Oylama başladı. Acaba hangisi galip gelir.
Recep Tayyip Erdoğan
Mansur yavaş ( aday olmayacağını belirtiliyor )
Ümit Özdağ
Ekrem İmamoğlu
Kemal Kılıçdaroğlu
HDP genel başkanları
Meral Akşener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hdp adayına veya destek verdiği rte veya ts amigosu trabzonlu mutahit imamoğlu hariç herhangi bir adaya oy veririm.
Ümit Özdağ’ı anlayan onun fikirleriyle doğru orantıda düşünen kimse gidip başkasına oy vermez. Vatansız alçaklar başımıza kalacak. Mutlaka 6-7 milyon oy alıp meclise girmesi gerekir. Hoş alamazsa da kaybeden yine o olmaz biz oluruz.
Sadece benim oyumun çıkacağını bilsem bile Muharrem ince
Hala mi RTE ülke mahvoldu vazgecmeniz için ne olması gerekiyor merak ediyorum
Sandıga gıtmeyecem ne ugrasıcam
Oy kağıdın boş kalırsa mazeretin yoksa ceza ödersin. Bilgin olsun kardeşim.
Griptim derim
Reize vermeyenin aklı yarımdır
Rte, hdp ve ümit özdağ hariç hepsine veririm
Ulan rte ve hdpyi nasıl ümit Özdağ ile bagdastirdin çok merak ediyorum. nasıl kafa bu abi 😀
@meçhulbestekar Hepsi ırkçı ve tek bir ideoloji ile hareket ediyo. Biri diğerinin laciverdi. Ümit Özdağ'dan mülteci sorununu çıkar adam 2 kelime laf edemez. İyi Parti'deyken çok beğenirdim. Ama ne kadrosu var ne kendisi ülkeyi yönetebilecek kabiliyette. Varsa yoksa mülteci sorunu. Ekonomiye dair 2 kelime edemez.
Sen önce elestirecegin adam hakkında bilgi sahibi ol. ondan sonra eleştir. yandas medyadan taraflı yerlerden duyduklarını anlatma burada. adamin ekonomik olarak 4 deniz 4 bölge projesi var. İstanbul'u Seul Tokyo standartlarında ülke getirmeyi planlıyoruz ve istihdamı İstanbul'dan başka illere aktaracak projelerimiz var diyor.5 li çeteye verilen ihaleleri keseceğiz diyor. ama senin destekledigin geri kalan tüm 6li çete hem hdp ile kolkola hem de bu 5li çeteye tek laf etmiyor.
Adam niye Suriyeli konusunu konuşuyor sürekli. çünkü halkımız mal ve sadece popüler konuları dinlemeyi seviyor. bak adamı. YouTube sayfasında ekonomi ile ilgili olan videosunu kaç kişi izlemiş. Suriyeli videousunu kaç kişi izlemiş. önce senin gibi at gözlüğü takan halkın aydınlanması lazım bu ülkede
@meçhulbestekar Ümit Özdağ ülkedeki en vatansever kişilerden birisi. Ancak ülke yönetmek bununla bitmiyor. 5 li çeteye gelecek olursak iyi parti ve CHP her gün bunların mamalarının kesileceğini söylüyor. O konuda eksiğin var. Ayrıca iyi parti nin ekonomi kadrosunıun TR de eşi yok şu an.
Ya kendinle çelişiyorsun müdür 😃
Hem ümit Özdağ vatansever diyosun hem de kalkıp partiye bahadır erdem gibi zamaninda Leyla Zana ya methiyeler düşmüş insanları sokan parti liderini destekliyorsun. unutma doğru olan bir , yanlış olan çoktan büyüktür. zafer partisinin şu anda kadrosu geniş olmayabilir ama en azından doğruları söyleyen bir kurucusu var o yeter benim için ona oy atmaya
@meçhulbestekar başkan dm atcam sana müsait olunca
Neden. mhp yok
Oyum mhp
kendime
Mansur babadan başkasına vermem
Mansur Yavaş