Twitter'da gördüğüm ve başka bir platformda değinilen konuda, sosyal medyada konuştuğu kadınlarla arabasında buluşup o anları ise gizli kameraya çekmekte. Bunu ise YouTube kanalında yayınlamakta.

Twitter'da gördüğüm ve başka bir platformda değinilen konuda, sosyal medyada konuştuğu kadınlarla arabasında buluşup o anları ise gizli kameraya çekmekte. Bunu ise YouTube kanalında yayınlamakta.
Gördüm herifin instagram hesabına girdim. Story atmış. Videodaki kadın video için para aldım haberim vardı yayınlanmasını ben istedim diyor. Böyle orrrospular varken bu kadınların burnu dayaktan, itilip kakılmaktan, tacizden, tecavüzden kurtulmaz. Bu nasıl bir şeref yoksunluğudur ki para uğruna bunu kendine yaptınız. Bu devletin acilen bu ülkenin gençlerine hayal kurup bunları gerçekleştireceği bir ülke bırakmalıdır. Para için bu şerefsizliği, midesizliği bir insan kendisine nasıl yaptırır? Videoyu izlediğimde delirdim resmen tam saydıracaktım ki herifin instagramına girdim baktım karşıma çıkana bak.
https://twitter.com/EmmaJohanson5/status/1640470677034500096?s=20
Ya da bu bile izlenme kasmak için yapılmış olabilir. O hesaplar bunun için açılmış olabilir.
Onların çoğu liseli abaza ergendir.
Kadına kızmak lazım. Niye yapıyor bunu? Kadınlar buna izin vermezse arabasına bindirecek kadın bulamaz ve o da böyle videoalar çekemez. Burada kadın suçlu.
Kadınlar kendini bu kadar ucuzlaştırmazsa böyle görüntülere de maruz kalmayız maalesef. Bi üstü açık arabaya, bi tomar paraya tapıyo maalesef ülkemizdeki ve dünyadaki çoğu kız.
Adi herif suç tabi böylelerinin ağır ceza alması gerekiyor izinsiz ne hakla kayıt altına alırsınız orada olacan kayıt altına aldığına dair görüntü çekip polise bildircen gerçi devlete güvenim yok herşeye serbest bırakıyor zaten adalet yok çünkü
Evet suçtur tabi ki de. yani gizli olan her şey zaten suçtur kimseyi çekmemesi gerekir kurgu bile olsa. ama böyleleri çok ceza almaz maalesef. yani alsa bile yine yapar para bol nasılsa
Cevap
1Cevap
Allah’ın krosu kafasını alır direksiyona geçiririm tipe bak hele
Ezsinler şunun kafasını da görsün
İğrenç bişey, atsınlar içeri çeksin cezasını ama en iyisi meydan dayağı böyleleri için ibreti alem olsun
Tamamen suç olduğunu düşünüyorum kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok izni dışında
Buluştugu kadnlarda zaten pavyondan kacms gibi
Alan memnun satan memnun ahlaksızlıgn adını aşk diye yutturuyorlar
Okurken midem bulandı 😒
Atacaksın bunları cezaevine işkence her gün
Arabaya binmeden nikah tek çözüm.
Kurgu mu nasıl yani
Döverim lan onu
Suç tabi ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?