13 yaşındaki kızı Pakistan'a kaçıran ve 3 çocuk yapan adama Müge Anlı, "Burası Atatürk Cumhuriyeti!" dedi. Ne düşünüyorsun?

Selamlar herkese.
Bayram boyunca bu haber, bu olay beni o kadar rahatsız etti ki. Yani inanın içim içime sığmıyordu ki değerli gazeteci, televizyoncu Müge Anlı kendi programında benim gibi düşünen milyonların tercümanı olmuş ve yukarıda fotoğrafta gördüğünüz Pakistanlı adama gereken cevabı en net şekilde vermiş.
13 yaşındaki kızı Pakistana kaçıran ve 3 çocuk yapan adama Müge Anlı, Burası Atatürk Cumhuriyeti! dedi. Ne düşünüyorsun?
Müge Anlı'nın muhteşem konuşmasına geçmeden önce belki bilmeyenler vardır diye bir hatırlatma yapmak isterim..

Bundan 5 yıl önce, Neslihan isimli küçük kız henüz ilköğretim öğrencisi iken okulda olduğu zamanlarda kapıda kendini bekleyen ve diyaloğa geçen Rana Ali isimli Pakistanlı tarafından kandırılıp kaçırılıyor. Ailesinin uzun aramaları ve hatta Müge Anlı'ya çıkmalarına rağmen sonuç alınamıyor. Yıllar sonra anlaşılıyor ki bu adam küçük kızı sahte kimlik ve yasa dışı yollardan ülkesi Pakistan'a kaçırmış ve 3 çocuk yapıyor. Neslihan'ın 18 yaşını doldurması bile şu anda daha 6 ay var.
Bunların ortaya çıkmasına sebep ise ikisinin birlikte çektikleri YouTube videosu oluyor. En çok tepki çeken olayda ise Neslihan videoda Türkçe konuşurken arkadaki Rana, yani o adam diyor ki;

"Niye Türkçe konuşuyorsun. Urduca konuş.." Azarlıyor..

Müge Anlı bugün programında Pakistan'dan canlı yayın yaparak onlarla konuşuyor ve bu ada tüm Türk. halko adına gerekli cevabı en net şekilde veriyor..

👇👇

Konu hakkında siz değerli #kizlarsoruyor üyelerinin düşüncesini merak ediyorum..

#funda
13 yaşındaki kızı Pakistan'a kaçıran ve 3 çocuk yapan adama Müge Anlı, "Burası Atatürk Cumhuriyeti!" dedi. Ne düşünüyorsun?