Olay, sabah saatlerinde Adana'daki bir Veteriner Kliniği’nde meydana geldi. Kliniğe gelen bir kadın, muhabbet kuşunun sorunu olduğunu söyleyerek yardım istedi. Yapılan tedavinin ardından kuşunu teslim alan kişi, bir süre sonra muayenehaneye tekrar gelerek hayvanın öldüğünü söyleyip iş yerinin camını kaldırım taşıyla kırdı. Kuşumu öldürdün diyen kadın, veterinere saldırdı, "kuşumun intikamını alacağım" dedi. "Bugün camını indirdim, yarın seni öldüreceğim" diye bağırarak veterineri kovaladı. Kliniği birbirine katan kadın yarın geleceğini söyleyerek klinikten uzaklaştı. Saldırı sonrası kadın uzaklaşırken, yaşadığı olayın şokunu atlatan veteriner, polise başvurarak şikayetçi oldu, can güvenliğinin sağlanmasını istedi. https://www.mynet.com/kusum-oldu-dedi-dehseti-yasatti-yarin-seni-oldurecegim-110106952888
Kuşu ölen kadın veterinere saldırdı! Sinirlerinize hakim olabiliyor musunuz?
Bende veterinerim yapmayın etmeyin annem. Kuş muhtemelen beslenme sonucu ağır ishale yakalandı ve öldü. Bünye hassas olduğu için serum ve vitaminler yetersiz gelip öldü.
Evde evcil hayvan beslemiyorum.. Çünkü besleyenler bilir.. Bir süre sonra evde beslenen o canlı insanın canından bir parça gibi oluyor ve büyük bir sevgi bağlılık duyuluyor o canlıya karşı.. Ve o evcil canlıya bir şey olduğu zaman sahibinde büyük üzüntü oluşuyor.. Ve yerine alınan yeni bir canlı asla eskisinin yerini dolduramıyor.. Ama tabi ki altını da çizmek isterim. Tabi ki bu kadının yapmış olduğu davranışı da asla onaylamıyorum elbette..
Nedense veteriner pek samimi gelmedi bana. Yarin gelip seni de oldurucem kelimesi yalandır muhtemelen. Kadının gozu gibi baktığı hayvan ölmüş belkide yanlış birseyler yaptı ki kadın bu kadar sinirlendi adama. Veterinerler artık ticarethane oldu
Hekim gereken müdahaleyi yapmıştır ölen hayvanı diriltecek değil ya. Ayrıca veteriner hekimler genelde memeli hayvanlar üzerine ihtisas alıyor kuşlar ve sürüngenler hakkında tecrübe sahibi hekim hem az hem de bu türlere yapılacak müdahaleler sınırlı maalesef.
Haklı. Canlı getirdiği kuşu ölü geri veriyorlar. Ayrıca veterinerler en iğrenç tüccarlar oldu 15 senedir. Her boka binlerce lira para istemesini bilip icraata gelince bir işe yaramıyorlar.
Muhabbet kuşum var adı tavuk. Salağın birini ona fazla marul verdiği için dövmüştüm. Kuşumu isalden öldürmeye çalışıyor, sorunca da bilmiyordum ki şerefsize bakar mısınız.