Gündem Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu gün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?Ben Suriyelileri göndereceği için Zafer Partisi Ak Parti Chp Mhp İyi Parti HDP Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hala ak parti diyenler var çıldırmamak elde değil ya Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl CHP 80 yilda yapamadiklarini 2023 de yapacakmis.😂 Erdoganin ahlen alternatifi yooooook.Ülkede at coook ama. 1 0 Yorumla
turgay2 Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Gündem konusunda 765 cevap paylaştı. erdoğan varken diğerleri anca nal toplar 5 benzemez 1 teröristte ülkeye fayda asla gelmez. 0 0 Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ak parti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin ben kafanı Yorumla beratbeeyyy +1 yıl Erdoğan Erdoğan Erdoğan Yorumla
demetbitmez19 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Bu gemiyi en iyi REİS yürütür. 1 2 Yorumla minikcadınız +1 yıl Gemi batmış sen hala reis yürütür 😂 o başka bişeyleri yürütmüş ama neyse Yorumla demetbitmez19 +1 yıl @minikcadınız yaşın kaç, başın kaç? doğduğundan öncsini sor bakalım büyüklerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
CHP 80 yilda yapamadiklarini 2023 de yapacakmis.😂
Erdoganin ahlen alternatifi yooooook.
Ülkede at coook ama.
erdoğan varken diğerleri anca nal toplar 5 benzemez 1 teröristte ülkeye fayda asla gelmez.
Oy kullanmıyorum hepsinin canı cehenneme
Oy verecek parti bulamadım
Vay anasını gözlerin yaşardı 🤧
Ak parti
Senin ben kafanı
Erdoğan Erdoğan Erdoğan
Bu gemiyi en iyi REİS yürütür.
Gemi batmış sen hala reis yürütür 😂 o başka bişeyleri yürütmüş ama neyse
@minikcadınız yaşın kaç, başın kaç? doğduğundan öncsini sor bakalım büyüklerine
Hiçbirine a q
hicbirine vermem
Chp tabikide