Beni çok korkutuyor, parkın ortasında bir kadın katlediliyor ve kurulmuş sistem engelleyemiyor bunu,
bu beni umutlarımı hayallerimi engelliyor, korkularımı arttırıyor.
Biliyorum bitecek farkındayım, ama yeni bir çağa girerken yeni çağın umutlarını zihnimin tüm hücrelerinde hissederken ve bu umutlarla projelerimi tasarlayıp şirketimi geliştirme çabasında ilerlerken, toplumda dünyada yaşanan kaos beni çok sarsıyor,
çare lazım, her bireyin temel eğitim, sağlık, yuva, giyim, içecek hakları bedava ve sınırsız olsun diye gecemi gündüzüme katıyorum.
bu vizyonuma hizmet edecek akılcı projeleri tespit edip kazançlarımı bu projelere yatırıyorum ki bu arkadaşlar yürüsün, ilerlesin hayallerini amaçlarını gerçekleştirip dünyayı daha iyi bir yer haline getirme de öncü olsunlar.
Belki 1 kişi yapamaz ama yüzlercesi yüzlerce projesini gerçekleştirebilirse işte o zaman dünyada ciddi bir değişime katkı sağlamış olursun.
İnsan bencil bir varlık olabilir fakat asla şiddete koşan bir varlık olmadı, masum bir bebek katil bir varlığa dönüştüğünde önce sistemin kendisini sonra katili suçlamalıyız,
İdolüm, Elon Musk, aslında bu niyetle sürekli farklı sektörlere yanaşıyor, daha iyi ve refah bir dünyanın çaresi bizim ellerimizde,
Ama gel gör ki Devletlerin siyasi çıkarları yüzünden ülkelerin halkları önünü görmekte zorlanırken üretme zevkini ve yeteneklerini fark etmekte çok zorlanıyor.
Çare teknoloji ve sanırım değişim yanaşırken sancılar yaşanacak.
bu beni umutlarımı hayallerimi engelliyor, korkularımı arttırıyor.
Biliyorum bitecek farkındayım, ama yeni bir çağa girerken yeni çağın umutlarını zihnimin tüm hücrelerinde hissederken ve bu umutlarla projelerimi tasarlayıp şirketimi geliştirme çabasında ilerlerken, toplumda dünyada yaşanan kaos beni çok sarsıyor,
çare lazım, her bireyin temel eğitim, sağlık, yuva, giyim, içecek hakları bedava ve sınırsız olsun diye gecemi gündüzüme katıyorum.
bu vizyonuma hizmet edecek akılcı projeleri tespit edip kazançlarımı bu projelere yatırıyorum ki bu arkadaşlar yürüsün, ilerlesin hayallerini amaçlarını gerçekleştirip dünyayı daha iyi bir yer haline getirme de öncü olsunlar.
Belki 1 kişi yapamaz ama yüzlercesi yüzlerce projesini gerçekleştirebilirse işte o zaman dünyada ciddi bir değişime katkı sağlamış olursun.
İnsan bencil bir varlık olabilir fakat asla şiddete koşan bir varlık olmadı, masum bir bebek katil bir varlığa dönüştüğünde önce sistemin kendisini sonra katili suçlamalıyız,
İdolüm, Elon Musk, aslında bu niyetle sürekli farklı sektörlere yanaşıyor, daha iyi ve refah bir dünyanın çaresi bizim ellerimizde,
Ama gel gör ki Devletlerin siyasi çıkarları yüzünden ülkelerin halkları önünü görmekte zorlanırken üretme zevkini ve yeteneklerini fark etmekte çok zorlanıyor.
Çare teknoloji ve sanırım değişim yanaşırken sancılar yaşanacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence kisasa kisas olmali. Bir insani öldürmenin cezasi öldürülen kisinin ailesine teslim edilmek olmali. Adalet kisasa kisastir...
yanlış , bu sadece kaosu büyütür, zamanında bu yönteminizin benzerinin işlendiği topluluklarda kaos azalmamıştır aksine artmıştır,
Peki 8-10 yil ceza verip daha sonra bi sekilde 2-3 yil icinde nasil oluyor anlamak mümkün degil insanlarin arasina salmak daha mi mantikli
Değil, fakat ceza diye de hücreye tıkmakta çözüm değil,
Eğer bir insan sistemin kurallarına uymayıp kural dışı harekette bulunmuş ise, demek ki kurallara uyacak biçimde tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.
Yani toplum içinde gezebilme özgürlüğünü kaybeden kural dışı insanlar topluma geri kazandırılmadan önce rehabilitasyondan geçirilmeliler.
Sizi sıkmadan buraya kadar bu yorumumu açıklamama izin verin;
Çünkü insanı kötü eylemlere iten şey kötü düşünceleridir. Kötü düşünceleri tespit edilip tedavi edilmediği müddetçe, içeri tıkmak hatasını anlamasına yol açmaz, daha büyük kaosun hayallerini kurdurtur ve haklı olduğunu düşündürtür.
Ceza evindeki insanlardan kaçı içeriden çıktıktan sonra tekrar suç işlemiyor? Suç potansiyelleri hala devam ediyor. Çünkü Kötü düşünceleri ya da kötü düşüncelerinin oluşmasına neden olan düşünce direkleri hala kendisini koruyor.
Bu konuda uzmanlaşmış psikiyatrist kadro, suç işlemiş insanların sığındıkları düşünce direklerini yıkmak için rehabilitasyona sokmalılar. Bu kadronun mutlaka performansı takip edilmeli, düşünceleri gerçekten değişmeye başlamış ve topluma hazır hale getirilene kadar cezası kaç yıl olursa olsun içeriden çıkarılmamalılar.
Yani bu şu demek oluyor, suçluya verilen ceza süresi ya çok uzun olmalı ya da verilen süre sadece minimum süre olmalı, ancak iyileştiğine dair belirtiler kesinleşmiş ise bu minimum sürede çıkarılmalıdır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!