Kedim muhabbet kuşuna saldırdı?

Kedim dün gece muhabbet kuşuna saldırmış ve şu an kuş bu şekilde. Dün gece yarasına antibiyotik eritip sürdük, bugün petshop'a götürdük ama oradaki adam müdahale etmeyin şimdilik önemli bir şey görmüyorum dedi. Kedimin veterinerini aradık kanamadığı şekilde önemli değil merhem ve batticon sürün yeter dedi. Açıkçası hayvanın bu yarasını küçük bir şey olarak göremediğim için bir veterineri daha aradım ama o daha hayvanın durumunu bile bilmeden getirin ama 60 liranızı alırım dedi ki böyle bir insanın iyi ve doğru müdahale yapabileceğini sanmıyorum. İçim rahat etmiyor kuşa bir şey olur diye. Aranızda anlayanlar varsa kuşu sadece batticon ve merhem sürerek iyileştirebilir miyiz

Güncellemeler
+1 yıl
O kadar çok eleştirmeye bayılan bir toplumuz ki. Arkadaş kuş benim değil herkes beni vicdansız ilan etmiş. Ayrıca burada konuyla ilgili yararlı yorum yapanlar bir elin parmağını geçmiyor. Eminim burada nutuk çekenler bu kuşu sokakta halde görseler kaldırıp yardım etmeye bile zahmet etmezler. Şu anda küçük bir şehirdeyim ve ulaşabileceğim veterinerler sadece yukarıda söylediklerim olduğundan son olarak bu siteye yazmayı tercih ettim. Ben burada bilgi istiyorum, nutuk değil.