Kendi halinde yatan kediye yoldan geçen bir şahıs tekme atıyor. Olayı gören bir hayvan sever tekme atan şahısa dayak atıyor. Videoyu izleyince içimin yağları eridi yemin ederim. İyice zıvanadan çıktı bu millet.
Kediye tekme attı, dayağı yedi! Hayvanlara zarar verenlere müdahale eder misiniz?
köpeğin boynuna kemer takan çocuklar görmüstüm kaç kişiyle kavga ettim çıkartıcaksınız diye, sıkmıslar bi de aptallar. çok küçükken de sokakta yavru kediye işkence yapıyordu çocuklar ağladım bi saat evdekileri ikna ettim kediyi ellerinden kurtarıp eve almıstık🥺 sonra da sahiplendirdik ama çok özledim
Evet ederim tabi ki de.. böyle yapanlara ço0k ağı ceza verlmeli hatta o hayvana yaptıklarının kat ve kat fazlasını bu insan bile olmayan karaktersizlere yapmaları lazım.. ne istiyorlarsa şu canlılardan.. kimseye zararı da yok..
Iki sene önce aynı şeyi ben yapmıştım önümde yürüyen bir adam durduk yere kediye tekme atmıştı ben de arkasından ona Uçan tekme atmıştım nereden geldiğini şaşırdı. Büyük ihtimalle bundan sonra her gördüğü kedi de benim siluetimi görecek.
Bizim köyde çocuklar kazları ineklerin su içtiği havuza atıp boğmaya çalışıyordu. Elime aldığım gibi yerden yere vurduğum günleri hatırlıyorum. Elime sağlık. Hayvanlara kurban olsunlar vicdansız köpekler
Helal olsun eline sağlık her gün hayvanlar böyle davranan birbirleri dayak yese hiç sorun kalmaz!! Rabbim bunlardan alsın hayvanların canına eklesin inşallah 🙏