Lütfen linçlemeyin Türküm ama kendimi İskandinav hissediyorum sırf bunun için üniversiteye katlanıyorum çünkü okumuş birisinin oraya gitme ihtimal daha yüksek. Umarım Türkiye'den bir an önce gidebilirim burası ev gibi hissettirmiyor ne kültür olarak ne de coğrafi olarak
zaten Türklere de benzemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kaç yabancı dil biliyorsun? Srnün ne hissrttiğin değil srni gördüklerinde insanlar ne hissediyor önenimli olan bu. Sonra yurtfışına gidip suriyeli gibi dolaşma ortada
Sadece İngilizce biliyorum o da yarım yamalak bu aralar isveççe öğrenmeye çalışıyorum
Yok bir şey çıkmaz ordan. Sen Kendini geliştirmediktenn sonra hiçbir işe yaramaz bu düşüncelerin
Geliştiriyorum zaten üniversite bitince vize başvurusu yapıcam umarım kabul ederler
Ne yaparsan yap oraya gittiğinde yine üçüncü sınıf bir vatandaş olarak görüleceksin biliyorsun değil mi?
Paran var ise gidersin. Okumuşlukla alakasi yok. Yegenlerim o saydigin ulkelerde cirit atiyor yillardir.
Olabilir ama eğitim seviyesi vizenin kabul edilme oranını arttırıyor
Bu kafayla hic bi zaman hissettigin yerde yasayamayacaksın
Alakası yok
Özenti birisin dediklerine bakılırsa baska birsey değil
seni oradan leylekler getirmiş fdsf
o zaman yallah iskandinav forumlarına
Kibir içindesin
Alakası yok sadece buralı hissetmiyorum umarım en yakın zamanda kurturulum buralardan 😔
Burali dedigin doğma buyume buralı degilmisin
Maalesef
O zaman sorun ne. Psikolojik olarak bence iyi durumda değilsin
Hayır psikolojim yerinde
Benim gurbetçi arkadaşım İsveç'te yaşıyor doğma büyüme orali yanına defalarca gittim. Ora ile bura arasinda dağlar kadar fark yok ekonomi dışında.
Oranın halkı daha açık fikirli başkanları bizim gibi insanları ☪️ ile uyutmuyor