Malum partiye oy verecekler hala kaldımı bu arada :D?
AK Parti
CHP
MHP
Zafer Partisi
İYİ Parti
hdp (uruspu cocu partisi)
Diğer...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CHP’ye oy vereceğim. Mükemmel oldukları için değil. Zaten siyasette mükemmel yoktur.
Birçoğuna göre daha demokratik oldukları için, daha özgürlükçü oldukları için, daha çağdaş düşünceleri olduğu için, demografik yapımız için en az tehlikeli parti oldukları için.
Ayrıca, Türkiye’de siyasiler içinden güvendiğim ve saygı duyduğum tek isim Kemal Kılıçdaroğlu. Bir şansı hak ediyorlar.
Kemal kadar sığır birisi yok, ne yönetmeyi bilir ne konuşmayı, habire kendisine sıkıyor. Saygı duyulacak ve güvenilecek birisi değil. Ama sırf akp düşsün diye chp ye vereceğim bende
Aslında, bu konuda böyle düşünmüyorum. Aktif siyasetçiler arasında devlet adamlığını en iyi şekilde yapacak kişinin direkt olarak Kılıçdaroğlu olduğunu düşünüyorum. Kendisi hakkında büyük bir ön yargı var. Nedenleri tartışılır. Ben, yapılan algılardan ve halkımızın zihninde canlandırdığı “karizmatik lider” figürüne uymayışından diye düşünüyorum. Benim gördüğüm, oyu %18’lere doğru alçalmakta olan ve halktan oldukça kopuk olan CHP’yi tekrar halkla bir araya getiren ve tüm muhalefeti büyük oranda bir araya getirebilmeyi başarmış birisi.
Halktan yeteri kadar destek almadığı için her düşündüğünü gerçekleştiremese bile, “Adalet Yürüyüşü” adlı kampanyasında halkı arkasına alabilmeyi başarmış ve bunların meyvesini yerel seçimlerde toplamıştır.
Yine de, konu bireyler olunca herkesin düşüncesi değişebilir. Ancak, herkesin bu seçimde akıllı şekilde oy vermesi ve ülkemiz için resmen milli güvenlik sorunu haline gelmiş AKP’den kurtulması çok önemli. Umarım artık kendine gelmiş olan bir halk vardır ve bazı şeylerin farkına varmıştır. Aday olan isimleri değil, ülkesinin geleceğini düşünerek oy vermeli herkes.
Cevap
2Cevap
Malum partiye tabiki oy vermicem ama diğer partileri düşünmem lazım
Zafer Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin arasında kaldım.
Zafer
Ben akp verecem oyumu
götten devam diyorsun :D
Ne diyon sen ya
skildiğimiz yetmedi biraz daha skilmek gerek diyorsun
Sen sıkılmıştım demek terbiyesiz
Zafer Partisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?