Gündem Bugün seçim olursa hangi adaya oy verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün seçim olursa hangi adaya oy verirsiniz? Recep Tayyip Erdoğan Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Meral Akşener Fatih Erbakan Selahattin Demirtaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Guncelle Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Bugün seçim olursa hangi adaya oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Akp / MHP hariç hepsi dicem ama zaten oldu bitti CHP ye oy veriyorum. 0 1 Yorumla demetbitmez19 +1 yıl heykelden başka ne hizmetini gördün din düşmanı, terör destekçilerinin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bakıyorum da millet akıllanmaya başlamış :)))) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mansur Yavaş bağımsız aday olsun. vermezsem şerefsizim Yorumla
yagmurcetinturk3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dedene oy verecem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dedem kim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akp / MHP hariç hepsi dicem ama zaten oldu bitti CHP ye oy veriyorum.
heykelden başka ne hizmetini gördün din düşmanı, terör destekçilerinin?
parti kur sana oy verelim :D
bakıyorum da millet akıllanmaya başlamış :))))
Mansur Yavaş bağımsız aday olsun. vermezsem şerefsizim
1. seçenek hariç hepsine
Mandıra ver
Vermem kimseye
Dedene oy verecem
Dedem kim