Doğduğunuz tarihte Atatürk'ün neler yaptığını ve kaçta yatıp kalktığını söylememi ister misiniz?

Doğum yılınızı söylemenize gerek yok, ay ve gün şeklinde söyleyeceksiniz ve ben de size o tarihte Atatürk'ün kaçta yatıp kalktığını ve nereleri ziyaret ettiğini söyleyeceğim. Can sıkıntısı :D
Doğduğunuz tarihte Atatürkün neler yaptığını ve kaçta yatıp kalktığını söylememi ister misiniz?
Bu kitaptan sadece 150 adet basılmıştır ve Atatürk'ün 1931-1938 arası her gün neler yaptığını, kaçta yatıp kalktığını yazar. O yüzden çok şanslısınız. :D
Güncellemeler
+1 yıl
Yoruldum sonra devam ederiz.

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı arşivi dışında asla ulaşamayacağınız bir içeriği sizlerle paylaşıyorum. Bu kitap, Cumhurbaşkanlığı arşivindeki belgelerden toplanıp sadece 150 tane basıldı. 149 tanesi tarihç,, akademisyen ve araştırmacılarda ve 1 tanesi KS üyelerinden Ütü-Masası'nda ve sizlere doğduğunuz günü harfi harfine yazmasına rağmen soruya 3 beğeni geliyor sadece :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ''Atatürk'ün Son Nöbet Defteri'' var. O kitap bu kitap değildir. O kitap Atatürk'ün hastalığını ve aldığı ilaçları anlatır. Bununla karıştırmayın :D
Doğduğunuz tarihte Atatürk'ün neler yaptığını ve kaçta yatıp kalktığını söylememi ister misiniz?