https://www.mynet.com/corum-da-esini-esarpla-bogmaya-kalkti-uc-harfliler-musallat-oldu-dedi-110106952471

Cin yok diyenler, İnsanlara musallat olan cinlerin YouTube de videolarını izleyebilirler. Belki imana gelirler. Rukiye ayetleri ile musallat olmuş cini bedenden çıkarıyorlar.
Diğer bir konu, bazı insanlar da daha az ceza almak için bu bahanenin arkasına sığınır. Fakat Cinnet denilen bir gerçek var. Cinlerde insanlar gibi çeşitlidir. Kâfiri var müslümanı var, Yahudi kabilesi var, beni kureyze kabilesi var. Varda var. Bunların bazıları böyle vakalara sebep oluyor maalesef. E peki neden inançsız insanlarda görünmüyor bu? Çünkü onlar zaten cehennemlik olduğu için şeytanın onlara ayıracak vakti yok. Onun vakti inançlı insanları dinden çıkarmak için ayrılmıştır sadece. Kıyamete kadar vazifesini yapacak kimisi şeytana uyacak, kimi Allah (cc) yolundan çıkmayacak.
Bu görseldeki yer alan saçları ile yüzünü örtmüş kız çocuğu "Halka" korku gerilim fliminde yer alan kuyudan çıkarak insanlara musallat olan flimin başrol karekteri bizim Samara bu nerde görsem tanırım 🤣
Neyse konuya dönecek olursam Kur'an-ı Kerim de cinlerin varlığından söz ediliyor..
Cin süresi Nâs felak ayetleri yer alıyor..
Fakat eğer ki bir insan cinlerle uğraşmadığı sürece büyü sihir gibi şeyler gibi...
Gelipte bir insana musallat olacağını sanmıyorum..
Tamamen ruhsal veya psikolojik bozukluktan kaynaklı işlenmiş bir cinayet olabilir ancak..
Cinlerle hiçbir ilişkisi olmayan birine kalkıp bir gün hadi uyan kalk karının boğazını sık demiyor veya bunu dedi diye adam kalkıp boğazını sıkmıyor yani zaten cinlerle bir ilişkisi var demek istiyorum bu kişinin. E zaten cinlerle ilişkisi varsa bu yaptığıda anormal değil bence gayet normal. Sorun cinler istedi diye karısının boğazını sıkması değil kalkıp cinlerle irtibata geçmesi diye düşünüyorum.
nedense hep bu cinler bizlere musallat oluyor. Hic Cinliye, Japona, Amerikalıya ugramiyor
Çünkü inançsız insanlarla şeytanın işi olmaz. Onlar zaten cehennemlik ne diye uğraşıp kendini yorsun 😀onun amacı inançlı insanları dinden çıkarmak. Çünkü kıyamete kadar bunu yapacağım diye kibirlendi. Hatta Hz. Musa (as) e Rabbime git ben pişman oldum , beni affetmesi için dua et dediğinde, Hz. Musa (as) dua eder. Allah (cc) de ona git söyle Adem'in ölüsüne secde ederse affedeceğim buyurur. Ben onun dirisine secde etmedim, ölüsüne hiç secde etmem diye cevap verir. Bu derece inançlı insanlardan nefret eden bir düşmandır şeytan. Cinlerin bazılarını da kandırıp onlara kendini ilah gibi tanıtıp, böyle inançlı insanlara musallat eder. Sen Ateist olduğun için senle ve senin gibi inançsız insanlarla uğraşmaz. Cinnet vakası bu yüzden yaşanır
@Mentalite01 haklısın
Cevap
15Cevap
Havas ilmiyle uğraşan kişilerde musallat olabiliniyor. Ya da fal bakma, yüz okuma, büyü, sihir gibi şeylerle ilgilenenlere genelde olur. Yüz okuma yaparken başıma gelmişti bir kaç olay. Def etmiştim o zaman zor bir durum gerçekse eğer dediği. Yaşadığım için yorum yapabiliyorum uyku yüzü görmezsşn öyle bir şey. Kızlar Bir Adım Öne
Bu millet ne yiyor ne içiyor havasından mıdır suyundan mıdır nereden geliyor bu saçma sapan şeyler bdjdjjd
Yuh artık bu nasıl Geriz (zekalılık Cinler Belki istemiş olabilir Kafir cinlerin işi olur bu zaten bi insan bu kadar mı akılsız olur Allah'a dua et İşte iman zayıflığı Çok kötü Allah'a dua ederse bi insan hiçbir varlık dokunamaz ne diyim Allah seni bildiği yapsın Her cin böyle değil tabiki de Cinler de Aslında biz insanlar gibi imtihana geldiler Yani insan da makale müslüman kafir var cinlerde kafir müslüman var
Böyle bir şey mümkün değil tabi.
Milletin ruh sağlığı iyi değil. Kafayı yemiş herkes.
Cinlerin her dediğini yaparsan ohoo işimiz iş
Arada kendi aklını da kullan
Tabi cinler insanı ruhsal olarak sıkıntıya sokarak yanlış şeyler yapmaya yönlendirebilir fakat bu adam bunu kullanmış bence. Yalan sallıyor bence
Tovbe esteğfürullah bi arkadaşımin arkadaşi da cinle evlendiğini söylüyordu elinde hinayla uyanmış ne kadar doğru bilmiyorum Allah korusun
Cin bahane şizofren ayağına yatıp kadın cinayeti işlemek şahane
Şizofreni böyle bir hastalık. Birden bir yerlerden komut alınabilir.
Çorumlu vatandaş 😊😊 cinleri dinlemez ya suçu cinlere atıyor 😊😊😊
Kış kış cinler kış kış akıl gidik umarım kadın düzelir adamda tedavi olur
Mantığı olman bir şey. Şizofreni olabilir bu şahıs.
Mantığı olmayan "
Olabilir. Çizgi filmler den etkilenen çocuklar. Dizilerden etkilenen yetiskin bireyler var.
cezadan yırtmak için... tartışmış ve öldürmek istemiş. hatta önceden tasarlamış kardeşim
hangi dergah köpeği ise o dergahın sarıklı şeytanını taksim meydanında yakacaksın diri diri cinler istedi diye..
güzel bahane böylece akıl hastanesine gitmeye hak kazanacak
Cin diye bir şey yok ki. Ya bahane uydurmuş kendisine ya da paranoyak bir adam...
Cinleri bahane etmiş😃
Gerçekten psikolojik sorunları varsa olabilir
Yani insanlar harbi mal
Ruh sağlığı yerinde olmayan biri için olur
Klinik bir olay, Şizofreni. Düşman başına 😄
Ah nerde o eski cinler
insanlar kafayı sıyırdı.
Kesinlikle ben de bazı durumlar yaşadım
Din, yaygın bir tür akıl hastalığıdır.
dicek soz bulamiyorum artik
Cin bahane tabii ki…
Bence bu bir bahane