Tüm Türkiye'de özellikle de biz kadınlarda büyük travma yaratmış bu olayın üzerinden para kazanacak hale geldi ülke igrencler gerçekten.
Oldu olacak bu tarz olayları normallestirin 🤮
Oldu olacak bu tarz olayları normallestirin 🤮
Ulkemizde kadına yönelik şiddet ve kötü muamele denilince akla Münevver Karabulut ile gelen Ozgecan Aslan in mezarını defalarca ziyaret edip ailesine başsağlığı ve sabır dilemiş bir insanım Bu tarz insanların ailesini defalarca ziyaret eden mahkeme ve cenaze süreçlerine katılan bir insanım
Unutmak kaniksamadir unutulmamalı hergun bu ülkede yuzlerce kadın hergun ölmeye devam ediyor erkek şiddeti sonucu ciddi anlamda cezalar verilmiyor
Anadolu ağlayan Ana dolubir hale geldi bu film umarım gerekli cevabı cevabı vermek adına bir kilometre taşı olur Ozgecan Aslan nezdinde tüm erkek şiddeti sonucu hayatını kaybeden canlarımızı saygıyla özlemle hasretle rahmetle anıyorum Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum Işıklar içinde ışıklarla olsunlar mekanları cennet olsun degerli ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı sabir ve metanetler diliyorum
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Tabii ki izlemeyeceğim niye izleyeyim ki ölmüş insanların arkasından film yaparak para peşinde koşuyorlar amaçları Özgecan Aslan düşünmek değil amaçları kendi ceplerini doldurmak
Bunu ilk defa duydum da kesinlikle protesto, bilinçlendirme amacıyla film yapılacağını düşünmüyorum tamamen para ve reyting odaklı olacağını düşünüyorum.
Cevap
13Cevap
İzlemeyi düşünmüyorum.. zaten her acıdan film yapmayı para almayı başarıyorlar.. yani insanların acıları üzerinden geçinmeleri kötü bir şey.. tabi ki de umarım gelen paralar ailesine gider
Hayır artık bu sürekli birilerin hayatını film yapma furyası bitmesi gerekiyor
Artık yapımcılar '' biri ölse de filmini yapsak '' modunda geziyor ülkede.
Gelen paralar nereye gidecekmiş. Hemen önyargılı olmayalım. Bildiğim için demiyorum ancak önyargı iyi bir şey değil.
Bilemiyorum
"Canım helva çekti keşke ölsen" der gibi...
Yapacaklarsa Münevver karabulut olmalıydı bence
para için reyting için flm çekilmesine karşıyım özgecanın katledişini aylarca izledik zaten çok yazık
Neyini anlatacaklarmış? Barda filmi gibi bir şey mi olacak yani?
Bilmem seyretmem sanırım
İzlemeyeceğim sanırım
İzleyebilirim bilmiyorumm
Filim yapılması doğru bulmuyorum.
Fazla dramatik
Hayır.
Izlerim tabiki
Toldan geçenin flimini yapmaya başladılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?