https://www.mynet.com/bu-da-sakaryali-robin-hood-2-milyon-tl-ikramiye-kazaninca-bakin-ne-yapti-110106945106

Bilmiyorum. Bence sallaklıktan başka bir şey değil. Yardımcı olmak elbette güzel ama 2 milyonu dağıtmak çok saçma. İnsanları tanıyamamış. Yarın bir gün parası bitince yanında kalmayacak ve muhtemelen 1 2 bin istese o mahalleliden vermeyecekler. O zaman anlar sallaklığını
Bunların hepsi dümen oğlum halk içinde kaybettikleri güvenlerini böyle saçma sapan işler ile geri kazanmaya çalışıyorlar bu dincilerin hepsi hırsız aklı başında hiç kimse cebindeki helal parayı bu şekilde dağıtamaz dağıtması da doru değildir zaten tamamen siyasi işler ne yaparlarsa yapsınlar bu ülkeye ve insanlarına verdikleri zararı asla kapatamayacaklar ve cenabı Allahın en acıklı azaplarına tabi olacaklar bizde izleyeceğiz
Piyangoyu tutturmak bazen çok zor. 2-3 ayda bir loto oynuyorum, bir sıradan en fazla 3 numara tutturabiliyorum. Kazı kazan ı eskiden çok oynardım, o zaman ucuzdu. Bir tane ilginç anım var. Sadece 2 lira verdim, 26 tane kazıdım. 2, 4, 10 lira çıkıyordu, kazı kazı duramadım. Neredeyse kazı kazancını alıyordum! Şimdi pahalı diye oynamıyorum artık.
Haydan gelen huya gider derler ancak bu sefer haydan gelen iyilige gitmis helal olsun.. Ancak buna sarıklı şeytanlar ve haram yiyici kulları çok kızmıştır...
Cevap
9Cevap
Gönlü zengin bir arkadaşmış.
Demek ki; Paradan öte, insanlığa önem veriyormuş.
Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. Misali
Fakat benim anlamadığım nokta, madem bu arkadaş parayı dağıtacaktı, o zaman niye şans oyunlarına bel bağlayarak bu hayatı yaşıyordu?
helal olsun ya bana çıksa hepsini dağıtmasam da insanlara yardım etmek istiyorum bir kısmını yardıma muhtaçlara dağıtırdım
ahah buraya da eklemek istiyorum arkadaşımı beklediğim yerde bir adam zorla senin şansına seç diye zorlamıştı seçtim adamın sadece para iadesi çıktı xiskxjjs hayattaki en büyük şansım bu kadar
haydan gelen huya gedecek diye düşünerek hayır işlemiş işte Allah razı olsun ondan şu dönemde yaptığı çok büyük bir davranış
Bu insanlar ne yiyor ne içiyor böyle ya, düşünsene milyonda bir ihtimalle bir rakam tutturuyorsun onu da hiç hak etmeyen insanlara dağıtıyorsun, niye hep amerikalılar milyoner, milyarder oluyor niye türkler olamıyor sorusunun cevabı bu haber işte
Haram parayla nereye ne yapıyorsa bir de subhaneke okusalar yeter demiş müslümansan o paranın haram olduğunu bilirsin zaten
Bok yolunda kazanılan bok yolunda harcanır , gerek yok
Tabiki kazanıyor devlete çalışanın vereceği çok olur allaha çalışanın alacagi
Reis hem piyangoya katılıyorsun hem sünhaneke diyorsun :D
Allahtan sübhaneke istemiş
İnandırıcı gelmedi şu zamanda
Bizde. nerden para yi buldu bi diyorduk
Yerim ya veresiye kapatmıs
Helal olsun toprağıma
Way be şansa bak
Vay be helal olsun
ne enayi adamlar var
Bunda kazanan yoktur