Kadıköy'de bir kuaföre gelen sanatçı dört bin lira değerinde saç yaptırdı. Şarkıcı işlem sonrası herhangi bir ücret ödemeden merkezden ayrıldı. Ücret talep etmek için ulaşmayan çalışan işletme sahibi, numaralarının engellemesiyle adeta şaşkına döndü. Hayatının şokunu yaşayan işletme sahibi ise "Dükkanımıza dünya starı geldi diye düşünmüştük" diyerek yaşanılanlara tepki gösterdi. Dünyanın bir numaralı yıldızı geldi diye hemen para talep etmediğimize bin pişman olduk diyen kuaför şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor. https://www.haberler.com/magazin-sanatci-kibariye-den-kuaforune-4-bin-200-liralik-14452153-haberi/
Kibariye'nin saçını yapan kuaför isyan etti! Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bir ses sanatçısı için 4 Bin TL ne ki? Hele de Kibariye... Parası mı yoktu anlamadım. Saçma sapan işler. Bu kadar gündeme gelip rezil duruma düşeceğine parasını ödeseydi iyiydi.
Beş para etmez insanları Dünya Starı sanar, Dünya Starı muamelesi yaparsanız, başınıza gelmeyen kalmaz. Türkiye'nin genel problemi bu işte. Asgari ücretle çalışacak insanları star yapmak.
Karşındaki insansa her şey beklenir ondan. Sanatçi demek dört dörtlük, edepli demek değil ya? Karşinda insan varsa kim. olursa olsun hakkini isteyeceksin bu durumda kardeşim, hem de anında. O kadindan parasini kuaförde isteselerdi belki de bu şekilse mağdur konumuna düşmeyeceklerdi. İster başkan olsun ister sanatçi her şey beklenir neticede insan. Kimse peygamber değil ya %100 güvenebilelim.
Bu kadina oldum olasi icim ısınmamisti. gecende birini kocasiyla dolandirmislardi galiba. Bu kadin dunya stari degil tirnagi olamaz Tukiyede star yok kardesim anlayin artik Hep ozenti sanatci ozenti tipler var Bu ulkede unlu olan kendini gercekten degerli bisey saniyor Bunu okuyan unlu varsa hic birnizin degeri yok anlayin artik Ne cok iyisiniz Ne cok guzelsiniz Ne cok yeteniklisiniz Ne cok onemlisiniz Hepinizle alay ediyorum ciddi yanlarinizi gormuyorum Bi yeter artik ya Kendinzi sarkici oyuncu olunca ne sandiniz pardonda yani 4 bin tl sac mi olur saka gibi berberde bi garip gercekten dunya stari geldi demis Sanki rihanna gitti turkiyede bazi kesimler taniyor o kadar popiler degiller
Usta kadınların %99 kendini rezil etmeyi çok sever tıpkı bu örnek de bu kadın gibi ver parası ni hakkını ne sen kamuca tanınmış kişisin kemeralar önünde sin hep gerek var mı adını çıkarma ya ahihat Duygu su olmayan kişi böyle yapar