Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız🙏🏻
Soluğunu kesen bir vatandaş gördüğünde aklından ne geçer?
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız🙏🏻
Kişi o anda neden şok olmuş bir vaziyette karşı cinse bön bön bakmak zorunda kalır bana biri açıklarsa gercek hayatta bu sıra devamlı karşılaştığım duruma teecüman olacaksınız.
Seviyeli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Sanırım sapık oldukları için olabilir.. çünkü başka bir şey gelmiyor aklıma insan bir kadına böyle bakıyorsa rahatsız edecek şekilde muhtemelen her kadına bakıyordur. yani güzel bulmuştur bir kez bakar tabi ki de ama kadın bundan rahatsız olacak derece de bakıyorsa sapık olduğu için bakıyordur
Bencede..👍🏻👍🏻👍🏻
bir erkek olduğum için bir erkek bakış açısıyla cevap vereyim; çok çok güzel kadınlar var. ama burada iki kez "çok-çok" yazma sebebim makyajsız doğal yaratılışyle güzel kadınlardır bunu vurgulamak isterim o şekilde anlayıp okuyun yazdıklarımı. Bu çok çok güzel kadınlar erkeği gerçekten eritir. yorumunda "soluğunuzu kesen" demişsin ya hani işte o soluk kesilmesi cinsel anlamda değil tam anlamıyla erkeğin içinin erimesiyle ortaya çıkar. zaten cinsel anlamıyla kadınlar vücutlarını sokakta sergilediklerinde soluk kesemez sadece erkeği tahrik eder.. soluk kesmek bu bahsettiğim doğal güzellikte ki kadınların akla cinsellikten çok "imrenmek" olgusunu ortaya çıkartmasından kaynaklıdır. hatta bu tür kadınları gören erkek öyle duygusallaşır ki iç dünyasında o güzel kadına hiç bir zaman sahip olamayacağının derin bir yokluğuna düşüp kendine acır.. Ben dahi yaşarım bu durumu muhteşem bir doğal güzellikte kadın görünce.. donar kalırım. sessim kısılır, nutkum kesilir, başım döner tutunacak yer ararım düşmeyeyim diye bu kadar sarhoş olurum adeta... ama gel bir de bu olaya erkek değilde o güzel kadın tarafından bakalım. Bu kadınlar çok ilgi gördükleri için tercihlerini yanlış yönde yapma olasılığı yüksek kadınlardır. bir çoğu güzelliklerinin kurbanı olur ve evliliklerinde mutsuzluk yaşarlar. Güzel kadınlar bekar olduklarında gördükleri alaka nedeniyle özgüvenleri tavan yapar. ve maddi gücü fazla olan ama karakteri yok hükmünde adamlar onları elde etmek için şekilden şekle girip onları kandırır ve güzel kadınlar da "ben güzelim" kafasıyla iyi bir hayat yaşamayı tercih edip bilinçsiz bir şekilde o tür adamların peşine takılır. Asla demeyeyim fakat çok az güzel kadın güzelliklerinin kurbanı olmadan aşkı ve huzuru yakalar...
rica ederim ve bende bu kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Buralarda olduğum sürece sorularınıza denk geldikçe cevap vermekten memnun ve mutlu olurum. Kolay gelsin...
Karsi tarafin guzel hos cekici ve ilgi cekmesiyle alakali tabiki bakan kisinin karakteri ilede alakali benim umrumda olmaz acikcasi bakip bakmamak ama erkekdede kadindada dikkat cekici biri gordugunde bakma huyu vardir
Eğer bir ilişkim varsa Allah sahibine bağışlasın diyorum🙏🏻
Eğer bir ilişkim yoksa aklımdan bir şey geçmiyor, işte o zaman harekete geçiyorum 😜😅
:)) günaydınlar 🌞
:)) teşekkür ederim 🐞✨
Cevap
10Cevap
profil fotondaki kadın bu olaylarla kaşılaşıyorsa çok yadırgamamak lazım. bakılmayacak bir güzellik değil o. lakin adam olan belli bir kültür seviyesindeki kişi bu bakışları seni rahatsız edecek düzeyde yapmaz kendini tutar. bende şu resimdeki hatunu görsem birkez abartmadan bakarım sonra bakmak istesemde kendimi tutarım çünkü ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça :D hem bakaraz koynuna alacak değilsin öyle olsaydı öküzün trene baktığı gibi bakan abazlar böyle güzellerle sevgili olur beraber gezerlerdi...
Çok güzel alımlı birisi olursa erkek kadın cinsiyet ayrımı yapılmadan gönlünüz boş ise bakılır.
Dolu ise ciddi mana da zaten görmez kimse.
Allah sahibine bağışlasın erken gelmişiz dünyaya.
ya da dünyanın güzeli bitmiyor 😂😂😂
bir iki sanıyeyı çok görmeyın ((: görenler adına konuşuyorum
Sana boyle mi bakiyorlar ozaman cok güzel ve cekicisin ondandir
Hiç. Bakar geçerim.
Cokmu dikkat cekiyorsunuz
Bon Bon bakarken hayal kuruyordur
Üfff derim
S. ki kalkiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?