Akp ve saz arkadaşlarının eğitim politikasını beğeniyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Diğerleri pkk terör yandaşlığı yaptığı sürece begensenizde begenmesenizde yine bunlar gelecek. Diğerleri teröre pkk ya karşı net bir tavırla konuşup karşı olduklarını soyleyemiyorlar buda Türk halkının kırmızı çizgisi sen pkk terör örgütüdür diyemiyorsan uzantısı olan siyasi partiyle iş birliği yapıyorsan ağzınla kuş tutsan bu ülkede başa gelemezsin
Askerime kurşun atan terör örgütüne o terör örgütünün siyasi uzantısı olan partiye ve bu partiyle iş birliği içerisinde olan diğer partilere ASLA SAYGI DUYMAM
Her konuda mevcut iktidardan önce ki durumun kat kat üstünde bir eğitim sistemi var. Adalet hak hukuk demokrasi den bahsedenler mevcut iktidardan önce kızlar inançları gereği kapalı olduğu gerekçesiyle okulların kapılarından geri cevriliyordu. Okula gidiyorduk kitap yok para yok şimdi çocuk okula başlıyor her sırada kitapları hazır. Birçok konuda mevcut iktidar eğitim sistemini ileriye taşıdı
Cevap
3Cevap
Bu sorunun cevabı belli degil mi seviye ortada ama insan iyi ki kendi kendini geliştiyorda hükümete gerek kalmıyor. Cok cevherlo gençlerimiz dalga geçmiyorum… Ama sorun ne biliyormusun ATANAMAMAK !!!
Eğitim sistemi hiç bir zaman iyi olmamıştır bunu iktidar ile bağdaştırmak sadece bu eğitim sisteminin getirdiği ahmaklıktır.
Bunların eğitim politikaları nasıl diyorum? Dediğin gibi olsun. Ülkenin eğitim sistemi hep kötüydü. 20 yıldır bunların bu kötü eğitim sistemindeki eğitim politikaları nasıl? Yaş kaç bilmiyorum ama soruyu anlayamamandan belli oluyor eğitim sisteminin hali. Soru Türkiye'nin eğitim sistemi hep nasıldı şimdi nasıl değil? şu an ki iktidarın eğitim politikalarına guvenilip guvenilmedigi soruluyor.
Ben de diyorum ki iktidar her zaman değişir ama bu eğitim sistemini değiştirebilecek afedersiniz gt yok hiçbirin de hepsi korkak
iç siyaset 0. dış siyasette kapalı kapılar ardında tavizler verilmiyorsa idare ediyorlar.
Hayır
Yalan makinası hepsi
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?