Muhabbet kuşum kedinin saldırısına uğrayıp öldü, stresten veya korkudan olmuş olabilir mi?

Muhabbet kuşum kedinin saldırısına uğrayıp öldü, stresten veya korkudan olmuş olabilir mi?
2 yasindaydi can dostum kedim var evde kuşları salmistik biz yemek yerken kapi kolunda kasiniyodu hayvan saldırdı koltugun arkasindan tuyleri çıktı karnında hafif bi kan vardi hemen mudehale ettik ama küstü kuş yem yemek istiyordu fakat yiyemiyordu cok fazla veterinere götürdüm dogru duzgun bakmadi bile korkmus strese girmis duzelir ilgilen dedi 1 ertesi sabah ölümüs kafesin altinda diger arkadaşı başındaydı aldim bahceye gomdum selpak mendile sarıp hala ağlıyorum aklimdan hic çıkmıyor nasıl atlaticam bilmiyorum stresten mi öldü yoksa bilmedigim anlamadigim bi yarasi mi vardi acaba canini yakmamak icin fazla kurcalamadim ama yabaniydi insana yakin bir kus degildi saldiriya ugramak onun için buyuk badire oldu kafasinda kurup üzüntüden öldüğünü düşünüyorum 😢