siyasi görüşünüz nedir?
Akp
Chp
Dem
Mhp
İyi
Zafer
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
siyasi görüşünüz nedir?
Kusura bakmayın ama bu anketler de iyice sıktı ya bari gündemle alakalı daha özgün anketler oluşturun da onları yanıtlayalım onlar daha eğlenceli oluyor
Valla ben ideoloji tablosunu da sorarım ama seviye malum
Bi tek ideoloji mi geldi aklına? Her gün gündem o kadar yoğun ki, mesela "evet hayır", "katılıyorum katılmıyorum", "destekliyorum desteklemiyorum", "seviyorum sevmiyorum" gibi kısa ve etkili yanıtlı bir sürü etkileşim alan anketler oluşturulabilir. Çok biliyorsan sen yapsana diyeceksin muhtemelen baştan söyleyeyim sorularım hep yanıtsız kalıyor o yüzden artık soru sormuyorum ben. Bi de sen aziz sancar mısın ki insanların seviyesini aşağılıyorsun? Herkesin seviyesi kendisine göre yüksektir, aşağılamayla bi yere varılmaz, aksine kalp kazanmak daha güzeldir. Sakın bunu olumsuz olarak yorumlama. Kalp kazanmak kalp kırmaktan daha etkilidir.
Benim derdim bana yeter, git başkasına sar.
Tamam amca
Bunların hiç birine vermem.
Bana?
Parti kurup konuşman lazım ikna edici olursa o zamann oyumu veririm tabi.
Anlatırım
Cevap
2Cevap
Tabiki zafer
Ole Hocayla seneye zafer bizim olacak.
Diğer kısmına oy verenler ins Suriyeli veya hdp*k değildir
İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahili ve harici düşmanların olacaktır.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu
hiçbirine
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar