Not/sadece basit bir sorudur.
İstemeyerek birini öldürdünüz ve sizden başka kimse bilmiyor ne yaparsınız?
Not/sadece basit bir sorudur.
varımı yoğumu satar tüm parayla asit alırdım ölmüş zaten ormanın derinliklerinde göl bulurdum uzun bir arayıştan sonra bulduktan sonra cesedi oraya götürür parçalara ayırırdım daha sonra teker teker asitle eritirdim bütün eriyen yerleri kazma yardımıyla gölün derinliklerine balıklara yollardım gerci birsey kalacagını sanmıyorum ama kalırsa balıklara yem ederdim sonra hiç birsey olmamıs gibi farklı sehire yerleşirdim iş güç vs :D
Kanım dondu 😂
Uh ulen ne plan ama
Kimseyi oldurmeyi hayal etmedim bugune dek.. bu yuzden de soruyu gerçekvarsayip kendimi icine koyamadim.. Cok kizdiğim o an kafasina birseyle vurasimin geldiği bir kaç kişi oldu hayatimda ama oldurmek, cesedi saklamak yok etmek filan...:( bu sadece bir soru da olsa beni tedirgin etti biraz.
Komik olmyalım basit bir soru
Cevabın için teşekkürler
Ben ulkenin ve yaşadigimz sartlarin ne zaman iyiye doğru gideceğini? *kk nin sinsi saldirilarina ne zaman bir son vereceğini, merak eder buna benzer seyleri soru olarak kafa yorup sorardim... siz ciddiye alanlara gulmeye devam edin. İlginç bir espri anlayisiniz var. Sorunuza cevap veren insanlarin yazacaklarina karşi biraz daha az saldirgan olsaniz iyi olur. Her zaman iyi elestiri olmaz.
Burada yazar ceseti yok edecek taktikler aradığını söylüyor. İster istemez suça ortak mı olacağız bilmem ama :D sanırım asit dökerdim ilk cesete. Maske ve eldiven olması şartıyla kurbanın tırnakları sökülür, vücudundaki darbe izleri kazınır sonra uçurumdan aşşağıya atılır...
Demekki birini istemeyerek öldürdün ve senden başka kimse bilmiyor , demek ceset çürüdü ve nereye gömeceğini bilmiyorsun , hemen seni internet polisine şikayet edip , GPS den adresini buldurup tutuklatmalıyım , ne suçu vardı o insanın ha ! psikopat seni !
Aynen yaaa kurtar beni bu vicdan azabından 😀
Cevap
46Cevap
asitte eritirdim. kolaylıkla kanıtlardan kurtulunurdu.
İyi fikir 😐
hatta hidroflorik asitle kolaylıkla eritilebilir. ksldjflşsdkf Breaking Bad de öyle yapmışlardı :P
br ba <3
gömerim zamanım yoksa yakarım..
bilmem önce yakıp sonra gömmek daha iyi sanki
Bence direk cokkk derinlere göm yakmakla uğrasma 😊
ceset hemen cürümez
ama küller hemen kaybolur
yakmak daha iyi:)
Mantık şudur ceset yoksa suçta yoktur benim kardeşim bizim muhabbet kuşunu öldürmüş ve kimse anlamasın diye camdan aşağıya atmış kedilerde tabi yemiş biz kuş kaçtı sanıyoz meğerse cinayete kurban gitmiş suçluyu 5 yıl sonra yakaladık beş yıl iyi bir süre :D bende bundan esinlenerek cesedi kedilere verirdim en azından beş yıl kafam rahat :D
Cesedi asitte eritirim, delil falan kalmaz tertemiz olur 😷
Ahahah mantıklı
Gider teslim olurum ben o vicdan azabıyla yaşayamam
ya da kendimide öldüre bilirim belki
Vicdan azabıyla yaşanmz cidden
Öyle çok zor bir şeydir
İp uçları ile cesedi yakarım külleri ise göle atarım ve hiç birşey olmamış gibi adamın cenazesine giderim çaktırmamak iyidir
Kaçmanın anlamı yok elbet yakalanırız onun için hemen polisi arayıp olayı anlatırım zaten yanlışlıkla yapıp böyle kaçmak seni gerçekten öldürmüş diye düşündürür 😉
Vücudunun her parçasını ufacık yapar şehrin dört bir yanına ufak parçalar halinde çöpe birakirdim
Sende o potansiyel var gibi 😊
Ufak parçalara böler birbirşnden uzak bölgelerde yakardım
Ayyyy çok ürkütücü
Kurtulmak için elimden ne geliyosa yapardım
Öldürdün Polise gidersen Cezan hafifler. Öldürdün diyeli Bir müdahele de bulunursan Cesedi Taşımak parçalamak yer değiştirmek vs Müebbet ile başlar cezan
Gider teslim olurum ve omur boyu vicdan azabı çekerim
Onu yok edip vicdan azabı ile yaşamaktansa gider paşa paşa cezamı çekerim napayım
:( Allah o durumu yaşatmasın kafayı yerdim ambulans falan çağırırdım kaçıcağımı sanmıyorum :(
Yakalanmayacaksam cesedi ortadan kaldırırım istemeden olduysa. Çünki hüküm allahındır ve vicdanen rahat isem ne diye kulların koyduğu kanunlar yüzünden kendimi çürüteyim
Cesedi orman da yakarım ama ilk önce yüzüğü falan varsa onları kendime alırım çok uzak bir yere atarım parmak izlerimi silip.. Yoksa kalıntı olarak kalır
Plan yapmam, ya kendimi de atarım bir yerden ya da yanlışlıkla oldu diyip teslim olurum. Doğrusu da bu heralde, dimi?
Bence yanlıs 😊
I * not in danger. I * the danger !! misali dexter abimiz gibi yaparım heralde :D
Gider ititraf ederim istemeyerekte olsa bir cana kıymak kötü...
numara toplamakdan cinayete geçmişiz :D şaşırıyorum artık :D
Parçalara ayiririm asitle eritirim ve hobi haline getiririm öldürmeyi 😎
tam üzerine bastın gecen 2 kişiyi ezdim karanlıkta gece 3 gibiydi hemen göturup denıze attım hiç kimse farketmedi bunu benden baska kimse bilmiyor aman aramızda kalsın
Ya bugün öyle bir rüya gördüm sorma tek derdim cehenneme düşücem diye korkmaktı
Allah c. c ve vicdanım biliyor gerisi mühim değil. Allah'a sığınırdım
@TheOrc kadaerimizde hapise girmek varsa inan beni alakadar etmez. Hayır ve şer de Allah'tan benim içim ve vicdanım rahat isterse müebbet versinler ölürüm orada öenmli olan Allah'ın huzurunda ne cevap vereceğim :)
@TheOrc tövbe yarabbi tövbe
@TheOrc hz Musa r. a istemiyerek kazara birisini öldürmüştü ama en önemlsi Allah onun içini biliyordu o buna yetti zaten :) aynısı benim içinde geçerli olur çünkü soruda belirtildiği gibi kazara istemiyerek yanlışıkla
Hayata devam ederim.. benden baska kimse bilmiyorsa başka kim bilcek..
Yakarım ya da suya atarım ıkısıde ızlerı sıler.
Niye gençliğimizi çürütelim mapuslarda dimi 😄
Cesedi dilimler buzdlabında saklarım gece olunca etleri çıkarıp akarsuya atarım
teslim olurum ben vicdan azabıyla yaşayamamam allah korusun
cesedi kuşbaşı şeklinde doğrarım ve her bir parçayı ayrı bir çöp kutusuna korum. kimse çakmaz
@TheOrc kuşbaşı diyorum anlamazlar
@TheOrc yok.
Ne günlere kaldık be millet artık neler düşünme ye başlamış
birini öldürücen de akıl mı alıyosun alın bunu bunu alın burdan
breaking bad izle ord bişeyler yapıyolar ceset yok oluyo :)
İnce ince doğrar kuşbaşı pide yaptırıp suriyelilere dağıtırım 😀
Ayyyy ne yerler ama 😀
😀 yemezler mi
istemeye istmeye gömerim
Her bir parçasını doğrarım pişiririm kediye köpeğe veririm karınları doysun
Kimi oldurdun? Dogruyu soyle. 😂😂
Hiç sorma ahahah 😀
Git ve polise teslim ol evlat.
Hidroflorik esit eritir direk tek yolu bu.
Nerede öldürdüğüme bağlı.
teslim olurum ben
Ben olmam şahsen 😀
Vicdanım yakamı bırakmaz, polise teslim olurum.
yaptığımın bir bedeli olmalı cezamı çekmeliyim
Götürüp ıssız daglık ormanlık bir yere atarım
Gömerdim unutmaya calisirsi.
Yaışlıkla derken nasıl? :)
her suç arkasında delil bırakır :D
Ormana götürüp yakarım
bende kendimi öldürürüm
saklamaya devam ederim napacam
pitbullarıma atarım onlar halleder
boş bir arazide yakarım
tabikide gider gömerim sıkıntı çıkmaz
yakarım külünüde toprağa gömerim...