+1 yılDefolsun gitsin pislik kadın. Evet tehlikeli olabiliyorlar bazen ama aklı, fikri olmayan hayvanlar için öldürülsün ne demek. İnsanda az vicdan, merhamet olur bunu söylerken
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni de kovaladılar ben bile bu kadar nefret etmiyorum köpeklerden.
- +1 yıl
Beni 2 defa ısırdı köpek. Hayatim boyunca köpek bile sevemedim. Gerisini sen hesap et
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokak köpekleri demedi saldıran köpeklere dedi bence gayet haklı sahio cikamazlarsa böyle olur siz koyun dana tavuk kesip yiyorsunuz bu vicdansizlik değil ondami insanlginiz aklınıza geliyor çok da yerinde demiş bizim unide çocuğun birine yedi tane saldırmıştı bacağa mahfolmustu umarım laf kalabalığı yapanalra ya ya küçük yaşta kardeş ve ya çocuklarına 4 6 yaş arası köpek saldırır da anlarlar görürüm ben onları o zaman benim kardeşim küçükken maruz kaldı 8 yaşına gelecek hala tramva yaşıyor anlamiyorum bu beyinsizleri ya hayvan kesip yiyorlar o iyi bu mu hayvanseverliginiz tuttu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS*ktir git boş edebiyat yapma
Soran+1 yılben vejeteryanım lan, et yemiyorum. Bana kalsa hiçbir hayvan insan eliyle öldürülmemelidir. Doğa yaşam alanlarında avlanan yırtıcı hayvanlar konusunda bir şey diyemem. kendi yaşam döngüleridir. Karışamam.
+1 yılYildiz tilbe son zamanlarda çıkan haberlerden dolayı bunu demiştir diye düşünüyorum. Çocuklar genç bir öğrenci bu köpekler tarafından öldürülüyor bazılarının ayağı kolu kesilmek zorunda kalınıyor. Anne babalarını düşün. Öfke ile zehirlensin demiştir bu kadın aşırı vicdan sahibi ve vatan milletini seven bir sanatçıdır. Dikkat çekmeye ihtiyacı yok ! Ayrıca hayvanları da çok sevdiğini biliyoruz. Yani önce sen vicdanlı ve empati olmayı dene.
11 Yorumla
Soran+1 yılpetşoptan kedi alarak hayvansever olunmuyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sokak köpekleri tarafından öldürülen çocuklara ne olcak. Onların psikolojileri. Ben köpekler öldürülsün demiyorum ama sokak köpekleri tehlike saçıyor. Ki bi çok insanda köpek fobisi var. Bende köpeklerden çok korkuyorum. 5-6 yaşlarında köpek saldırısına maruz kaldım ve halen o travmayı atlatamadım. Hayvan sevgisine bi yere kadar yani. Bana zarar veren bi hayvanı sevemem. Ama öldürülmesine bende karşıyım.
16 Yorumla
Soran+1 yılE o zaman sokaktaki arabalar da toplatılsın. Her gün makas atan sürücüler tehlike saçıyor.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi araba ne alaka , arabaları nasıl toplatmalarını düşünüyosun. Milletin malına el mi konulsun. Saçmalamayın lütfen. Örnek verme şeklinizden sizinle tartışmak bile kendime hakaret. İyi günler
Cevap sahibi+1 yılSiz kendinize yöneltilen soruya cevap veremeyip bana karaktersiz diyecek kadar seviyeyi düşürme eğilimi göstertiyorsunuz. O sokak köpeklerinden ölen bir çocuk sizin çocuğunuz olsa ne düşünürdünüz. Önce insan hayatı. Banane köpeklerden yaa. Yıllardır köpek fobisi yüzünden sokaklarda yürüyemiyorum. İnsan az biraz duyarlı olur. Lütfen daha fazla konuşmak istemiyorum iyi günler
Soran+1 yılSen bir köpek olarak yaratıldın diyelim. Ne yapardın? Kendini mi öldürürdün?
Cevap sahibi+1 yılArkadaş ben sokak köpekleri öldürülsün diye bişey söyledim mi , yorumları bi oku önce. Böyle bişeyi bende istemiyorum dedim ki köpeklerden aşırı korkuyorum ona rağmen vicdanen köpeklerin öldürülmesine karşıyım.
- +1 yıl
insanların yaptıklarının yanında az bile kalır müstahak size hem yaşam alanına gir hemde ömrü boyunca küçücük kafese kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yıldız Tilbeyi sevmem, dinlemem.
Fakat, bu medyanın ön plana çıkardıklarının arkasında o kadar fazlası var ki, Medya konuşabildiğinin haberini yapıyor. Bir şahısın şehitlere kelle deyip şu an da hala konumunu koruması gibi. Yalakalığın en büyüğünü Medya yapıyor, fakat hepimiz buna alet oluyoruz.01 YorumlaŞarkılarının bazıları güzel zamanın ruhuna göre açıpta dinlemem ama kaliteli bir müzik olduğunu düşünmüşümdür lakin bu cümleleri kurduktan sonra kendisinden ciddi anlamda tiksindim.
10 YorumlaYa kisirlaştirilmali sokak köpekleri ya da barinaklara alinmali. Başiboş birakilmamali. Bazi kopekler insan hayatini tehdit ediyor. Sanirim yildiz tilbe bu sebeple ofkelenip aşiri tepki vermiş.
29 Yorumla
Soran+1 yılBarınaklar zır beton, sokaklar daha iyi onlar için.
Soran+1 yılSizler de dikkat ediverin canım. Çoluğunuzu çocuğunuzu yalnız bırakmayıverin.
Soran+1 yılTabi yerimde. Neden öyle dediniz?
Soran+1 yılÇok basit. Hayvanların yattığı arsalara apartman dikiyorlar ve insanlar daha sonra da bu apartmanlardan daireler alıyorlar sonra da "köpekler gitsin". şaka mısınız siz?
Soran+1 yılÇok zekisin sen ya, aslansın aslan.
+1 yıldilerim bütün ailesi zehirlenerek ölür en son kendisi ölür
30 YorumlaGündem konusunda 462 cevap paylaştı. Hayvan eğitlir bi yolu bulunur önce insanı eğitsinler o en tehlikeli hayvan çünkü
30 Yorumla
+1 yılDeğil, onlar can alıyor sırf korumasız hayvan diye insan öldüren hayvanları zehirlemek bir problem değil.
10 Yorumla
+1 yılArkadaş lafı tam söylesene alıntılamışsın burada kadını kötülüyorsun onun kastettiği saldırgan insanlara zarar veren öldüren köpekler lafı evirip çevirmeyin
03 Yorumla
Soran+1 yılSokakta kalan insanlar konusunda da değinmiş. Sokakta kalan insanları evine alsın o halde Yıldız Tilbe ablanız. Diyor ya hani "hadi alın birer tane besleyin evinizde" diye. Bir tane sokakta kalmış insanı evine alsın da görelim.
- +1 yıl
Kardeş konunun ne olduğunu bilmiyor musun ben köpek konusunda dediğini söylüyorum onun dışında ne demiş ne dememiş beni ilgilendirmez senin burada o konuda laf çarpıtmana sözüm var o kadar onun avukatıymışım gibi bana sorma
Soran+1 yılHalk gözünde hayvan düşmanıdır. Bu böyle.
+1 yılYıldız Tilbeyi aşırı cok severim aslında Ama by dedigi cok yanlıs oldu. Aslında insan canının çok önemli oldugunu öne çıkarmak icin böyle söyledi ama cok yanlıs ifade etti Biraz da zehirlenmelerine sebep vermek fazlasıyla vicdansızlık..
00 YorumlaSokaklarda olmasın cidden sorun oldu sabah saatleri akşam dışarı çıkamıyoruz
14 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmayıver sende.
- +1 yıl
Olaylara tek yönlü baktıkları için bu tür şeyleri anlayacak kapasiteleri yok.
Ankara 'da bir çoçuğu öldürmüşlerdi, bir kaç gün önce de küçük bir kız köpeklerden kaçarken kamyon çarpmıştı kızın bacağı kesilmiş ve durumu da ağır.
Soran+1 yılüremeyiverin bir zahmet. çocuklarınızdan bana ne?
Kesinlikle vicdansızlık. Ama kesin mi bunu söylediği o muamma sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılkendisi tweet atmış.
+1 yılÇok yanlış bir düşünce.. onun yerine barınağa alınsınlar diyebilirdi
04 Yorumla
Soran+1 yılBarınaklar daha kötü be sokaklardan.
- +1 yıl
Yani kötü ama öldürün diyeceğine bunu dese bu kadar linç yemezdi
Soran+1 yılDoğal habitat üzerine kurulu olacak aslında tüm barınaklar. Gidip kendi sularını barajdan-gölden kendileri içebilecekler her yer yeşillik-ağaçlık olacak v. s. Bunlar olsa zaten barınak olayını herkes desteklerdi.
- +1 yıl
Evet maalesef buna fırsat sağlanmıyor:(
+1 yılGerçi bugün özür dilemiş.
Düşüncesini o gün de kınamıştım.
Zehirleyenden farkı yok artık benim için.00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük vicdansızlık ben bu kadından böyle bir şey beklemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılniye lan? babanın kızı mı sanki.
- +1 yıl
Zaten böyle bir şey demiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıldız tilbe haklı ve o yanlız değildir. Linç edecekler eder zaten ama ne demek istediğini bilen biliyor
17 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istediği zaten ortada. Hayvan düşmanıdır.
Cevap sahibi+1 yılDediği belli saldırgan hayvanlar için.
Soran+1 yılEeee ne olmuş saldırgan hayvanlara?
Cevap sahibi+1 yılSaldırgan insana ne yapılırsa aynı şekilde hayvana da yapılır doğanın kanunu bu
Soran+1 yılMakas atan sürücüyü kesip çuvala koyup gömüyüm o zaman. Saldırgan ya o bakımdan.
Cevap sahibi+1 yılMakas atan sürücü yüzünden bir gün sevgilin, eşin, kardeşinin, annenin veya babanın ölümüne sebep olursa aklına yazdıkların gelsin. Uzatmayalım konuyu İyi geceler
Soran+1 yılMakas atan sürücüyü seni de ayrı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat dolaşamıyoruz Kadın haklı besleyen ve sokak köpekleri imha edilmeli çocuklarımız biz dolaşamıyoruz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok taptığınız Köpekler çinliler yiyor onları
Soran+1 yılBen sadece Türk'üm. Siyasi meseleler beni ilgilendirmez.
+1 yılEvli bi erkeğin peşinde it olan bi k4hpeden başka ne beklenir ki
01 YorumlaKafası yerinde değildi galiba.. mantıkla kurulacak bir cümle değil çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence kedilere de aynı yöntem uygulanarak nüfusları kontrol altına alınıp barınaklara sığacakları hale getirmeleri gerekir. köpek ve kedi taparlar ülkenin mna koydu gerçekten.
01 Yorumla- +1 yıl
keşke sizi de öldürseler dünyanın içine sçtınız
Aslında muptelalara ve cangolara zehirli mal verseler güzel temizlik olurdu
00 Yorumla
+1 yılKendisinden başlayak o halde
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ama. O büyük bir sanatçı.
- +1 yıl
Sesi iyi olabilir ama milletin ağzına sakız olmuş bi varoş görüyorum sadece
Soran+1 yılBu yorum kalsın mı silinsin mi? Dava falan açacağı tutar senin için söylüyorum bak.
- +1 yıl
Açacaksa iboya açsın güzel kardeşim elinden alan o puahahaha :D
Soran+1 yılHer yerde ibo yorumu görmeye başladım.
+1 yılYıldız Tilbe yesin o eti. Hayvanların nefsi yoktur. Bilinçli olarak zarar vermezler. Onları himaye etmek korumak kollamak doyurmak bize düşüyor. Canı veren Allah. Biz kimiz ki günahsızların canını alıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılsokak köpekleri toplatılmalı evcil hayvanlara çip takılıp kimlik verilmeli böylece kontrolsüz üremenin önüne geçip feminlere 5 atabiliriz saygılar
07 Yorumla
Soran+1 yılSen bir köpek olsaydın ne düşünürdün?
- +1 yıl
ekmeğimizin peşinde olduğumuz doğrudur.
- +1 yıl
mama için yalakalık yapmaz gider kızak köpeği olur çalışır kazanırdım
Soran+1 yılSeni öldürmeye çalışsalar mesela?
- +1 yıl
ıstırır sonra tecavüz ederim
Soran+1 yılBen niye güldüm buna şimdi hahahhh.
- +1 yıl
ben gülmedim
Kendisinin zehirlenmesi dileğimdir 😊
20 Yorumla
+1 yılRızkı veren Allah'tır kula minnet eyleme
Bu dünyadaki canlıların rızkı kimin üstüne gelin bi düşünelim.00 Yorumla
+1 yılOna verilsin o zehirli etler! Hayvan düşmanı kadın.
10 Yorumlaİnsanlar hata yapabilir. Sesini yüreğini sevdiğim Yıldız Tilbe inşallah hatasını anlar.
00 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakışmadı Yıldız Babaa
10 YorumlaBarınak diye bişey var
09 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç kuru betonda uyudun mu?
Soran+1 yılÇık öyleyse apartmandan, git barınakta uyu. Talan edilmiş doğada yapılan apartmanın içinde ne arıyorsun?
Soran+1 yılKaç hayvan besliyon merak ettim?
Soran+1 yılTabi ki en çok hayvansever benim. Sana mı soracağım? Gel sen bak köydeki 30 kediye.
Soran+1 yılTamam çocuğum.
Seviyorum ve görmezden geliyorum bi daha olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılİki yüzlülükte üstüne yok.
Soran+1 yılLan sen demedin mi "seviyorum ve görmezden geliyorum" diye? Sevmediğin bir şarkıcı olsa kınayacakmışsın demekki. Ne kıvırıyorsun şimdi?
+1 yılZehirli et yemek istiyor sayın Yıldız Tilbe.
10 Yorumla
+1 yılYazık günah değilmi o hayvanlara
00 Yorumla- Gündem konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılYıldız abla ayıp etti
00 Yorumla Hayır ana kısırlaştırma gerekli bence
00 Yorumla
+1 yılBu kadında en son delirdi
00 Yorumla
+1 yılAynen el insaf diyorum
00 Yorumla
+1 yılYıldız hanım esrarı bırakmak için çok geç kalmış.
00 Yorumla
+1 yılÇok abartmış onlar da can taşıyor
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir söylem
10 Yorumla Saka mi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılYok lan niye şaka olsun? Google'a yaz direkt çıkar zaten.
+1 yılBende Yıldız Tilbe yi iyi bari sanırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhmağın önde gideni
10 Yorumla
+1 yılPislik şey
00 Yorumla
+1 yılAyop etti
00 Yorumla
+1 yılHaysiyetsiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?