Yaşadığı ülkenin ne şartlar altında kurulduğunu, kimlerin bu konuda canlarını hiçe sayıp ülkeyi sıfırdan inşa ettiğini anlatacağım. Herkesin çocuğuna Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının sevgisini yaşatmaları dileğiyle.
ne alaka ya ne alaka, memleketin dinele alakasi ne, o ayri bu ayri bisey sanki yemek istermisin dedigimde hayir daga gidecem diyrsun alakasiz siniz alahaskina
Oğlum 6 yaşında ve Atatürk aşığı ❤ anlattım , anlattirdim marşları öğrettim Bayrağımıza ve Atatürk e saygı duyan bir çocuk yetişiyor 🙏 Anıtkabir e de kısmet olursa gideceğiz birlikte 🙏
Kesinlikle ona anne baba demeyi öğretmenden önce Atatürk demeyi öğreticem ❤ ona nasıl insanlara karşı sevgiyi ve saygıyı öğreteceksem Atatürk ü de öğreticem ki nasıl bir liderin kurduğu cumhuriyette yaşadığını bilsin tanısın
Iki oğlum olursa birinin ismini mustafa birinin ismini kemal koyucam ve evet beraber Anıtkabire gidicez ulu Önder Atatürk'ü anlatıcam bayrak sallicaz çiçek bırakıcaz.
Şu görüşümü 2 kere gizleyen 2 farklı mod, gerçekten çok komiksiniz. Alakasız diye gizlediğiniz görüşte nasıl bir alakasızlık gördünüz yoksa art niyetiniz mi kabardı belli değil.
Şu an 2 yasımda oğlum var ocak da Doğum günü var ona hediye olarak izmirden Ankara’ya ona bu günleri görmesini sağlayan kişiye ulu önderimize götürmeyi düşünüyorum
En İyi Cevaplar