2023 de Ak Parti tekrardan kazanabilir
Bu arada ben Zafer Partisine atmayı düşünüyorum
2023 için iktidar mı değişecek acaba
Oranları görelim
Ben buna

Hiçbirine. Ama şöyle bişey var, şuanda chp'ye çok sinir oluyorum ve inadına akp'ye veresim var. Seçim gününe kadar chp saçmalıklarına devam akp'ye veririm. Dediğim gibi "inadına" veririm akp'li değilim.
Millet ekmek alamazken adam 2. el fiyatına sıfır araba almaktan bahsediyor rezil herif..
**chp saçmalıklarına devam EDERSE
@cicimxs Hepsi birbirinden beter. Bir ara deva'ya verecektim, sonra chp'ye geçtim, sonra tip'e geçtim, en son zafer partisini savunuyordum, ama zaferlilerin eski ülkücü ve aktrollerden oluşan yobazlar olduğunu görünce ondan da soğudum. Akp'ye akp'yi beğendiğim için değil inadına vericem muhalefetten nefret ettiğim için. Ülke iyice batsın diye.
Cevap
10Cevap
Chp ye veririm.
Tağutların hiçbirine oy vermiyorum, dolayısıyla şirktir bu. Oy vermek demek, Allah'tan başka ilahlar edinmek demektir.
Bu nasıl bir kafa be knk :D
yuh djfncnvk
Sen kesinlikle apaçık bir sapıklık içindesin. Asıl bunu benim sana sormam gerekiyor. Arzularının peşinden giden sensin. Bir partiyi körü körüne takip eden sensin. Ben aklımı Kur'an ve Sünnet'e uyarak ve tağutların hiçbirine uymayarak kullanıyorum. Peki ya size ne demeli? Beşeri kanunla, demokrasi denen din edinen rasyonellikten bile uzak olan adaletten uzak bir kafa kanunu.
Demokrasi, insan yapımı bir sistemdir, yani halkın halk için yönetimi anlamına gelir. Dolayısıyla İslam'a aykırıdır, çünkü hüküm, Yüce Allah'ındır ve her kim olursa olsun, herhangi bir insana yasama hakkı vermek caiz değildir.
Kuşkusuz demokratik sistem, Allah'ın egemenliğini ve O'nun mutlak kanun çıkarma hakkını inkar ettiği ve bu hakkı insana atfettiği için, itaat ve tâbi olma veya yasama bakımından modern şirk biçimlerinden biridir. Allah (swt) diyor ki;
“Siz O'ndan başkasına tapmıyorsunuz, ancak Allah'ın haklarında hiçbir delil indirmediği, sizin ve atalarınızın adını verdiğiniz (yalan) isimlere tapıyorsunuz. Emir (veya hüküm) Allah'tan başkası içindir. O'ndan başkasına ibadet etmemenizi emretti (yani O'nun Tevhid'i); (gerçek) dosdoğru din budur, fakat insanların çoğu bilmezler.”
Zira;
"Karar ancak Allah'ındır" [Yûsuf 12:40]
Peki siz hakimiyet Allah'a aitken sizlere gelecek olursam, gerçekten Allah'ın dediğiyle hükmetmeyen yasaları birbirlerine çelişen insanlara mı oy vereceksiniz? O halde ben de söylüyorum, bu nasıl kafa be!
hizbullahcımısın
@cihansrt07 Bu soruyu sormanı zaten bekliyordum. Çünkü aklına gelebilecek tek şey bu. Ben insanları Allah'a davet eden bir davetçiyim.
kaç aydır bir tane aday çıkaramadılar bu belirsizlikle kimse devlet yönetemez. Zaten koalisyonların ömrü uzun oşmazheyecana gerke yok
Normalde Zafer Partisi ilgimi çekiyo mültecilere karşı olan tavrından dolayı ama malumun karşısında en fazla oy alana yani CHP'ye atarım
akpnin torpili ommadan işe girilmşyor
Zafer ama cbde millet
DEVA'yı düşünüyorum.
dmckcmckgk
Neden?
Mv de Zafer cb de ise. millwt ittifakı
Oyum Zafere!
Fatih
Hiçbirinden ümidim yok ama mecbur chp
chpden ümit aramak çok saçma git zaferde memlekette ara
Erdoğan
C şıkkı