Will Smith’in karısı hastalıktan dolayı kel oldu! Chris Rock bununla ilgili canlı yayında şaka yaptı!
Eşinizle bu şekilde dalga geçilse siz ne yapardınız?
Yumruk değil, tokat. İkisi arasında çok fark var :) Attığı tokadı haksız buluyorum. Kendisi başka birisinin manevi değeri hakkında şaka yaptığı zaman bu problem olmuyor fakat bir başkası ona bu şekilde yaklaşınca böyle bir şeye baş vuruyorsa bu da onun karakterini gösterir.
Tamam.
Yumruk değil tokat attı Chris rocka dua etsin o kelimeleri benim hatuna etmedi öyle bir tokatla bitmezdi iş, sahsı eleştir ya da şaka yaptım ama hanımları ilgilendiren konularda heleki bu hastalıksa şaka yapmak insanlık dışı, .. ..
Will Smith az bile yaptı hatta bence hiç bir şey yapmadı. . .
Bu iyi bir espriydi demese hiç bir şey olmayacaktı aslında.. Adam bozuntuya vermedi. Vallahi eğer bir espri yapıp boşyere yanlış anlaşıldıysam, karşılığını çok kötü veririm. Tabi birilerinin karısı, kızı üzerinden yapmak doğru olmaz.
olayı biliyorsa doğru değil
ama bilmiyorsa diye düşünmeden edemedim
ama başka şey aslında ilk başta güldü adam sonra karısı üzülünce gitti yaptı yapacağını
bir daha da oscar alamaz:)
Cevap
9Cevap
Dalga geçti dalga geçti ama ne dedi kardeşim biride onu söylesin
Sunucuda siyahi olduğu için biraz samimi olmuş ama dediğine göre pek bir şey yok. Okadar takılabilir insanlar. Will Smith zamanında ırkçılık yüzünden bir törene katılmamıştı. Bu seferki sunucuyu büyük ihtimalle Willin gönlünü almak için siyahi yaptılar. Ayıp etmiş Will bence. Buyutmemeliydi
Film için demiştin. Şimdi hastalık diyorsun
Detayida okudum ama sen görüşünde başka türlü deyince heralde eksik detaymis dedik. Keşke konuşların tutarlı olsa
Ben kendimi çok iyi tanıdığım için sadece yumrukla tokat la kalacağını hiç düşünmüyorum o anki aksiyon da farklı şeyler yapmam çok olası düşüncesi bile kötü insanın canı kanı ile dalga geçilir mi
Anlayamadım bunu ama eşime biri laf söylerse haddini bildirmezsem oda benim ayıbım.
show yapıldı , bitti. cast iyi çalışti. will gibi iyi bir oyuncu tufaya düşmez. tokatı caktı dunyada yankı yaptı.
Tokadı gerçekten hak etti. Onun yerinde ben olsaydım sinirden benzer şekilde tepki gösterebilirdim
Yumruk değil tokat. İki gün falan oldu zaten olay kapandı. :D
Kulağından tutar eşimden özür diletirdim.
Show kokan hareketler ama bende aynını yapardım.
Hadsizmis herif haketmis
az bile yapmış
haketti adam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?