Kendi ülkelerinde savas var gidip savassinlar ülkelerine hainlik yapiyorlar… benim askerimin ne isi var suriyede? Kendileri tavsan gibi cocuk dogruyiorlar sahillerde cekirdek oh gel keyifim gel..
Hadi ln ordan koca Rusya Esad saldırıyo uçaklar la nasıl savunsun adamlar kendilerini sen benim Askerim diyon ya Askerlerin tırnağının ucu olamazsın o kadar Askerine bağlı olsan haini içeriden çıkaracağım diyeni desteklemezsin
Biz kötülerin arasında iyiyi seçiyor gibiyiz şu an. Evet mevcut iktidarda ekonomi gibi sıkıntılarimiz var ancak bunlar hallolamayacak şeyler değil. Hele ki ilklerimizi mevcut iktidarda yaptık. Gelişmek zamanla olan bir şey hiçbir ülke bir kerede yükselip gelişemez de. Diğer adaylara bakınca birisinin amacı zaten belli diğerinin de açıkçası üstünde cumhurbaşkanlığı rütbesini taşıyabileceğini düşünmüyorum
Sen veya o dedi diye terorist demek değil bugune kadar tayyibi de gördük ne zaman ki selo tayyiple ters düştü hop terörist oluverdi. Mevzu tamamen duygusal yani
Ln ne duygusalı Tayyip olmasa bugün selattn pici daha çok kamyonları araçları belediyelerinden talimatla bomba silah yukleyip kalleşce pusu için oraya buraya taşıtacaktı
Olabilir ama selo tayyibiple koalisyona yanassaydi dışarda olacaktı zaten. Bu yüzden duygusal diyorum tayyibi kizdiran direk terorist fetocu oluyor nedense gelmeyin bu numaralara
Bir Kürt olarak senden daha bağlı yım vatana sana yazıklar olsun boş laflar yapma bana uyduruk laflarla gelme öyle olsa bugün teröristlerin kökü kazınmazdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kılıçdar
Terörist partisini desteklediği için mi
Bay kemale vericem ince ile kk arasında kararsız kalmıştım ince çekildi zaten
Zaten 23 yıldır ülkeyi yönetmeyi beceremeyen birine de vermem
Suriyelilerin afganların bilmem ne belaların ülkemden gitmesi için oyum Bay Kemale
Bay kemal
papagan gibi chpkk diyip durmasinlar cahiller…
hüdapa ne? Resmen kadin haklari kalmicak bu bizim son secimimiz olabilir
Ln onada verme onada ben ona ver şuna verme dedim mi vatan haini ni içeriden çıkaracağım diyen Kemale oy mu verecen Türküm ben diyerek
Mustafa Kemal yasasaydı kemalin dotunden kan getirirdi bugün
Baska secenek yok.. kk verecem… baska kime verim örnek ver?
Kimseye verme söz konusu vatansa hersey ortada bak neler dönüyo gör
Akp cok mu düspniyor? Her yerde suriyeler dolu…
En azından Suriyeliler bu ülkenin ekmeğini yiyip hainlik yapmıyo
Sizden daha bağlı Türkiye ye onlar
Kendi ülkelerinde savas var gidip savassinlar ülkelerine hainlik yapiyorlar… benim askerimin ne isi var suriyede? Kendileri tavsan gibi cocuk dogruyiorlar sahillerde cekirdek oh gel keyifim gel..
Hadi ln ordan koca Rusya Esad saldırıyo uçaklar la nasıl savunsun adamlar kendilerini sen benim Askerim diyon ya Askerlerin tırnağının ucu olamazsın o kadar Askerine bağlı olsan haini içeriden çıkaracağım diyeni desteklemezsin
Rte.
Sebeb🤔
Recep Tayyip Erdoğan'a ve MHP'ye vereceğim.
Sebeb🤔
Çünkü akli melikelerim yerinde. Olur da beynimi kaybedersem bir gün CHP'ye oy verebilirim.
Aynen öyle kemale vericem
Vatab hainlerini serbest bırakması için mi
Sen Türksen bende topum
Şimdiki kadınların alayı gavur olmuş
Evet öyle
Ne dersen
Nasıl yorumlarsan umrum dışı
Seni tkmek lazm
Kahvemi yudumluyorum
O sıra köklemek gerek
canım insanlarla muhatap olmak keyif verici
Benim için
Çıldır 😂
Doldursam seni baya rahatlarsın ama
Elini doldurursun 😂 ancak
Çok akar benden dolar taşarsın senin kudurmanı görecem kendini kaybedecen
Seni dolduracam hemde ağzına kadar dolup taş
Bok akar😂
Gorsen ağzın açık bakarsın nasıl aktığını şelale gibi hiç kesilmez iliklerine kadar dolup taşacan
😂 ben erkeğim ama onu ne yapacaz
Fark etmez senin dolmaya ihtiyarcın var
Ben senin kıllı gotunu tipmem mesela😂
Ben senin tikecem😄
Gaymisin😂
Babanı tıp😂
Ben seni tipmem seni bağlar ablani ananı falan tiperim😂
Ln oğlan sensin bacını sktm😄
Babanda gaymi acaba senin gibi ya da babadan ogula mi gaylik😂
Baban gay ise anneni kim becerior😂
Seni bir tiksem nasıl rahatlarm varya
Fena doldum fenaaaa
Ananı becer rahatlarsın kadın yoklukta😂
Ya da babanla yapin ikinizde gaysiniz😂
Ama dikkat anan basmasin sizi
Yoksa o da grubami girer
Puuu rezil aile
Kız kardeste yan odada başkasıyla😂
Ulan toplu yapın bagri
Pis aile
Gy değilim urosb biliyom amck olduğunu yerim o amc ben yerim😘
İçine doldurmak istiyom çok ihtiyacım var çok
Çok ciddiyim eğer kızsam gel doldur ama değilsem ben ananı bacını becercem serefsizim
Sen kltak bir kadınsın onun bunun çocuğu ksarsın
Atiyimmi havucu,😂
kemale vereceğim g0tunden uydurma bence
Ln ksar selattin Demirtası çıkaracağım diyen kemal değil mi
demedi nerede
bana kaşar diyemezsin terbiyesiz
Nasıl demedi gel sana izleteyim
Recep Tayyip Erdoğan'a
Sebeb🤔
Ülkemi sattirmaktansa var olan koşullardan devam etmeyi yeğlerim
Ülke hainlerin eline gidecek o kesin bende senin gibi dusunuyom şu an
Biz kötülerin arasında iyiyi seçiyor gibiyiz şu an. Evet mevcut iktidarda ekonomi gibi sıkıntılarimiz var ancak bunlar hallolamayacak şeyler değil. Hele ki ilklerimizi mevcut iktidarda yaptık. Gelişmek zamanla olan bir şey hiçbir ülke bir kerede yükselip gelişemez de. Diğer adaylara bakınca birisinin amacı zaten belli diğerinin de açıkçası üstünde cumhurbaşkanlığı rütbesini taşıyabileceğini düşünmüyorum
Aynen öyle söz konusu vatansa aç kalmak şifa gelir her şey zamanla düzelir dediğin gibi ama vatan giderse yandık kimlerin eline düşeriz Allah biliyor
Koltuğu aldıktan sonra o Bay kemalin neler yapacağını şimdiden anlamaya başladık
Öyle de biz varken kimse ülkeyi satamaz. Bizim gibi düşünenler buna boy eğemez
Aynen öyle
Kemale tabikide
Sen Türk müsün?
Evet
Yalan atma
Anan
Bacın sktr yalancı ksar Türk biri vatan hainini içeriden çıkaracağım diyen birini desteklemez
Ona yargı karar verir sen değil
Ksar sensin
Ln ne yargısı sen benle dalga mı geçiyon chil içeriden çıkaracağım diyor resmen duymadın mı
Sen veya o dedi diye terorist demek değil bugune kadar tayyibi de gördük ne zaman ki selo tayyiple ters düştü hop terörist oluverdi. Mevzu tamamen duygusal yani
Ln ne duygusalı Tayyip olmasa bugün selattn pici daha çok kamyonları araçları belediyelerinden talimatla bomba silah yukleyip kalleşce pusu için oraya buraya taşıtacaktı
Olabilir ama selo tayyibiple koalisyona yanassaydi dışarda olacaktı zaten. Bu yüzden duygusal diyorum tayyibi kizdiran direk terorist fetocu oluyor nedense gelmeyin bu numaralara
Bir Kürt olarak senden daha bağlı yım vatana sana yazıklar olsun boş laflar yapma bana uyduruk laflarla gelme öyle olsa bugün teröristlerin kökü kazınmazdı
Hoşt ulan sensin uyduruk kürtmüs de
Doğru konuş benle uyduruk laflarla geliyonuz tabi
Bay Kemal'e
Sen Türk müsün?
Evet,
Türk biri vatan haini ni hapisten çıkaracağım diyen vatan bayrak Türk düşmanını destekleyene oy vermez sen Türk değilsin kendini kandırma
Senin gibi Türk değilim. Sen Türksen en değilim zaten. Allah Korusun.
Ln ksar Pkk YPG PYD uyesi değil mi Selattin Demirtas?
Sen Türk değilsin sktr git avrupa ksarı
Hadi ötede hvlaaa
Belliki çok yatmissin vatan hainlerinin altına
Tatlı mı geldi ksarrrr
oşşşttt küüüpekkk ötede havla
Askerin yerinde olsam önce senin kfana sıkardım Türkü ğün 100 karası
kudurrrun Kemal geliyor.
Atatürk yaşasa ebenizi tikerdi sizin toptan
kuçu kuçuuu
Atamız yhaşasa kuçu kuçuları süreredi ataları gibi
sarayın kuçuları
Ne sarayı ln yorumlara iyi bak ben ne yazmışım senin kafanı koparır dı Atatürk yaşasa Bay kemal abinle aynı yere asardı
kuçu kuçu
Oy kullanmadım
Erdoğan ile devam.
Cbyi erdoğana milletvekiliğinde kararsizim
kemale tabi
Sen Türk müsün?
Kemal Kılıçdaroğlu