Arkadaşlar kapımın önünde beslediğim kedinin üç tane 2 aylık yavrusu var ve bir erkek kedi gelip yavruların hepsinine tecavüz ediyor hep yavrulara halleniyor yani şimdi ben bu kediyi öldürsem günah olur mu? Yavrulara zarar veriyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Öldürmeden bir çözüme kavuşturmak gerekir. Kedinin sevmediği bir koku bırakılabilir ya da yavruların ortamı degistirilebilir
Yavruların ortamını daha önce değiştirmiştim öldüremem zaten bir hayvanı sinirden öyle yazdım o kediyi başka bir mahalleye götürcem sadece
Yine gelir bulamayacağını zannetme. Sadece kendi bölgesi olmadığına inandiran lazım ya da terkettirnen lazım
Nasıl yapabilirim?
Bolgeyr başka bı kedi alistirabilirsin yavruları tasiyabilirsin
Öldürme ama tam olarak ne yapıyor hepsini mi kediler hamile kalmasın küçük yaşta
Birde yardım gerekmi mama yollayım
Kediler güzel mi resimleri var mı 🙂
Annen kedi ne yapıyor yavruların canı yanar daha küçükler
Bir şekilde uzaklaştır
Kafaya takmış sa hep gelir ama tut başka yere götür
şu an resim atamıyorum sonra atcam kediler küçük olduğu İçin hamile kalamaz ama küçük oldukları ve o kedi büyük olduğu İçin hayvanların üstlerine çıkarak zarar veriyor öldürmeye çalışıyor bir nevi annleri yavrularını korumaya çalışyor ama gücü o kediye yetmiyor
Yine geldi ama bu sefer annleri başlarından kalkmıyor ama sonrasını bilmem
Ekleyip resim atma ihtimalim var mı
Birde yemek yeterlimi mama yollaym
İnşallah bir şey olmaz bildiğin küçük kedilere sapıklık yapıyor yani eminsin
Resim çekemiyorum maalesef telefonumun kamerası bozuk ve sokağa çıkma yasağım var ayın 15 inde yasağım kalkıyor ayın 15 16 sı gibi eklerim sağol. düşündüğün için zaten sokak hayvanlarını besliyorum İnstagram da İzmir Mama Desteği adlı sayfam var yardımlarını oradaki mama kumbarası linkinden yapabilirsin şu an elimde mama var beslemek için
Evet beslemek isterim sayfa nerde?
Bu arada görmek isterim kedileri de bende hayvan severim
Kaç tane hayvanın var bana ara ara resim atarmısın
instagram.com/izmirmamadestegi?igshid=5gwx9qk8dt2w bu heralde sayfa
İnstagramda dediğim gibi ayın 15 inde sokağa çıkabilir ve resim problemimi çzebilrm beslediğim hayvanları orada hikaye şeklimde paylaşıyorum zaten hergün şu an böyle bir sorunum olduğu İçin ayın 15 ini bekliyorum istersen sayfamı takip edip resim atmaya başlayınca mama göderebilirsin
Evet
Tamam olur banada extaradan video atarsan iyi olur güvenmediğim için değil hayvanlar daha çok gürürüm
Evet anladım çok yardım eden var mı yetiyor inşallah
Instagram dan yazarım sana
Besleğim hayvanların sayısı epeyce fazla yardım geliyor ama yeterli olmuyor tabi ki herzaman şu an elimde bir haftalık mama var arada hayvanseverler destek oldukça da geliyor bir şekilde doyurmaya çalışıyorum etrafımdaki hayvanları
Evet anladım merak ettim onları 🙂
Senin içinde zor oluyordur Allah güç versin sanada
İnstadan yazdım
Mal misiniz mk oldurme sakin dogaya karisma belki de etmiyordur taciz maciz ne anlicaksiniz siz
Kedilerin üstlerine çıkıp ne yapıyor acaba
Bilemeyiz hayvan bilimci degilim ama bu illa cinsel iliski anlamina gelmiyor öldürmeyin buyuk gunah ki hayvan kendi yavrusuna hallenmez
Kendi yavrusu olduğu ne malum üstelik öldürmicem yakalarsam başka mahalleye götürüp Atcam
Yavrulari ne olacak sacmalama diyorum kediler oyle birsey yapmaz! Ayrica dogaya da karisilmamali o zaten kendi dengesini buluyor ki taciz de etmiyor zaten yapma gunah sen bilirisn
Sen ne anladın konudan kedilerin annesi var yavrulara zaten bakıyor yavrulara musalat olan erkek kediyi uzaklaştırcam kedilere zarar verdiği için
Kedi sonuçta bu insan değil o kediyi yavrulardan uzak tut yeter öldürmek zalimce bir şey
Tutamıyorum neticede sokakta kediler nereye koysam geliyor yavrulara zarar veriyor
Tabikide olur geldiği zaman su dök bir süre sonra korktuğu için gelmeyi birakir
Kizlar yuz vermemistir o yuzden sapik olmustur rahat birak kediyi kizlarin sucu hepsi :d
Hiç bir hayvan yavruya hallenmez iç güdülerinde yok yavrulara hallenen tek hayvan insanlardr
Gerçekten yavrulara halleniyor hepsinin üstlerine çıkıyor sırayla
O senin sapkınlığın bence
Nediyon ya sen gördüm diyorum ben de ilk inanmadım yavruları öldürmeye mi çalışıyor diye düşündüm hayır gördüm yavrulara saldırıyordu
Jwjsjsjde öldürme boşver
Haysiyet yoksunu kedi
Hayvanlarda durum daha farklı böyle düşünme
Ama zarar veriyor yavrular çok küçük ve o kedi onların 20 katı üsttlerine çıktığında hayvanların organları zarar görebilir ya da boğabilir
Yinede karışmamalısın hayvanları doğası , dilini bilmiyoruz insan aklıyla böyle düşünüyorsun doğaya insan eli değmediğinde herşey daha iyi olur inan bana
Ama daha önceki bir yavru kediye yine musalat oluyordu ve hayvan bir süre sonra şişti ve öldü
Imm o zaman bir veterinere sorabilirsin
Yavuları öldürmeye çalışıyor kanka o
Valla izledim sırayla üstlerine çıkıyor
Boğmaya çalışıyorlar
Benimde kedilerim var
Tek anladığım şey yavrulara zarar veriyor ve benim o hain kediden kurtulmam gerek
Onları evin içine al gerekirse o kedi bırakmaz
Daha önce aldım ama anneleri dışarı çıkmak İçin kendine zarar veriyor kendini oraya buraya vurarak
Al sen genede
aynı şey başıma gelmişti.
Nasıl uzaklaştırabilirim yavrulardan
yapamassın o bölge o erkegin.
şu an kovaladım ama biraz sonra yine gelir
dövsen bile gelir.
Benim anlamadığım o kadar kedi varken neden cüsesinin 20 de 1 bir canlıyla uğraşıyor
erkekler genç kız ister :D
İyi de bu üç yavruya musalat oluyor biri erkek bide
oha artık
Andıropoz a mı girdi ne yaptı😂
hahahah konu kedi olunca gülesim geliyor :D
Onlar ne anlar sapikliktan sende
O zaman yavruların neden üstlerine çıkıyor
Valla bilemiycem olmadı kediyi barınağa ver kurtul yani başka bişey yapma günahdır😂 oda nasıl bir kedi hayvanlar bile azıttı artk
Boğmaya mı çalışıyor başka bir şey mi yapmaya çalışıyor bilmem yakalarsam. yaktım çırasını
Tecevüz ederken gördün mü
Üstlerine çıktığını ve cinsel organını hayvanların popona sürdüğünü gördüm
Kız onların cinsel şeyi görünmez bile😂 içine sokmadıkça tecevüz olmaz merak etme mast gibi biseydir rahat birak biraz tekrar devam ederse barınağa bırak
Kedinin bile sübyancısına denk gelmek 😂
Erkek kedilerin gözüküyor ve ayrıca ne yapıyorsa yapsın kocaman cüsesiyle üstlerine çıkınca hayvanlara zarar veriyor
Aynen ya sen biran önce uzak tut onları o kedi kafayı takmış belli onları yapmadan bırakmaz ve hem Büyük hayvanları biliyorum da kedilerin göründüğnü bilmiyodum
Pedofili kedi😂
Miyavlayıp duruyor yanına yetişkin dişi kediler geliyor onları dövüp kovalıyor yavrulara takmış kafayı
İnsan mu lan bu yavruya hallensin yanlisin var
Öldürme uzaklaştır
Nasıl?
Bır torbaya koy iki mah aşağa bırak kedi öldürmek günah başına bır kaza gelecek inan vana kedi çok kötü dür
Öldüremem zaten sadece bir kaç tane yapıştırsam yeter dediğini yapcam umarım geri gelmez
Seni diger kediler gibi yapmasın
Merak etme knk ağzına biber sürerim kedinin
Hahahah 😂😂😂
Aslında demek istediğim o değildi ama site öyle çevirdi
Evet mesaj at özel de yazayım sana ben demek isteğimi
🖕🏻🧠
🍌🍌🍌🍌
Ay öldür