Son zamanlarda artan dini propaganda?

Oncelikle ben dinsiz biriyim sulalemin yaridan cogu ogretmen oldugunan okula baslamadan yazma okuma ogrendim 5 yasimnan tarihe ilgim vardi ve internete olsun kitapda olsun tarihi yapilar insanlar mitolojiler inanclar yasanmis olaylari hem okudum etim suanda okuyorum ve dinsizim kendi fikrimde bir yaratici fikrim var tabi ben simdilik boyle dusunuyorum belki gelecekde musluman satanis hristian ve s ola bilme ihtimalim ola bilir arasdiriyorum kutsal kitaplari tam okumadim ama askerden gelir gelmez okumaya baslamak istiyorum tam karari ondan sora vermek istiyorum biraz okudum ordan burdan ama cogu dinin tarihini biliyorum nasil var oldugnuda neyse konuya gelmis olursak boyle oldugum icin dislaniyorum bu cokda umrumda degil ama bu dindar tayfa musluman ulkede oldugum icin muslumanlardan ornek vericem asiri propaganda yapiyor ben boyle bisey yapmadim kimise ateis ve ya deist ya kendi inancim olsun kimese teklif etmedim ama bunlar ediyor yasadigim yerde her yil kizlar kapaniyor ve kapanmayanlara cehenemde yanacaksiz diyorlar koydeki bir kadin tum komsularina akrabalarina bu sekilde nufuz etmis ve neredeyse hepsi kapanmis ama sorsan islamin i sini bilmiyorlar kulakdan dolma bilgiler var
Sinif arkadasim sozler kosku said nursi isde osmanli torunuyum diyen hocalari izliyor qaliba nurcu her kese yayiyor cogu kucuk cocuk ve yasitlarimi dindar yapti annelerne kiz kardeslerne kapanin diye duruyolar cogu namazi ihmal etmiyor ben namazi bir new arap meditasyonu olarak biliyorum olarsa bana sen kafirsin yanican diyorlar benle konusmuyorlar hatta oylece sohbet ettigimde sozleri kesip dalqa geciyorlar bu salaga inanma diyorlar dinden konusmasamda her kelimesi yalan diyorlar baba tarafdan akrabam kapali gozleri kapatan carsafdalar cocuklari okula gitmemis okul haram diyolar tek kitap kuran diyolar ama kuranida okumamislar iki erkek spora gitmis 1 zir cahil eqolu ve kaba digeri iyi problemli degil
Fotorafdaki gibi kapanmaya karsi degilim ama evlenen kapaniyor ona gibi neden yapmiyo
Boyle kapansalar guzel olur yakisiyor
Bunun siyah versiyonu ve kizlara ahlak dersi veriyolar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Son zamanlarda artan dini propaganda?