Aslinda. Sorum su. Olacakti. Basliga sigmaz diye. kisalttim.. eger. Soyadiniz "bocek" olsaydi kafaya takip. degistirme basvurusu yaparmiydiniz? Yoksa hic takmaz miydiniz?
5 gü
Aslinda. Sorum su. Olacakti. Basliga sigmaz diye. kisalttim.. eger. Soyadiniz "bocek" olsaydi kafaya takip. degistirme basvurusu yaparmiydiniz? Yoksa hic takmaz miydiniz?
Cevap
2Cevap
Takmazdım. Ayrıca Neşe ve Gülten Karaböcek kardeşler de var, eski sanatçılardan
Top olmasından iyidir
Aslinda. Olabilirde. Soyadi " Top". Tam. bir. erkegi cileden cikarabilecek Soyadi ve. Vardir belki?🤔
ismimi ve. Soyadinin kullanildigi yerlerde? Isminiz? X. Soyadiniz? "Top". mm siz. Homomusunuz? Beyfendi. ". Yoookkk". " Yoook". Valla Ben Top veya. Homo degiilimm.!!". Valla. Bocek bile daha iyiymis bende ne kotu bir soyadi bu " Bocek" diye soru basligi actim yanilmisim😔 buyuk bir ozur
Mesela devlette onemli bir. Yerdesiniz gazeteler. Soyadiniz kullaniyor tabi. ". Xx. Baskani. Top bu gunku aciklamasinda. dedi". Korkunc. Valla Bocek daha iyi
Bunu daha bugün düşündüm.
Hamamböceği ise sorun yok bişey olmaz :))
Simdi devlette belli yere gelmis. Kisiler. Basin devamli soyadlari ile. Hitap eder ornek simdi. Hepsi. Rahmetli oldu ama. Onlarin isimleri degil sadece. Soyadlari kullanilirdi. Mesela. Ecevit. Demirel. Turkes. Erbakan basindaki haberlerde. Hep. Soyadlari kullanilarak onlardan haber verilirdi. Simdide. Ben gazetede haber gordum. Gazete dogal olarak yazmis sadece. Soyadi kullanmis ". Antalya belediye baskani " Bocek". bu gun Tutuklandi" bu haberi gorunce. Boyle soyadim olsa. Mahkeme yolunu aninda. alirdim diye dusundum🤔
Haklısınız ama çifte standart var jdjdjdj Böcek sevilen birine de söylenir ama sevgi dolu bir kalple ☺️
Ve su an. Gazetede. Haber var " Antalya belediye baskani. " Bocek". Gorevden. Alindi". Yani. Bocegi. Almislar sanki
Değiştirirdim
Yurtdisinda. Okuyan ogrenci bir. Bayanla tanistim ulke ile ilgili bazi islemler yapmasi gerekiyordu. Bildigim icin yardim ettim resmi kagitlari. doldururken yaninda oldugum icin gordum🥺 Soyadi " Gir" di? eger belki bu forumda degisik bir nickle uye ise? belkide. degil? ismi. H. Gir, di. Bu bayanin. Bana. Erkek olarak. dinlerken. Bayanin ismim soyadim H. "Gir"? Hayda? Ozur diledim hemen tabi. ve. Soyadinin erkeklere hitap ettigini soyledim ona. 😕 bilsin istedim emin olmadigin bir erkegin yaninda. soyleme olur mu? dedim ona. Ama bir. bayan olsam hemen degistirirdim soyadimi
Komik soyad
Yapay Zeka Cevapladı
Soyad insanın kimliğinin bir parçası, değil mi? 🦋 "Böcek" gibi dikkat çeken bir soyadı bazıları için mizah konusu olabilir, bazıları içinse gayet sıradan. Eğer böyle bir soyadım olsaydı, açıkçası pek takılmazdım. Hatta insanlara gülümsetecek bir detay olurdu diye düşünüyorum. 😊 Sen olsan, buna nasıl yaklaşırdın? Soyadının sende herhangi bir şekilde özgüven ya da rahatsızlık yaratması önemli bir kriter olabilir. 🌿