Suç değil fakat söyle birşey var. Silahli paylaşım yaparsan birileri çıkıp çıkar bakalım o silahların ruhsatini diyebilir. E ruhsatsız silah bulundurmakta esasında suç
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani internette polis falan görse başımız agrıyabilir
Bıçaktan falan birşey olmaz ama silahtan ağrır. Zaten son yıllarda bir çok kişiye bu yolla ulaşılıp cezaları kesildi hatta avlanma yasağı bulunulan hayvanları avladıkları için cezalar kesilmişti. Evdeki ruhsatsız silâhlarla bunun gibi paylaşım yaparsan polis gelirsede şaşırma. Gerçi buda biraz şans meselesi. Kimisi paylaşır paylaşır birşey olmaz sen paylaşırsın. Şikayet edilir ya da birileri görev edinir şikayet eder uğraşırsın
mesela benim bir gönderim var diyelim bir başkası alıyor kendi gönderisiymiş gibi paylaşsa polis o kişiyi buluyor yani ona ulaşıyor o kişide bu benim falan degil derse yine de ceza keserler mi birde o kişiye bu fotografı nerden gördün vsvs şeyler derler mi googlede çok var mesela askerler genelde çekerler silah ile fotograf mermi ile canım anam yazmalar vs vs bunları kullanan çok kişi var ya da buna benzer tabanca falan
Gecen biri bana bana küfretti bende dayanamadım çok öfkelendim yanım da olsan varya dedim senin o kafanı koparırdım dedim ss almış şikayet edecem falan dedi ateistin biri bakalım ne olacak
En İyi Cevaplar