https://t24.com.tr/haber/reuters-cavusoglu-isvecli-bakana-feminist-politikanizdan-sikildim-diye-bagirdi,1035062

Ben Avrupa ve Amerika"nın tüm sövgüleri hak ettiğini düşünüyorum. Onların insan hakları da yalan, savundukları feministlik de külli yalan. Tarihten beri tüm ülkeleri sömürdü ş*refsizler. Bizim politikacımızın tepkisi yerindedir ya da değildir olayı tam bilemeden yorum yapamam. O farklı bir konu.
Günaydın🙋♀️
Mutlu Sabahlar.. 🌸
Çavuşoğlu ağırlığını ortaya koymuş, masaya yumruğunu sert ve otoriter bir şekilde vurmuş... Heyt be! Bu saatten sonra kim tutar artık Çavuşoğlu'nu 🤣
Vatandaşın Portakal gibi suyunu sıktılar, hala posadan da su çıkarmaya çalışıyorlar..
Sıkılacak can bırakmadılar ki, insanlar da hiç bir şey sıkmıyor bizi artık, bence
Yani en azından beni sıkmıyor, aksine bu haberler bana eğlenceli geliyor artık.. Günüme neşe katıyor..😄
İnternetim henüz bağlanmadı, hoş buldum, rica ederim 🖑😊
Bugün Rus bir yazar neler söylemiş öyle. Okudum ve tebessüm ettim. 😃 Rus medyasını takip ederken okudum ve adam içimi okumuş. 🤣🤣🤣
Şimdi şöyle bir durum var. Artık şunu diyorum. Ankara hoştur İstanbul hoştur İzmir hoştur ama banane. 😃
Cevap
12Cevap
Biz de bunlardan çok sıkıldık. Hem de öyle böyle değil. O sıkıldık dediğin ülkede ki insanların refah seviyesinden haberin var mı acaba?
muhtemelen haklıdır bunu söylemekte.
daha önce de bu kadını pert etmişti M. Çavuşoğlu.
terörü desteklerler, her şeyde ambargo isterler Türkiye için, Ermeni vs soykırımı gibi şeylerin hepsinde bu İsveç var ve şimdi NATO üyeliği için yalvarıyorlar. veto yu devam ettirmeliyiz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/video/cavusoglu-canli-yayinda-kuplere-bindi-iste-o-sozler-1773246
Bu adamlar kendilerini değil, ülkeyi temsil etmek üzere bulundukları makamlarda olduklarını unutuyorlar. İşte bundan sıkıldım.
Dis işleri bakanimizdan daha iyisi beklenemezdi zaten. Bizde sizden sıkıldık da ya sabır diyip bekliyoruz bakalım
Çavuşoglundan memnunum ben bunlarla başedebilmenin yolu anladıkları dilden konuşmaktır. Bunlara cevap vermez isen başına kalkarlar.
Adam haklı, feministler çağımızın en büyük zalimleridir... Bütün efendi erkekleri hadım veya idam edip mafyaların haremlerine girmek istiyorlar...
Sağ kesimden sıkıldım bende
Bilmeliydiler bunların feminist politikaları sevmediğini çok yanlış yapmışlar. Linde ederim seni rende
Çavuşoğlu‘ndan sıkıldık.
Bende bunların kuru sıkı atıp tutmalarından sıkıldım
Sığınmacılardan ve ekonominin kötüleşmesinden sıkıldım
yazan biri olmayınca konuşmayı bilmiyolardır
Bende sizin ataerkil erkek sisteminizden sıkıldım
İlk defa akbli birine hak verdim
İbrahimoviç bunu beğenmedi
Ben en çok ekonomiden sıkıldım ya. 🤦🤦🤦
isveçli bakana 3-5 posta düzelecek ahaha
Bende akp den komple sıkıldım Tayyip bile dahil
Teröristlere
Herşeyden sıkıldım