Yani 8 sene normal okulda 4 senede bedensel engelliler meslek lisesinde okudum e devlet okullarını çok kötü olduğunu söyleyemem ama tabii bir özel okul kadar da avantajları olduğunu söyleyemem yani bütçe ile ve aile ile ilgili bir durum Bir de mesela okulların bulunduğu bölgeler çok önemli Ankara Çankaya bölgesinde Ben bir devlet okulunda sınava girmiştim aynı özel okul gibi
Eğitim bitti ülkede. Şu an lisede 1 sınavı okul 1 sınavı milli eğitim yapacak soruları milli eğitim hazırlayacak sonuç fen lisesinde ki ile meslek lisesi bir mi? Alınan eğitim aynı mi ; cahil kesimden oy alıyorlardı halkı komple cahil bırakma derdindeler..
Al benden de o kadar benim okuduğum zaman da devlet okulları çöplük du şimdi bile öyle görünüyor hem devlet eğitimi zorunlu kılıyor bu olacak elbette ama düzenli eğitim sistemi uygulanmıyor üstelik okul pislik içinde hijyen sıfır
Afedersiniz bizim okulun tuvaletinin kapıları kırıktı, tuvaletin kırık kapılarına ve duvarlarına dışkıyla yazı yazmışlardı. Kimse yıkamıyordu. Tuvalet ihtiyacı olduğunda bu okulun tuvaletinde ihtiyaç giderirdik. Okul değil tam bir cehennemdi. Bu yüzden devletin alacağı olsun. Beni en kötü okullara mahkum etti. Sonra bizden de verim bekliyorlar.
Kırık ne kelime tuvalet idrar dışkı rezaletin de duruyor dahası koku sınıfa koridora kadar geliyor böyle pislik içinde nasıl ders çalışsin öğrenci öğrenciler de suçlu pis bırakıp çıkıyor şansım olsa devlet okulu değil özel de okumak isterdim zaten ben ilkokulu ortaokulu okulda okudum liseyi açıktan bitirdim
Bu fotoğraf da ki okulda okudum bu arada ben Bülent altop ilkokulu Kayseri İldem de 2000 yılında kuruldu bu okul çok sorumsuz lar gerçekten sonra ortaokul da aşağı okula aldılar Ramazan büyük kılıç ortaokulu diye ilk açıldığında temiz di ama sonradan onun da içine ettiler
Fotoğraftan belli s*ktiri boktan devlet okulu olduğu. Hepsinin suratı aynıdır. Okul zili çaldığında bile tüylerim ürperir. Squid Game yarışındaki yarış gongu gibi zili var.
Bir de garibanın çocuğunu imam hatip okullarına mahkum ederler, onları bilimsel bilgiden uzak tutarlar gelecekte malum partinin seçmenine dönüşsünler diye. Ama onları imam hatibe mahkum edenlerin çocukları Amerika'da ve Avrupa'da okur en iyi yerlerde.
Aa bak burada katılmıyorum imam hatip gerekli çünkü orada dini dersler görülüyor ki insanımızın buna ihtiyacı var önemli olan kaliteli düzgün ders görmek