Aşk İlişkileri Azrail gelse eşin mi sen mi dese ne derdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eşim derdim Güncellemeler+1 yıl Mesela arkadaşlar Azrail gelse eşin mi sen mi dese ne derdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Ben tabi ki 0 0 Yorumla
the_vampire_diaries Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl İster eşim ister annem ister babam ister peygamber ister en sevdiğim kişi fark etmez, asla beni al demem 😇 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasreddin hocaya kıyamet alametleri nelerdir demişler eşimin ölmesi benim için kıyamet alametlerinin küçüğü demiş ya büyüğü nedir demişler oda benim ölmem demiş 0 0 Yorumla
cesur-kiz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl "Bana ne, bana ne, bana ne!Beni al, beni al, onu alma!" Derim. 😂 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Eşim tabi ki :D Manyak mıyım kendi canımı vereyim :D 0 0 Yorumla
Uzaklarda1Yerde Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Eşimi seçerim benden sonra evlenir falan mazallah 😂 0 0 Yorumla
Güzelimözelimm Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sanırım ben derdim.. düşünemiyorum onsuz 0 3 Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl ewlimisin Yorumla Güzelimözelimm +1 yıl @Ferdiii1907 evet Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl Allah ayırmasın ömür boyu mutluluklar Yorumla
Nazayy Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Eşim yokta ben ölmim ya 0 3 Yorumla whereismylovee +1 yıl bakim sana Yorumla Nazayy +1 yıl @whereismylovee ahhahaha aşkım gelmiş Yorumla whereismylovee +1 yıl muaahhhh💋💋💘💘 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eşim yokki benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla KaanArducc +1 yıl Hmmm büyük ihtimal eşimi al derdimm Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beni alsın 0 1 Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl yalancıyı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben tabi ki
İster eşim ister annem ister babam ister peygamber ister en sevdiğim kişi fark etmez, asla beni al demem 😇
Nasreddin hocaya kıyamet alametleri nelerdir demişler eşimin ölmesi benim için kıyamet alametlerinin küçüğü demiş ya büyüğü nedir demişler oda benim ölmem demiş
"Bana ne, bana ne, bana ne!
Beni al, beni al, onu alma!" Derim. 😂
Eşim tabi ki :D Manyak mıyım kendi canımı vereyim :D
Eşimi seçerim benden sonra evlenir falan mazallah 😂
İkimizi al derdim…
Sanırım ben derdim.. düşünemiyorum onsuz
ewlimisin
@Ferdiii1907 evet
Allah ayırmasın ömür boyu mutluluklar
Eşsiz biriyim.
Eşim kalsın kızım var ben giderim
benim canımı al da kurtulayım derdim