar" diye düşünürüm. Bu kimin işine yarar? Nedeni nedir? Bunu bir seçmen aptallığı olarak değerlendirebilir miyiz? Yoksa işin içinde başka şeyler mi var?
Seçmen aptallığı olsa haberleri bize kadar gelmez. Lise olarak Erdoğan'ın dağıttığı broşürleri yaktık bahçeye attık kimsenin haberi olmadı.
Böyle kişilere para veriyorlar algı operasyonları yapıyoralr.
Bizim mahalle orası. Az evvel sofrada o konuyu konuştuk. Mahalleye son 10 yıldır Beyoğlu'nda tutunamayan feminist, aktivist, sözde solcu ipsiz, sapsizlar yerleşti. Bu da o tiplerden birisi muhtemelen. Kafası da iyiyse geçerken bunları yapmış ta olabilir. Çünkü çoğunda zke sürülecek kadar akıl yok maalesef. Eski mahalleli yapmaz bu tarz bir işi.
Provokasyon bunlar
Ulu orta yorum yazmayı doğru bulmuyorum. Ne yazık değil mi... Düşüncemi açıklamak anayasal özgürlüğüm ama bunu kullanma noktasında çekince hissetmek ne acı.
Kusur yok. Sıkıntı yok. Dışarıdayım şu anda. Bir birimdeyim. Eve gidince söylerim
Amin sağolasın
Cevap
4Cevap
Sence kimin işine gelir bu tarz provokasyonlar?
Puslu havayı seven yaratıklar olabilir.
Dikkat etmek gerekir. Yeterince sorunumuz varken provakasyonlara gelmemek gerekir.
AKP her zamanki gibi dini konulardan prim yapmaya çalışıyor. Din kimsenin tekelinde değil, aklı olan zaten oyunu bilir.
Dikkat çekmeleri lazım, mağdur edebiyatı yapmaları lazım. O yüzden böyle saldırılar çoğaldı.
Seccade basarak halkı kim tehdit ediyor?
Bunu da akape yapmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?