bazı gereksiz milliyetçilik yapılacak onlar benim sorumlarım benim meselelerim oturup saçma sapan milliyetçilik yapmayın lütfen
Arkadaşlar genellikte türkiye'nin gelenekleri görenekleri olsun bana samimi veya uyumlu gelmiyor üstüne türk tipi insan dediğiniz tiplerden
nefret ediyorum hayır en azından toprakları uysa yok arkadaşım iklim tipleri orman örtüsü şehirleri bize uymamakta hoşuma gitmiyor
hani tuhaf gelecek ama ben kendimi daha çok japon çinli olarak görmek istiyorum Japonya'da yaşamak gibi hayallerim mevcut.
Arkadaşlar genellikte türkiye'nin gelenekleri görenekleri olsun bana samimi veya uyumlu gelmiyor üstüne türk tipi insan dediğiniz tiplerden
nefret ediyorum hayır en azından toprakları uysa yok arkadaşım iklim tipleri orman örtüsü şehirleri bize uymamakta hoşuma gitmiyor
hani tuhaf gelecek ama ben kendimi daha çok japon çinli olarak görmek istiyorum Japonya'da yaşamak gibi hayallerim mevcut.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tamam sıkıntı yok çinli olabilirsin çinde gidiyip yaşayabilirsin
Ben de oyle hissediyorum. Bir anda keske tum anlayislar yikilsa bi de ekonomi duzelsin
Açıkası ekonomi yüzünden değil onlar gelici geçici ben asıl İnsanların Cahilliği ve Yobazlığı kabalıklarından ve saymaya üşendiğim nedenlerden dolayı bıktım arkadaş Biraz fazla kibar davrandım diye bana top diyen çıktı ya öyle cahil topluma dolar 100 lira olsa bile azdır kitap okuyorum arkadaş gelmiş onlarla bize hava atıyorsun diye söyleniyor ulan ben kitap okuyorum diye hiç bir zaman kendimi övmedim çünkü övmeye değer kaydı yok gider tanımadığım kişi eşyalarımı kırar özür bile dilemez gider parkta yanıma oturan kişi bağıra bağıra küfür eder daaaaa neler neler Irkçılık saygısızlık anlayışsızlık cahillik yobazlık kin tutma ego Empati yapmaktan yoksulluk hepsi maşallah bizim toplumda var olmakta allah kurtarsın yani ben cidden Ya Almanya Finlandiya Japonya Kore Çine kaçmayı düşünüyorum.
Ben de oyle dusunuyorum ama zor benim icin gitmek. Cok mutsuzum gercekten burada
Bende öyle
Açıkası Bana en çok İnsan tipi uymuyor özellikte insanlar çok cahil olunca artık bıkıyorum.
Evet öyle cidden kafa dengi insan yok anime falan izlerken gerçekten japonya da böyle mi diyip duruyorum imreniyorum