"Taksim'de Hamza K. adlı kişi, cadde üzerinde yürüyen Derya B. ve Melike Hande M. isimli iki kadını önce bir süre takip etti. Daha sonra ise iki kadına sözlü tacizde bulunup fotoğraflarını çeken Hamza K., iki kadından gördüğü tepki sonrası kaçmak isterken vatandaşlar tarafından yakalandı. Tacizci, öfkeli kalabalığın elinden zor kurtuldu." Kaynak
YYazın gelmesiyle birlikte telefon sapıklara meydana çıktı. Sosyal medyada özellikle Afganları tek tek ifşa ediyorlar, umarım bu tipler öldüresiye linç edilir de kurtuluruz. Bu sapıkların cezası ne olmalı? Bana kalırsa direkt ölüm. Gram acımıyorum.
Kadınların gizlice fotoğrafını çeken sapık yakalandı! Bu tiplerin cezası ne olmalı?
Bütün yanlışlar bir birini kovalıyor. Sapkın adam rızası olmadan kadınların resmini çekiyor, büyük suç. Çevredekiler adamı sokak ortasında linç ediyorlar, oldu olacak Arab ülkelerinde olduğu gibi sokak ortasında kellesini uçursunlar buda suç.
Geçen günü Antalya’da bir hırsızlık oldu adamı sokak ortasında bütün Avrupalı turistlerin önünde komalık ettiler. Belki iftiraydı adama bilmiyoruz. Elin Avrupalısı böyle bir şeyi ülkesinde hiç görmemiş ve kafasında Türkler potansiyel hepsi birer suçlu profili oluştu.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu Nasıl Pisliklik Adilik Şeref (sizlik mastürbasyon mi çekmek istiyorsun Ak p*rno izle Ne elalemin kızına Böyle iğrençlik olmaz Be Sapıklarin idam edilmesi Gerek Ama şimdi Bundan Sonra diyeceğimi kimse tepki göstermesin Sapıklari savunuyor diye Sacmalayan yazmasın hayır savunmuyorum Şimdi Bazı kızlar Var ne Edep ne ahlak diye bir şey yok Haddime mi Değil tabiki Banane Ama Öyle orasını burasını Açarak Erkekleri Tahrik etmiş oluyor şimdi bakmasın diyenler Siz Mahrem Yerlerini Açmayın bakan olmaz Hiç merak etmeyin özgürlüğü Ahlaksızlikla bir tutmayin Tamam özgür olmalı insan istediğini yapar ama Ahlak dışı asla Şimdi burdan tecavüzcü pislikleri Savunduğum düşünülür öyle düşünen kendi anlama sorunu Bu Sapıklari kökünden kesecen Teşhirci olanlari da Yasak getirecen Haddini bilmeli insan
Uzunca bir hapis cezasının yanında psikolojik teşhir edici ve utanç verici cezalarda verilmeli böyle suçlulara. Ancak aramızdaki bir zümreyi çıldırtan bir gerçekte var ki kişi kendi malına sahip çıkmakla da yükümlüdür.Örneğin islam hukukundaki meşhur el kesme kapalı kasa patlatılıp hırsızlık yapılırsa geçerlidir. Ortada bırakılan para, altın veya malın çalınması durumunda ceza çok hafifler ayrıca ortada bırakan mağdurda suça sebebiyet verdiğinden ötürü ayrıca suçludur.
Gerçekten kadın, çocuk, hayvan olmak çok zor bu devirde. Zihniyetleri öyle pis, kendileri öyle iğrenç ki.. Bu karaktersizler için ölüm kurtuluş gibi olur, başkasına da ders olsun diye herkesin önünde canı çıkana kadar işkence yapmak mı gerekir bilemiyorum. Yeterli cezalar gelmediği sürece akıllanacak gibi değiller maalesef..
Bu tipler yüzünden insan olmaktan ve acımasızca ağır cezalar almalarını istediğim için de kendimden soğuduğum oluyor bazen. Tiksiniyorum hepsinden.
Asil hesap sormamız gerekenler bu karaktersiz suriyeli, pakistanli, afkanlari, elini kolunu sallayarak sınır namustur dediğimiz yerden sokan kişilerdir Arap baharı merakı adı altında bop başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren bu vatan hainlerinin amacı bellidir. tek bayrak tek vatan diyen ama vatan toprağını karış karış parsel parsel satan bu sahsiyetsizlerin artık iyice Türkiye cumhuriyetini bitirme çabası içinde olduğuna inanmaya başladım
Şu insanları anlamıyorum madem abazasın aç İnternetten izle tatmin et kendini. Başkalarını niye izinsiz çekiyorsun rahatsız ediyorsun. Genel ev var eskort var vs. Buna git başkalarını rahatsız etme.
Sapıklar, katiller, savunma amaçlı olmayıp kasıtlı öldüren veya yaralayan, teröristler, Vatan hainleri gibi ağır suçlular idam edilmeli. Bunu yapacak cesareti yoksa sınır dışı etsin.
Bunların hasipten önce tedavi edilmeye ihtiyaçları var.. Çünkü hapis cezaları çok caydırıcı ve yeterli değil.. Biz kadınların ve çocukların can güvenliği için bu tarz ağır ve psikolojik travma yaşayan kişilerin iyileşmeden toplum içine salınmamaları gerekir.. Şimdi bu sapığı adli kontrol şartıyla serbest bırakırlar.. ya da 6 ay ceza yer yine çıkar.. Fakat bunlar kesin çözüm yolu değil.. Önce özel bir klinikte tedavisi tamamlanana kadar gözetim altına alınmaları lazım..
Kesinlikle ağır hükümler verilmeli, ki başkaları da yapmasın bunu. Gerçi Afgan Suriyeli olanlar yapınca ceza bile almıyor, Türk yapınca ceza alıyor ama olsun. Yine de verilebilecek en ağır ceza olmalı.
Yallah Arabistan'a diye bir söz vardı. Sadece fotoğraf çekmiş ne gibi bir yaptırım uygulayabiliriz ki? Zaten herkes sosyal medyası için resim çekiyor, video çekiyor diyecekler ve serbest bırakacaklar eminim..
Çevredeki insanlar yakaladıkça cezasını verse daha iyi olur en azından toplu dayak belki biraz caydırıcı olur. Diğer türlü ifadesi alınıp salınıyor. Yaptığı ile kalıyor.
Hadım. Ayrıca da en az 10 yıl günde 16 saat ve bir öğün yemekle ( hadi iki olsun ) ağır işlerde çalıştırılmalılar. Erkek halimle bıktım usandım bu alçaklardan.
Bence direkt öldürülmemeli. Çünkü bu onlar için kolay bir kurtuluş olur. Masum hayvanlar yerine onların üzerinde deneyler yapılmalı. Veya inşaatta falan çalıştırılmali ve çalıştıktan sonra bir damla su bile verilmemeli. Hem bir işe yaramış olurlar. Hemde hak ettiklerini bulmuş olurlar.
Çok basit, tacizden dolayı yargılanmak. 3 aydan 2 yıla kadar hapsi oluyordu bildiğim kadarıyla. Kalsınlar içeride akılları başına gelir diyeceğim ama nedense bu tipler serbest bırakılıyor.
masumu asarlar bu ulkede.. mesela kadır seker ıstemeden kaza ıle hemde bır kadını kurtarmak ısterken cınayete sebebıyetten hala ıcerde bakıyorsun hakkında o kadar delıl olan uyusturucu muptelası umıtcan uygun denen serefsız 2 kadını ust uste olduruyor evınde olu bulunuyor buna ragmen hala rıca mınnet zorla hapse attılar...
Acaba aynı şeyleri babalar içinde söylüyor musunuz her şeyi annelere bir kadına atıyorsunuz. Bazı çocukları ne kadar terbiye edersen et akıllanmıyorlar bu sapıklık hastalık tedavi olmalılar
Başka cezalar olabilir. İnsanlar sürekli bir kadını korumaya çalışırken başka kadınlara saldırıyorlar aşın bunu artık burada bir suçlu varsa o sapık etrafındaki kadınlar değil!