Gündem Hangi partiye oy vereceksiniz arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Önümüzdeki seçimde hangi partiye oy verecesiniz AKP MHP ittifaki CHP İYİ PARTİ (+HDP) ittifaki Zafer Partisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi partiye oy vereceksiniz arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şurda her seferinde akpye trollüne tıklayanlar gerçek oy günü de karıştırıp akpye basmasın 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 305 cevap paylaştı. Ben yine Cumhur İttifakına oy vereceğim. Ak Parti MHP ittifakına. 0 0 Yorumla
Victorius Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl zafer partisine vereceğim artık mecburiyet halini aldı 0 0 Yorumla
DorukSonbahar Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Kararsız seçeneği niye yok? Ya da sandığa gitmeyeceğim seçeneği! 0 0 Yorumla
ĸαѕveтliɢri_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İlk oyum olacak. Kılıçdaroğlu aday olmaz ise CHP ye vereceğim ya da boş oy kullanırım. 0 1 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Bana ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Millet ittifakından bölünecek her oy, akp ye hizmet etmektir,ihanettir.Ümit Özdağ aslında Erdoğana çalışıyor, ona hizmet ediyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl CHP İYİ PARTİ (+HDP) ittifaki ne alaka Zamanında AKP+ FETÖ idi yani terörist partisi ozaman yine de oy verenler var 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 322 cevap paylaştı. Yeniden Refah Partisi 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. AKP MHP ittifakına vereceğim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Akp + MHP fetö+ pkk ittifakına oy yok 0 2 Yorumla egerkan +1 yıl Geriye zafer partisi kaldı djsnsks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @egerkan aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şurda her seferinde akpye trollüne tıklayanlar gerçek oy günü de karıştırıp akpye basmasın
Ben yine Cumhur İttifakına oy vereceğim. Ak Parti MHP ittifakına.
zafer partisine vereceğim artık mecburiyet halini aldı
Kararsız seçeneği niye yok? Ya da sandığa gitmeyeceğim seçeneği!
İlk oyum olacak. Kılıçdaroğlu aday olmaz ise CHP ye vereceğim ya da boş oy kullanırım.
Bana ver
Millet ittifakından bölünecek her oy, akp ye hizmet etmektir,
ihanettir.
Ümit Özdağ aslında Erdoğana çalışıyor, ona hizmet ediyor.
CHP İYİ PARTİ (+HDP) ittifaki ne alaka Zamanında AKP+ FETÖ idi yani terörist partisi ozaman yine de oy verenler var
Seks partisi, nasıl olsazamlarla sabah akşam bizi... Yorlar
Deccal bile aday olsa rte nin karşısındakine vereceğim
Zafer.. Umarım yanıltmaz
Yeniden Refah Partisi
AKP MHP ittifakına vereceğim
Awk siyaset meydanına cevirdiniz burayı
millet çaresiz adam gibi parti yok
Türkten yana olanı tutuyorum
Akp + MHP fetö+ pkk ittifakına oy yok
Geriye zafer partisi kaldı djsnsks
@egerkan aynen
oy kullanmayacağım