Saldıran köpek gruplarına bjlundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin , insan parçalamak nedir ya— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) March 12, 2022

Saldıran köpek gruplarına bjlundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin , insan parçalamak nedir ya— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee) March 12, 2022
İnsanlar hayvanları öldürmeye yer arıyor zaten bu cümleden sonra gaza gelip belki de zehirli et verecek olanlar var (Allah korusun). İnsanlara "saldırgan hayvanlara zehirli et verin" tavsiyesinde bulunacağına başlarını sokabilecekleri bir sığınak yapabilir, imkanı var. Onlar dilsiz hayvanlar, bizlerin eline bakıyorlar bir mama bir su için... Bu kadar da vicdansız olmayalım, hayvanları saldırgan olmasının en büyük sebebi biziz. Çünkü önüne gelen kızıyor, taş atıyor, odun ile kovalıyor vs. hayvan ne yapsın bu kadar acımasızlığı insanlardan gördükten sonra saldırgan olması normal değil mi? Biraz dönüp kendimize bakmamız gerekiyor...
Köpekler saldırgan değildir. Onlar sadece bulunduğu ortamı sahiplenir ve korumak ister ve bundan dolayı içgüdüsel olarak hemen korumaya geçer ve korumak adına havlar karşı tarafı korkutmak için ya da başka sebepten dolayı da olabilir. Ama her ne olursa olsun bizlerin hemen kaçmak ya da kendimizi korumak yerine sakinliğimizi korumamız ve hayvana korkmadığımızı, ona zarar vermeyeceğimizi hal hareketlerinizden belli edebiliriz.
Dünyanın etkili kişileri seçilirken aralarında sanatçılar oluyor yani büyük bir kitleye ulaşabilme özellikleri var bu yüzden bir şey söylerken oldukça düşünmeliler; 'ben ne söylüyorum, benim bu cümlemden etkilenip böyle şeyler yapacak olanlar var mı' diye durup bir düşünmek lâzım. Sonra özür dileyip kedilerini paylaşarak çark edemezsin. Diğer taraftan hayvansever olmak cins kedileri evine alıp bakmakla olmaz, insan olmak ise zaten bu kafada olamaz. Dünya, insanoğluna hizmet etmek için var olmadı... hayvanları suçlamak ne kafası bilmiyorum, çocukları korumak da hayvanları zehirleyerek olmaz başka bir çözüm önerilmeliydi, 'gebermeli' tabiriyle bitirdi kendini. Bencil, kalpsiz, şuursuz bir açıklama ve varlık kendisi demek ki. Yazıklar olsun.
Bunu söylemiş ise gerçekten asla saygım kalmadı.
Hayvanlar için bunu söyleyen birinin hayvan şiddetini eyleme dökenden ne farkı kaldı yani?
Umarım zehirli beyinlerini çekerler milletin önünden ve hayvanından.
Bu kadının kafası zaten normal değil, o yüzden ciddiye alınmamalı. Sokak köpekleri de düzgün barınaklara yapılacak şekilde barınaklara yerleştirilmeli.
Cevap
35Cevap
Yok artık nasıl bir düşünce yapısı bu ya korkunç
Belediyelerin yapamadığını halk kendince çözüm üretsij demiş kısaca. Hiç bi canlıya zulmü, ölümü reva görmem. Aç bi köpek görsem yardım ederim. Ama saldırgan ve kuduz tehlikesi olan bu köpekler yüzünden kaç tane insan canından, yavrusundan oldu, yaralandı. Böyle bir durumda fazlasıyla haklı bulurum kendisini
Ne kadar aptalca bir düşünce, cidden sevdiğim sanatçıydı şu an tiskindim. İnsan parçalamak nedir ya demiş bir de ulan bu hayvanlar bunu keyfen mi yapıyor sanki yetiştirenler yüzünden böyle oluyorlar gebersin demiş bir de öfkeyle. Bu öfke yi kendisine saldıran p*zevenklere duydu mu acaba bu kadın normal değil ya.
Çok da haksız sayılmaz. Zaten tüm köpekleri kastetmiyor, saldırgan köpekleri kastediyor. Daha yakın zamanda küçük bir kıza sokak köpekleri saldırdı ve kızın bacağı mecburen kesildi. Aynısı sizin kızınızın başına gelse görürüm ben sizi.
Sokak köpekleri ciddi bir sorun teşkil ediyor. Belediyeler yeterli önemi vermiyor. Hepsi toplanıp kısırlaştırılmalı ve ormana bırakılmalı.
Kendisini daha önce çalıştığım bir otelden biraz bilirim. Maalesef sorunlu bir kadın. Kara listeye aldılar Zarar verdi odasında tüm eşyalara. Aşırı uçlarda yaşıyor. Ne gibi sorunlar var bilmiyorum. Biraz uzaklaşsa sahalardan ve başka işlerle meşgul olsa daha iyi gelir.
O zehirli etlerin olduğu yere saldırgan olmayan köpekler gelip onu yiyebilir kediler yiyebilir et seven başka hayvanlarda yiyebilir bu çözüm değil ki, resmen alın av tüfeği vurun demek ile eş değer. düşünerek yorum yapmıyorlar bazen, tamam saldırgan olan insan parçalayan köpeklere bizde karşıyız ama bu çözüm yolu hepsinin hayatını tehlikeye atabilir et kokusunu alan hayvan gelir o eti yer mantıklı düşünce olmamış maalesef hayvansever olanlar tarafından çok linç yiyecek geçmiş olsun..
Cadde kenarında oturuyorum sabaha karşı o kadar vahşi köpekler geçiyor ki kedileri parcaladiklarini hatta sakin ve tek duran köpeklere saldırdıklarina şahit oldum kaç sefer su filan attım üstlerine.
Bir haber çıkmıştı TV de araba parçaladı köpekler diye o bizim şehirde oldu...
Çok haklı bir tavır.
Köpekler demiyor, saldırgan diyor.
Saldırgan köpek artık silah olarak kabul ediliyor mahkemede.
Kadın doğru söylüyor.
Ya bu nasıl çözüm yolu? Onu başka hayvanlar yese n'olacak? Saldırma konusuna bir şey demiyorum zaten full o konuşuluyor ama bilerek bir canın canını yakmak ne demek? Başka düzgün çözüm yolu bulunmalı kesinlikle.
Ruh hastası karı o eti kediler de yiyebilir saldırgan olmayan köpeklerde hatta sahipli hayvanlarda yiyebilir. Saldırgan bi kopek varsa belediye görevini yapar
tamm gaddarca ama peki basıboş kopekler va sahıpli pıtbull lar sız cocugunuzla yuruyupte o kpeklerın arasında kaldınız mı ya da kalsanız sız ne soylerdınız
Kadin cok hakli gecen bi kizcagazin bacagi kesildi bu kopekler yuzunden dunyanin hicbiyerinde bu kadar basibos kopek yok cok seven varsa alsin gotursun ewinde beslesin
Sunduğu çözüm acayip saçma ama ne demek istediğini anlıyorum. Bu başıboş köpekler milleti canından bezdirdi.
Ateş düştüğü yeri yakar demişler. Başkasının çocuğu bu yüzden ölünce insaflı, kendi çocukları olsa her türlü cezayı keser çoğu kişi.
Doğru
Bu sol çomar ve sağ çomar bir halt yapmıyor bu konuda
En son vatandaş olarak biz önlem alıcaz
kendisini pe. ze. ve. n. k. ler. in elinden alan İbrahim Tatlıses e de kendi saldırmıştı kapısının önüne zehirli et birakilsin
Hayvanları seven biriyim, ama hiçbir hayvanın hiçbir insanın hayatını tehlikeye atma hakkı yoktur; özellikle de köpekler bu konuda çok cins hayvanlar.
Son 3 ay içerisinde, hiç zarar vermediğim halde kendi halimde sokakta yürürken 3 kez köpeklerin saldırısına uğradım ve eğer yapabilseydim o köpekleri orada parçalamak isterdim.
Kardeş adı üzerinde köpek düşünemiyo
Bu onların doğası
Sokakta zaten köpek olmaması lazım barınaklarda güzel şartlarda beslenmesi lazım
Ben İzmir'deyim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı geçenlerde sokak köpekleri için "Onlar bizim can dostumuz, kuduz aşısı yapılması gibi önlemler dışında hiçbirini barınaklarda toplamak gibi bir girişimde bulunmayacağız" şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Üstelik buradaki sokak köpeklerinin ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor. Örneğin; yanından sürekli geçtiğim bir köpek vardı, normalde hiç tepki vermiyordu. Ama geçenlerde yanına yaklaşmamla birlikte bir anda havlayarak üstüme koşmaya başladı, kendimi zor kurtardım.
Artık nerede bir köpek görsem, hiçbir şey yapmayacak olsa bile, kaçacak delik arıyorum.
Belediyeye şikayet edince saldıran köpekleri alıyolar
Bir de Yıldız Tilbe zehirli yemek yesin bakalım o köpekleri anlar.
Kendi yesin önce saldırgan insanları çözsünler köpekler eğitilir
Yıldız abla hala bunları nasıl söylemiş inanasım gelmiyor
Senin gibi zihniyette olanların bulunduğu yerlere bırakılmalı.
ohaaa iyice gözümden düştü şu an inşallah o zehirli et onada denk gelir
Yıldız Tilbeyi severim ama bu sözünü haklı bulmadım
Böyle bişey yapılmaz yapan kişiyede Allah akıl fikir versin
Hayvanlar için dememiştir diye düşünüyorum eğer dediyse fazla kokodan mantıklı düşünememiş
Allah bunlara yürü ya kulum dediği için bu haldeler işte
Bayıltıcı iğne kullanıp kısırlaştırma yapıp barınaklara göndermek daha mantıklı.
umarım zehirlenir bu zihniyette biri..
ilk defa beddua etmiş olabilirim..
toplanıp ehlileştirilmesi yerine çekin vurun bari..
"O Ses Türkiye jürisiyken ırkçılık yaptığınız söylenmişti. Bu söyleminiz de sevgiden çok uzak. Sizin gibi -üstelik de bilinçli olarak- saldırgan insanların olduğu yerlere ne bırakmamızı önerirsiniz?" demek isterim.
Hangi köpeğin saldırgan olduğunu bilse herkes buna göre önlem alır zaten yıldız tilbe sevdiğim bir insan ama her konuda yorum yapmak yakışmıyor bu resmen canilik
Saldırgan insanların olduğu yere niye zehir atmıyoruz o zaman aynı şey
Hanımefendiyi İzmir Tepecik keranesinden tanırım iyi kadındır
Tedavi görmesi lazım normal değil
Çok doğru söylemiş, hak veriyorum.
Saldırgan köpeklere yapılması gereken bu.
zehirli et
et alabilen vatandaş kaldı mı?
Sadece şarkı söylese keşke
Bende ikna oldum tovbe neyse. d
Helal aplam diyom yha
O zehirli eti tabağında ister miymiş?
Bunu yildiz demis olamaz ya nasil olur
Beklemezdim Yıldız abla, sen de onlardanmışsın.
Hayır ama böyle bir şey yapılmaz
Bunun da onune zehirli et atın madem.
Harbi öyle yapmak lazım ama o zaman cinayetten dava açılıyor istersen sokakta 100 tane köpek öldür para cezası alırsın en fazla..
Sorsan vicdan sahibidirler bir de.
İki yüzlü olmak ve buna doğru diye inanmak bir çok insanın temel sorunu
Yazacaklarımı site kaldırmaz..
İbo keşke seni kardeşim elinden kurtarmasaymış
cevap vermek zorunda değiliz
Çok içmiş
Bir tane de kapısına bırakın ablamın
Nediyobu yildiz tilbe KQSHŞKWHDĞWHDGHWHD
Hiçbir şey. ...
Biri bunun ayarlarıyla oynadı herhalde
saçmalamış
Haklı. Kendimizi mi ısırtalım