Ekrem İmamoğlu'na 4 yıl 1 ay hapis cezası istenmiş!
Siz kararlısınız galiba, 806 bin 415 farkı, ülke genelinde 8 milyonun üzerine çıkarmaya?
Seninleyiz İmamoğlu
Siz kararlısınız galiba, 806 bin 415 farkı, ülke genelinde 8 milyonun üzerine çıkarmaya?
Seninleyiz İmamoğlu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanmıyorum bende seçimde imamoglunaa verdim ama açıkçası şehirde hiç bir şey yapılmadı çokta memnun değilim
Belki farkinda degilsindir. Istanbullular Ekrem İmamoğlundan umudunu coktan kesti.
Gitsin diye secimleri bekliyorlar.
Nerde boş beleş iş varsa akp dibinde bitiyor. Bit sürüleri.
niye ekrem imamoğlu totem mi? adli işlem hakkında yapılamaz mı? kim ceza kanunlarına anayasaya aykırı davranırsa herkes hukuk önünde hesap verir...
-Konuyla alakasız - sence kanunlar gerçekten düzgün işliyor mu?
hayır çünkü Türkiye hukuk devleti değil kanun devletidir... bürokrasiye kim hakim olursa onun yargısı oluyor.. eskiden ermeni rum yahud dönmesi kendisine kemalist diyen grubun tekelindeydi bugün akp nin tekelinde çünkü kanun devleti hukuk devleti herkese eşit mesafe de makamına mercisine bakmadan adaleti sağlayan devlettir.. kanun devleti bürokrasinin yargısıdır ama Türkiye daha özgün hukukunu yapamamış bir devlet zaten... kuruluşundan bu yana fransızlardan isviçreden.. italyadan kopya yaparak kanunlarının anayasalarını yapmış bu yüzden de sosyal ekonomik ve politik sorunlarını kronik... kağıt üstünde bir cumhuriyet... halkın cumhuriyeti hiçbir zaman olmadı daha seçilmiş meclisiyle anayasasını bile yapamadı 100 üncü yılına geliyoruz hala 80 darbesinden kalma askerlerin yaptığı kanunlarla yönetiliyoruz böyle bir devlette tabi ki hukukun özgün ve adaletli şekilde çalışması mümkün değil...
Aa nedenmiş peki? Şimdi duydum.
para ve ekonomiyle ilgisi nedir?