Biri herkesin gözü önünde öldürülüyor ve adam pişkin pişkin gidiyor ve sistem buna engel olamıyor bu sizi korkutuyor mu?

Beni çok korkutuyor, parkın ortasında bir kadın katlediliyor ve kurulmuş sistem engelleyemiyor bunu,

bu beni umutlarımı hayallerimi engelliyor, korkularımı arttırıyor.

Biliyorum bitecek farkındayım, ama yeni bir çağa girerken yeni çağın umutlarını zihnimin tüm hücrelerinde hissederken ve bu umutlarla projelerimi tasarlayıp şirketimi geliştirme çabasında ilerlerken, toplumda dünyada yaşanan kaos beni çok sarsıyor,

çare lazım, her bireyin temel eğitim, sağlık, yuva, giyim, içecek hakları bedava ve sınırsız olsun diye gecemi gündüzüme katıyorum.
bu vizyonuma hizmet edecek akılcı projeleri tespit edip kazançlarımı bu projelere yatırıyorum ki bu arkadaşlar yürüsün, ilerlesin hayallerini amaçlarını gerçekleştirip dünyayı daha iyi bir yer haline getirme de öncü olsunlar.

Belki 1 kişi yapamaz ama yüzlercesi yüzlerce projesini gerçekleştirebilirse işte o zaman dünyada ciddi bir değişime katkı sağlamış olursun.

İnsan bencil bir varlık olabilir fakat asla şiddete koşan bir varlık olmadı, masum bir bebek katil bir varlığa dönüştüğünde önce sistemin kendisini sonra katili suçlamalıyız,

İdolüm, Elon Musk, aslında bu niyetle sürekli farklı sektörlere yanaşıyor, daha iyi ve refah bir dünyanın çaresi bizim ellerimizde,

Ama gel gör ki Devletlerin siyasi çıkarları yüzünden ülkelerin halkları önünü görmekte zorlanırken üretme zevkini ve yeteneklerini fark etmekte çok zorlanıyor.

Çare teknoloji ve sanırım değişim yanaşırken sancılar yaşanacak.
Biri herkesin gözü önünde öldürülüyor ve adam pişkin pişkin gidiyor ve sistem buna engel olamıyor bu sizi korkutuyor mu?