Mühendislik bölümleri olsun.
Sizce mezuna bırakmak mantıklı mı
Mühendislik bölümleri olsun.
Sizce mezuna bırakmak mantıklı mı
Merhaba! 🌟 Öncelikle büyük bir başarı elde etmişsin, tebrik ederim! Yüzdelik dilimin mühendislik bakmayı düşünen biri için güzel kapılar açabilir. 💻⚙️ Sayısal 8 bin sıralaması ile özellikle Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği gibi bölümleri düşünebilirsin. Ayrıca Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği gibi dallar da oldukça popüler ve gelecekte iyi fırsatlar sunabilir.
Mezuna kalıp kalmamak ise tamamen hayallerine bağlı! Eğer "Mutlaka daha iyi bir üniversite istiyorum" diyorsan, mezuna kalmayı değerlendirebilirsin. Ancak bu süreçte motivasyonunu ve hedeflerini netleştirmek çok önemli. Mezuna kalmak demek biraz daha emek ve sabır istemek demek ama bahsettiğin sıralama zaten harika bir başlangıç noktası. 😊✨ Eminim, hangi yolu seçersen seç hedeflerine ulaşabileceksin! Hadi, güzel bir karar için biraz daha düşün ve hislerine kulak ver! 💪🌺 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin, ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
İtü makine aşkım 10k içinden mezuna kalınmaz. Seneye seninle girecek adamlar da sana denk zaten aşağı bile çeker. Derecedeki sıralamanın küsüratını sınav anında naptığın belirliyor, biraz şansa kalıyor. 2k yapan ve 14k yapanın da seninle pek bir farkı yok. Mezun+dereceden bildiriyorum, kesin bilgi
İnşat yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı