https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/orhan-osmanoglu-simdi-de-turizme-atildi-2-abdulhamidin-torunu-ile-kuduste-ge-h197847.html
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Birisi bu adama teravih namazı sonradan uydurulmuş bir cemaat namazı olduğunu öğretsin. Padişah torunu din bilmiyor, toplumdan farklı frekansı beklemek suç olur 😃
12 bin TL, ye hem ticaret hem ziyaret hem ibadet hepsi içinde bir paket programı hazırlanmış..
O parayı fakir fukuraya dağıtıp, bir hayır işinde kullanmak bir hayır duası almak Allah katında oraya gidilip yapılacak ibadetten daha makbule geçeceğini düşündüğüm için, param da olsa daha gitmezdim. o parayı daha hayırlı bir şekilde kullanmayı tercih ederdim..
Ya bu adam ne kadar komik bir adam ya. Efendi gibi dedelerim atalarım bir ülkenin sorumluluğunu almış gurur duyuyorum deyip kenara çekilmeyi beceremiyor da, komik komik hala padişah olacaktım ben kafalarında dolaşıyor ay ne kadar komik bir adam.
Cevap
9Cevap
din pazarlama aracı olarak kullanılamaz bunlar müslüman değil. aklı olan gitmez, dinini gerçekten bilen, gitmez.
Fazladan param olsa ihtiyaç sahibine yardım etmeyi tercih ederim o kadar yolu gitmem
Belki ben de Fatih Sultan Mehmet in torunuyum. 😄😄 Hehchf ama boyle seyleri para kazanmak icin kullanmiyorum.
En güzel ticaret bu ülkede din ticareti. Jsjsjs
Gelsin ben ona vaaz vereyim Yahudi'nin köpeği olduğunu öğrensin..
Bedava olsa da gitmem
Din tüccarları volüm 1
Bu adamla sıçmaya gitmem
üste para verirlerse anca o zaman giderim
Hayır
Gitmezdim.
Salçacı parayı bulmuş demek ki
çok çekici gelmedi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?