Genç olan ve her zaman genç hisseden tüm KScanlar'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! 🇹🇷❤️🎉

Mustafa Kemal Atatürk vesile arkadaşları ondan önce gelen Osmanlı padişahları Selçuklu padişahlarının bütün devlet büyüklerine bize böyle bir vatan bıraktığı için sonsuza kadar minnet rahmet duyuyorum, her ne kadar evlet büyüklerinin arasında ayrımcılık yapılsa da 19 Mayıs kutlamaları bir kenara bırakılarak İstanbul'un fethi kutlamalarına önem veriliyor olsa da benim için, tüm resmi ve dini gönder önemlidir İstanbul'un fethi de bana aittir 19 Mayıs 23 Nisan 30 Ağustos 23 Ekim 29 Ekim hepsi bana aittir hiç kimse birbirinden ayıramaz hepsi bize bu nadide vatanını bırakıp şehid olan İslam sancağının yayılması için, başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, onun yolunda giden Eshabı Kiram efendilerimiz, mezhep ve itikat imamlarımız, ehli sünnet alimleri ve bütün devlet büyüklerin ruhu şad olsun. Daha sonrasında vatanımızı bayrağımızı bölmek isteyenlere fırsat vermeyin vatanı türkyurdu kılan Selçuklu hükümdarı Tuğrul Bey Süleyman şah Ertuğrul Gazi Osmangazi Fatih Sultan Mehmet Han, 2 Mahmut Han, Abdülhamit Han ve bütün Osmanlı padişahlarının ruhu şad olsun. Daha sonrasında vatanımızı düşman işgalinden kurtararak bizi cumhuriyet'e hediye eden Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına selam olsun.
19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun.
Benim anlamadığım bu 19 Mayıs artık kutlanmaz olmustu hava soğuk oluyor diye kutlamaları kaldırılmıştı herkeste buna uymustu bu sene ne oldu da her yerde coşkuyla beklenen bi etkinlik oldu bu 19 Mayıs
Bu arada bence zamlardan sonra bu sene gençliğin şarkısı bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin olacak sanki 😉😉
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! 🇹🇷♥️
Benim gençlik ateşimi 💥🔥 en iyi yansıtan şarkıyı paylaşayım hemen 💃🏻
Haydi gençler başlayın, haydi gençlik hop hop hop.
Yaşamaktan korkmayın haydi gençlik hop hop hop.
El vuralım coşalım haydi gençlik hop hop hop.
Bu şarkıyı söyleyip mutluluğa koşalım.
Seslenelim göklere.
Dağlara, denizlere.
Her yaştaki gençlere bizden selam sizlere.
Haydi gençler durmayın, haydi gençlik hop hop hop.
Hep beraber oynayın, haydi gençlik hop hop hop.
Arayalım bulalım haydi gençlik hop hop hop.
Dünyanın varlığını kalbimizde duyalım.
Seslenelim göklere.
Dağlara, denizlere.
Her yaştaki gençlere bizden selam sizlere.
mor ve ötesi - Bir Derdim Var
Bir derdim var artık, tutamam içimde
Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar?
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
Herkes neden düşman, herkes neden düşman?
Unuttuk hepsini, Nuh'un nefesini
Gelme yanıma, sen başkasın, ben başka
Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar?
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar
Bak bu son perde, oyun yok bundan sonra
Işık yok, hiçbir şey yok, yok, yok, yok
Bir derdim var
(Bir derdim var) Bir derdim var
(Bir derdim var) Bir derdim var
(Tutamam) içimde
Tam günümüzdeki yaşamın verdiği hissi anlatıyor ki bir de 18 yıllık bir şarkı hani bu 🎶
Cevap
56Cevap
What's Up Danger · Blackway · Black Caviar
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe419 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun

🎉🎉🎉😍😍😍✨✨🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈Türkiyemmmmm🎈🎈🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sesimizi yer, gök, su dinlesin
Sert adımlarla her yer inlesin inlesin! 🇹🇷
🇹🇷 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun! 🇹🇷
.
Daha güzel, daha umut dolu bir gelecek; Atatürk'ün içinde yaşadığını bilen gençler ve genç hissedenlerle mümkün. 10 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun! 💪🇹🇷
#GençlikBaşımdaDuman diyerek biz de "dağ başını duman almış" diyoruz o halde!
Tam 103 yıl önce tamda bugün, bu gururun heyecanını sayın atam Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk heyecanla ve büyük bir çoşku ile bayram olarak biz gençlere armağan etmiştir.💝
19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun nice mutlu bayramlarımız, çoşku ve heyecanla ve büyük özlemle olması dileğiyle.💝
Saygılarımı sunuyorum, sonsuz sevgi ve özlemlerimi sunuyorum.💝
#GençlikBaşımdaDuman 💝
19 Mayıs Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü ve kuvvetlendiği günün adıdır. Türk milleti özgürlüğü için yaşar , bunu unutmamamız dileğimle.
Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
Bugüne özel gençliğimi yansıtacak şeyler olsa gerek.
"Bütün ümidim gençliktedir."
Mustafa Kemal Atatürk.
Atatürk tarafından armağan edilen bu güzel gün tüm gençler ve sporcular tarafından kutlu olsun.
https://www.youtube.com/embed/1GgKXR_J-wwhttps://www.youtube.com/embed/yaK-IpW0Vooİki şarkıda beni havaya sokup dans ettirebilir.
benim gençlik şarkılarımda bu şarkılar
#GençlikBaşımdaDuman
ile kendimden geçiyorum. 💙
19 Mayıs Ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.
@ksBence
#GençlikBaşımdaDuman
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun🎈😍
Genciz, güzeliz, hallederiz 💪 djjd
Bu matematik bizi kandırıyor hocaaaam.
19 Mayıs gençlik ve Spor bayramınız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Atamızın izinden hiç bir zaman sapmadan devam Edeceğiz. Yaşaşın Türk gençliği Yaşaşın nice 19 mayıslar.
Eminim ki bir çok kişi hala severek dinliyor 😎
Tabi ki bu. Bir yanım buruk hem dedemin vefat yıl dönümü ve 19 Mayıs..
Gençlik mi kaldı ki
Bayramını kutlayalım
Bu tür bayramlar boşuna kutlanıyor
Hayatımız maddiyat iyi olursa her şey tekrardan güzel olur
Ama bu saatten sonra bunlar sadece HAYAL ÜRÜNÜDÜR...🧐🧐🧐
Blue- Fly By benim lise deyken favorı sarkımdı..
19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.
#GençlikBaşımdaDuman Benim gençlik şarkılarımdan biri :
19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı kutlu olsun 🇹🇷❤️
Manganın en sevdiğim şarkılarından..
19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun :)
Tüm gençler ve kendini genç hissedenler “Bütün ümidim gençliktedir.” sözünü unutmadan yaşayın, yaşatın lütfen. Bayramımız kutlu olsun.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
19 Mayıs gençlik ve Spor bayramınız kutlu olsun 🙂👏🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
https://www.youtube.com/embed/SM-jCI5Lv84#SelamGençlik 🍀🍀
Destiny's Child
Survivor
Gönderelim gelsin 🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#ÂşklaBaşla ❤️❤️
FABRİ FİBRA - FENOMENO (Fenomen)
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve gençlik Spor bayramı kutlu olsun :)
Rahmetle andığımız büyük Atatürkün miras bıraktığı ilkelerle gençlerin ilerlemesini ve sağlam toplumlar oluşturmalarını dilerim!
Kızlar Bir Adım Öne gerçek hazine buyrun
https://www.youtube.com/embed/Rzg4lp9VYMgAtatürk ü anma gençlik ve spor bayramını, ateşini yansıtan şarkıya mı bağladınız :))
hadi o zaman; gençliğe hitabenin en trend cümlesi sizce hangisi?
Faruk Demir - sarı saçlım mavi gözlüm
Atatürk'ün sadece ülkemize değil dünyadaki her insana verdiği armağandır bu. Ölümünün üstünden bir asır geçse bile hep gönlümüzde biz hep izinde :)
Bayramımız kutlu olsun 🎉
https://www.youtube.com/embed/9IHuaSLhsQoTeşekkür ederiz Mete admin🥳 Tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin bayramı kutlu olsun🎈🇹🇷
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun !. 🇹🇷 ❤️
Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bando ve Armoni Muzıkası - Harp Okulu Marşı 1971
https://www.youtube.com/embed/FoV19NWDKzYGençlik şarkım yok. 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.🇹🇷🇹🇷🇹🇷
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
NE MUTLU TURKUM DIYENE
Gençlik bayramımda evde oturup ders çalışacağım çünkü haftaya sınavım var 🥺
Ablacım ne gençliği ne ateşi bırak allasen güldürme beni
Tarkan şarkıları. 19 Mayıs gençlik bayramımız kutlu olsun
🇹🇷 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun ! 😊
Vatan olur mu bu dağdan bu taştan koynunda yoksa yatan!
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun..
Kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz, bu matematik bizi kandırıyor hocammmmm!
Manga yazıyoruz, rastgele bir şarkısını açıyoruz :DDD
19 Mayıs Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü ve kuvvetlendiği günün adıdır. Türk milleti özgürlüğü için yaşar , bunu unutmamamız dileğimle.
Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷
Bir daha çık gel samsundan sarı saçlım mavi gözlüm nerdesin...
Bu şarkı ateşimizi daha da arttırıyor olabilir.
https://www.youtube.com/embed/G4FpFpREG_USemiramis pekkan - ben böyleyim
Çapkınmışımm güzelmişimmm böyle söylerlerr pek sevimli hercai derler canından benzermişşş beni bir keree sevenler
ben 19 mayısta godfather remix dinleyerek uyanmaya çalıştım ama uyanamadım o yüzden şimdi dinliyom iyi dinlemeler
Vallahi ülkede genclik kalmadı yarın nasıl ekmek buluruz derdindeyiz ekmek 5 tl bu arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?