Artmıştır. Kur'andaki matematik hatasının ortaya serildiği günden bu yana 10 yıldan fazla oldu. Bir insanın bu hatadan haberdar olup da müslüman kalması zor.
Mirasla ilgili Nisa 11-12 ve 176. ayetlerdeki hata. Avliye metodunun Kur'andaki bildirilen oranlardan sapmak olduğu gün gibi ortada. Savunulacak bir tarafı yok.
Ben değişmek için değişmedim. Farkına vardım diyelim. İnsanlar kendilerine göre günah, sevap belirliyorlar. İyilik yapmak için sevap olmasına gerek yok iyilik iyidir bi beklenti (sevap) olması çok saçma geliyor. Bir yaratıcı var. Allah dersin tanrı dersin ama var. Fakat dinlerin hepsi bana uydurma geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
evet.
Artmıştır. Kur'andaki matematik hatasının ortaya serildiği günden bu yana 10 yıldan fazla oldu. Bir insanın bu hatadan haberdar olup da müslüman kalması zor.
Hangi hata
Mirasla ilgili Nisa 11-12 ve 176. ayetlerdeki hata. Avliye metodunun Kur'andaki bildirilen oranlardan sapmak olduğu gün gibi ortada. Savunulacak bir tarafı yok.
Çoğu ne olduğunu bilmeden böyle farklı görünmek için dinsizim diye gezen ergenler.
Arttı ama önemli olan din değil insanlar değişti baya
Evet artti. Bence iki sebebi var biri özenti öteki de dini temsil eden bazı kişilerin dini istismar etmesi insanları yanlış yönlendirmesi gibi
Eeee kıyamet yaklaşiyor illa dünya batacak onun için dinsizlikte artacak her şey kötü hal almaya başlayacak vede başlamaya başladı
Bu zamanda ibadet etmek her şeyden daha değerli galiba
@seankingston ibadet edenede şeriatçı gözüyle bakanlarda var
Öyle düşünenlerin gözümde hiçbir değeri yok
Din insanın vicdanı ruhu bedeni ile kendi içinde yaşaması gereken bir durum. Herkes kendi içinfe yaşıtor
Fanatik müridim herkeş bizim gibi mürit olsaydı eyne olmazıdı
Gelmemeli. Çok isteyen Afganistan'a skr olup gider.
Araştırma isteği arttı
Çok fazla arttı ben de deistim
Neden değiştin
Ben değişmek için değişmedim. Farkına vardım diyelim. İnsanlar kendilerine göre günah, sevap belirliyorlar. İyilik yapmak için sevap olmasına gerek yok iyilik iyidir bi beklenti (sevap) olması çok saçma geliyor. Bir yaratıcı var. Allah dersin tanrı dersin ama var. Fakat dinlerin hepsi bana uydurma geliyor.
Gerçeği görmek arttı.
Dine ihtiyaç kalmayacak
Evet, sende durumlar nasıl
hayır. ama dini vecibeleri z klemeyen arttı.
Şeriat gelmemeli
Nie
Cumhuriyet çocuklarıyız biz
Yok
Yok ne?
Sen şeriat mı istiyorsun?
Evet
@NoirCiel ne anlatıyorsun kanka eğer öyle bir şey gelseydi ülkeye şuanki profil fotoğrafındaki gibi dışarı çıkman yasak olucaktı
@Alpp035 yok.
@NoirCiel ne yoku kanka daha savunduğun kaynağın içeriğini bilmiyorsun umarım troll sorudur değilse çok büyük ve hayati bilgi eksikliklerin var demek
Ülke de herkes kafir
Evet
Evet
Hemde nasılll
Fazlasıyla bu tespitin çok iyi
Arttı evet
Evet arttı bence
Bilmem sence
Evet