AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Çok güzel demiş, evet burası Atatürk cumhuriyeti.
Ağzım dolu bu konuda küfürsüz yorum yapamayacağım
anasını arvadını s..ç... ktimin yamyam o evladı seni
Ve şimdi ülkemiz bunlarla doldu
ne biçim haberler bunlar allah kahretmesin ya
çok kötü gercekten daha fazla bilgi için tıklayın.
.
Atatürk cumhuriyeti deyip Atatürk düşmanı kanalda çalışması da çok ironik :D
Olabilir. Atatürk düşmanı kanalda bunu söylemesi de kadının mert olduğunu gösterir
@Zemqxx hayır olmaz.
Olmayan ne
bu tür seyler islamda normaldir hz peygamberimiz muhammet 9 yasindaki bir kizla evlenmedimi
Elimde bir imkan olsa Türkiye dahil orta doğuya bomba atar silerim
Sen ilk önce git ortda doğuyu kana bulayanlara bomba at gtun yiyorsa bunlar hep onların bize verdikleri zarar
@doğruözuğur16 ne alakası var ya adamlar mi diyo pislik içinde yaşayın 12 yaşında çocuğa tecavüz edin diye
Adamlar bu hale getirmeseydi dünyayı kana bulamasalardi bu kardeşim Türkiye'de olmazdı
@doğruözuğur16 türkiyeyi s kiyim
Sonra adam tv yi kapatıp hayatına devam mı etmiş?
Oraya gidip kafasına sıkacak adamlarda var
Her önüne geleni ülkeye alsanız böyle olur
Yaptığı yanlış... ama kendi ülkesinde böyle akça pakça güzel kız asla yok. Keşke kaçırma değil de, tanışıp severek evlenseydi.
Kendisi cok mu yakisikli sanki allahim ya jdhfhrhfhgh
@gamze07xx erkeğe böyle aşırı esmerlik gidiyor.
Yoo hic ilgimi cekmiyor kizlara daha cok yakisiyo esmerlik
@gamze07xx bana ne senin zevkinden ya hu. amma konuştun, gidip esmer bir Türk erkeğiyle evleneceksin sonunda. vaktimi çalma.
Puhahadkfkk valla inat ettim evlenmicem
Haklı sonuna kadar burası TC...
siyasete girse kesin kazanır helal olsun mügeye
Ülkede ne kadar çomar var yorumlardan anladım.
bu mültecilerle daha iyi günlerimiz
Onun bunun çocukları.
Şerefsiz o hala çocuk ya
o pakistanlının kafası ezilmeli
Alan memnun veren memnun gibi ama... Bilemedim.
Diycek söz bulamıyorum gerçekten yeter
Yazık çok yazık, çok çok yazık…
adamdaki tipe bak insanlıktan çıkmış.
Zaten Müge Anlı Hep boş konuş konuşuyor
Müge anlı mı?
Kesinlikle boş konuşuyor Hepsi de sanki bir halt yaptıkları gibi yaptınız var mı Ortada bir şey yok ancak guruguru nasihat veriyor başka bir şey yok
Kadın boş nasihat vermiyor şimdiye kadar ne dediyse gayet doğru. Onu bile demeyenler var. Türkçenizi düzgün kullansaydınız sizi anlayacaktım ama kullanamamışsınız. Hiçbir şey anlamadım.
Müge Anlı Esra Erol bu insanlar sadece aracı devletin Jandarması polisi olmasa nasıl olacaklar
Esra Erol’u sevmiyorum, takipte etmem. Ama kimse böyle şeyleri keyfinden yapmaz. Kolay değil böyle şeyler. Jandarması ve polis olmasa nasıl olacaklar diyorsunuz ama polise jandarmaya gidip sonuç alamayanlar Müge anlıya gidiyor.
Yani bu konuda haklısınız
sana polis verilse çözebilcek misin cinayeti
Kesinlikle
Siz muge anli kendi zekasindan mi buluyo saniyonuz. 😂😂😂
Polis ve jandarmanın halledemediği soruşturmayı Müge Anlı buluyorsa 🧐🧐🧐🧐
ulan polis 5 yıldır dibindeki katili bulamıyor
hâlâ çözülemeyen 22 şüpheli ölüm var
Hadi O Zaman Müge Anlı beni bulsun🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Biri seni kaçırırsa ve ailen seni arama zahmetine girerse Müge Anlı’ya başvurabilir.
https://voca.ro/17Enuqi1ikUp
Böyle diyen kişiler yakınlarından birinin başına bir şey gelince ağlayarak Müge Anlı’nın kapısını çalacak farkında değiller. Wjbdowmdlw
kendini zeki sanıyor işte
Sesi dinleyin katiksiz aveller 😂
Vallahi ben kaybolsam Beni kimse aramaz Çünkü Benim kimsem yok anam yok babam yok Hepsi rahmetli oldu gitti Yani bir insanı aramak için seven olması lazım Benimde sevenim olmadığına göre sıkıntı yok zaten beni bulmasınlar
Goz onune koyulan figurani da zeki yaptiniz ya. mkk bu sizin canım gosteriyor
https://voca.ro/15T12yI5RxhH
Ya bi sus bos yapma git sen bul o zaman zekan varsa daha yazmaktan bile acizsin açmıyorum bile linki
Sizin gibi mallllar sayesinde akp gibi bir bela basimizda. Gozu kapali koyun gibi onunuze koyulan figurana tapmaya devam edin
O seslerde sizin zekasizliginin ve at gozlugu takmanizin kanitlari var. Genis olcekli bakin veletler.
Ben akpli degilim ki akp ne alaka PEMPDMWPDÖEÖDÖEÖEÖWÖWLW
Bana aciz diyen ozguvensiz zekasi yerlerde dolasan canım seni 😂
Akplisin mi dedim bu kadar malssin denileni anliyamiyisun algilarin olmus
Aşık sizin gibilere mal denir. Ben seninle değil görüş sahibiyle tartıştım ve konu kapandı. Gelip bitmiş tartışmaya atladın ve konuyu yine açtın. Tamam tartışabilirsin, tartışmak normal bir şey fakat eğer tartışırken alaycı bir tavır sergiliyor ve karşı karşı tarafa hakaret ediyorsan seni ciddiye alıp bir şeyler anlamam veya anlatmam mümkün değil. Daha konuşmayı bile bilmiyorsun. Konu Müge Anlı’yken siyasete getirdin konuyu. Ben akpli değilim. 18 yaşında üniversiteye çalışan birisiyim ve ne kadar zorlandığım hakkında hiçbir fikrin yok. Bu yüzden bana asla akpli bir yaklaşımda bulunamazsın. Onlardan en çok biz gençler çektik çünkü. Kapat konuyu.
Lan sizofren ben sana aciz mi dedim ikile surdan konu Müge anlıyken akpyi kattı araya bence sen gizli akpli falansın PWKDEKDPWLDLPWDKLM
Simdi sen ne hakla gorus sahibi ile tartisiyorsan bende o hakla ona arka cikiyorum bu mu garibine gitti. Iste senin algin zekan kisiligin karekterin.
Ilk cumlende siccctigin icin kalanini okumadim. Booktan laf isitecek bos zamanim yok hadi velet uza...
Git ve annenin sütünden beslenmeye devam et 🙏🏻 Anne sütü zeka için çok önemli bir şey. Anlaşılan bu konuda çok geri kalmışsın ama hala geç değil.
Hahahah bana bir basarini soyle? Zekisin ya cok icmissin ya anne sutunu. Senin zekan idolun olan muge anlidan belli mkk. Zeki diye taptigin kadindan belli bis yapma 🤣🤣🤣🤣
Ben sicmadim asıl yazmıştım kendi kendine düzeltmiş ilk cümledeki hata yüzünden diğerlerini anlamamışsan bu yine zekanla ilgili 🙏🏻 sende max sanayide çalışıp burada abazalık yapan bir tip var zaten profilinden de belli bi halta yaramadığın şimdi dediğim gibi git ve annenden zeka için süt dilen 🤭 Hadi bakalım yetişkin ergen engelliyorum seni. Bye.
Bossss yapma velet
Zekan burdan belli engel atiyosun malllllll...
Birini savunmam onun fanı olduğum anlamına gelmez 😂 Bunda bile beyinsiz olduğun açıkça belli. O zaman sende bu görüş sahibini savunduğun için onun fanı mısın 😂 ne saçma. boş ver git annenin yanına haydiiiii daha konusmayı bilmiyosun sanayici seni
Gorusu mu sahiplendin engel atinca bildirim gelmicek 😂
Evet senin gibi bi özürlüyle tartışmak istemiyorum 😂 bir şey anlasan neyse de ben düzgünce anlatmama rağmen tek bildiğin hakaret etmek 😂 tam bi akp cahilliği işte
Hahahahaha malsin ciddenn engelliyom diyo bide. Senin bi olaya cozum arama seklini gorduk. bu zekanla bide bana idolunu savunuyo muge anli fani seni 😂
Lan muge anli zeki olsa zaten evde kalan koca kari programi olmazdi mk sjshs😂😂😂😂😂
Karı koca programı ne alaka mk simdi de konuyu ona mı getirdin sjsjsj cok komik sjsjsjsjs
Sen cok zekiysen sen kalk bir şeyler yap knk eminim tüm gün evde yatıp kalkıp senin yapamadıklarını yapanları aşağılıyorsundur
Degilmi mkkk koca kari programi
Valla izleyen kesimlerin hepsi evde kalmis karilar kizlar oda sirf dedikodu vs var diye. Mantiken zeki bir insan yapisi geregi boyle seviyesiz kalitesiz ortamlarda bulunamaz yapisi kaldirmaz. Napiyom burada der.
Ya tamam yeter Bıktım ı bildirimlerden şimdi Müge Anlı'yı arayacağım bak sustursun sizi
Kanka ben yapiyorum zaten merak etme. En azindan benim hedefim var senin gibi evde oturup mal mal dedikodu izlemiykm mkkk
. 😂😂😂😂
Koca karı programı asla izlemem 😂 O program Esra Erol’un programı 😀 Ki ben o programdan da nefret ederim. Oraya gidenlerin zekasından da şüphe ederim. Müge anlı’nın onunla alakası nedir onu anlayamadimx
Müge Anlı kaçırılan çocukları arıyor, cinayetleri sorguluyor ve bu koca karı programı mı 😀 Çok izlemişsin aklın karışmış senin Esra Erol’la karıştırıyorsun Müge Anlı’yı 😀 Esra Erol karı koca kavgalarını, kocaya kaçan kızları programlıyor. İkisinin arasındaki fark gayet açık bence 🤣
Benim hedefimin olup olmadığını nerden biliyosun 😂 1-2 tartıştık diye hayatımı mı gördün 😌
😏😏😏😏
O Pakistan lıya muhebbet hapis verilmeli
Müge anlı bu işin başıdır bravo
Parti kur oy verelim be Müge Abla
Bu neden bu kadar gündemde biri açıklasın lütfen
Neslihan 13 yaşındayken ve Türkiye de okurken okul çıkışları gelip onu taciz ediyor, onunla konuşmaya çalışıyor. Daha sonra Neslihanın aklını çekip kızı ailesinden habersiz Pakistan'a kaçırıyor. Orada Türkçe konuşunca azar yiyor.
Üç çocuk olmuş konuşmanın bı anlamı Yok
Şimdi bir diyeceğim ırkçı olacak adımız.
Herkes hak ettiğini yaşar. Kafasız kız
3 çocuklu mervenur un dramı hepimizi ağlattı
kız tam bir süzme
bende hep derşim sizofren olsun deli olsun tedavisi var ama canım çaresi yok canım süzmeysen sonuç bu
canım değil s. a. lak
kusasım geliyor artık şu olan bitene
Miğdem bulandı ya of
Türk kızları aklını başına alsın bence yani bu kötüleme değil cidden kendini korusun biraz aklı selim olun
Neden sadece kizlar?
Kızlar kendini koruyamıyor ondan
Ben koruyabilirim
O sensin ben genel dedim kızlar hep mağdur olduğu için kendisini korumayı bilmiyor fiziksel ve zihinsel olarak kendini
Cicim kizlar onlar
Burası Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti
@Funda_a
Kızın aklında sorun var
Kız niye kaçmış onu anlamadım
Kızda biraz o*rusluluk var
Yorum yapmak istemiyorum
Möge ablam haklı
Korkunç
Rezalet
Gerçekten iğrenç bir olay
Irkçı oldum artık
Bir atom bombasını hak ettiler şimdi
Kızda da var kabahat arap sevilir mi aw
3 değil 2 çocuğu var yalan yanlış bilgi yaymayalım
Alalhın belaları hepsini atsınlar ülkeden.
Emin misiniz? Kaçırmış mı? Kaçmışlar mı?
13 yasinda bir kiz kendi rizasiyla kacsa kac yazAr. Kiz daha cocuk ve cocugu oluyor?
Bu durum Doğuda da hala devam ediyor.
Slak ülkenin slak kızları.
Sözüm yanlış anlaşılmasın genelleme yapmadan söyledim bunun gibi slaklar gerçekten çok adam besbelli kandırmış götürmüş adama baksana tipine meymenet yok.
Daha ne saçmalıklar duyacağız
Elime geçse o şerefsiz adamı hadım ederim.
Araplarin yedi ceddini * aç köpekler yamyamlar
Müge Anlı'nın çıktığı kanal bundan rahatsız olur..
tipini s... maymunu
Düzelecek inşallah ve
İyi demiş.
Kaçırılmasaydı mq