Sokak röportajında telefonunu çıkart diyen adamın ağzına telefon soktular. Sizce telefon zenginlik göstergesi olabilir mi? ↗
Bugün 21 aralık ve yılın en uzun gecesi olacak. Bu gece ne yapmayı planlıyorsunuz? ↗

Bu şahsında içme suyuna çamaşır suyu dökmek lazım aslında.
Yahu benim oturduğum yerde bi kere bile beni köpek kovalamadı kedi ısırmadı parçalamadı. Hayvanların ne zararı olabilir ki bütün esnaflar kedilere köpeklere burada mama ve su veriyorlar hepsi uysallar. Yazıklar olsun gerçekten vicdan kalmamış bazı insanlarda.
Yani sabah gördüm bende keyfim kaçmıştı. Allah aşkına nasıl bir zihniyet yapabilir bunu. Koskoca kadın yahu koskoca yıllar devirmiş kadın. O yılların içinde hiç mi bir kez bile ekmek vermedin o masumlara, hiç mi bir köpeğin başını okşamadın. O kadar yıl içinde kimseden görmedin mi hayvan sevgisini? Ne bu ya ne istiyor bu insanlar. Tüm kedileri köpekleri yok edelim de yine veba virüsü mü yayılsın ortaya. Farelerden yayılan veba virüsü yüzünden milyonlarca insan öldü kedileri öldürdükleri için. Hiç mi haber izlemedin be kadın? Hiç mi birini hayvan severken görmedin? Hiç mi ailenden biri gelip corona şu yüzden yayılıyor demedi sana? Lan ben kafayı yicem ya biri tekme atar kediye top oynar gibi, diğeri bacaklarını keser küçücük köpeğin.. Biri taş ile eder kafasını minik kuşun. Ne bunlar yahu neyin insanlığı bu..
Aslında bu tür insanlar yasalarca korunduğu için insanlara zarar veremeyip hayvanlara zarar veriyor. Yani aslında elinde olsa insanlara da zarar verir. Bu tür sıkıntılı insanlar toplumdan, canlılardan uzak tutulması gerek. Yani herhangi bir caydırıcı sonucu olmadığı sürece devam edecek. Samuray kılıcıyla insan kesilen bir ülkenin anayasasına , adaletine, yargısına ne kâdar güvenebilirsinki de o ülkede insanların hayvanlara zarar vermediğini görebilirsin. Emin ol hayvanlara daha fazla şiddet gösteriyorlar. İnsanlara şiddet göstermekten çekinenler.
Cevap
119Cevap
Hümanizm dilemmasına hoş geldiniz.
Bu yaptığı iğrenç bir şey, karşılığı olarak içeceği suya çamaşır suyu koyup kendisini toplumdan elemine etmek en doğru davranış olsa da bu defa, "İnsan hayatı kutsallığı" durumu ile mücadele etmek gerekecek...
Ya da bunu yapan kadını görüp durdurdunuz... hoş geldin "Kadına şiddet!" feryadı...
E hiçbir şey yapmazsak? O zaman da vicdanınız buna el veriyor mu?
Kendi fikrimi henüz söylemiyorum, sizinkileri duymak istiyorum. Daha sonra güncelleyeceğim...
Birisi bu kadına eve kapatıp, patilerine ceviz kabuğu bağlayıp, aç ve susuz bırakarak eziyet edip cehennemlik olan kadının hikayesini anlatmalı. Anlayacak vicdan varsa tabii.
Hayvanlar Allah'ın dilsiz kullarıdır. Yardımcı olmaları için insanlığın hizmetine verilmiştir. Eziyet etmek, canına kastetmek, zulm edip öldürmek için değil. Onların da bir canı var ve bu cana saygı duyup iyi bakmak gerekiyor. Susuz kalmış bir köpeğe ayakkabısı ile kuyudan su içiren ve bunun için cenneti kazanan zatın hikayesini ne çabuk unuttu insanımız. Yazık, çok yazık. Allah ıslah eylesin.
Selam canım 🌹
Dün akşam instagramda gördüm delirdim küfürler ettim ama sonra düşündüm o aşağılık varlıklara kendimi yormaya bile değmiyor. Adalet sistemimiz bizi korumuyor bari o canlıları korusun kollasın.
Ben adalet bakanı olsam hayvanlara ne yaptıysa aynı ceza ile cezalandırırdım. Para cezası falan caydırıcı değil bence.
Kedi kadar masum ve zararsız sokak hayvanı var mı ya? Çoğu semtte insana yaklaşmazlar bile, ne corona bulaştırması? Cahil, pis. lik karı. Allah bu kadının ömründen alıp sokak hayvanlarına versin. A.. ına çamaşır suyu doldurayım onun ben. Durduk yere sinirim zıpladı 🤬🤬🤬
Başıboş hayvan olmaz. Avrupada bir tane yoktur. Kediler de çöpleri parçalayıp dağıtarak sağlık ve hijyen tehditiler. Başıboş köpek terörü ve dışkılarına zaten girmem. Burada hata ilk hükümetin. Marjinal oyu sevdasına hayvan aktivistlerini başımıza bela etti. Bu hayvancılar milletin evinin, dükkanının önüne mama, yemek artığı döküp kokuya, sineğe, böceğe neden olup eziyet ediyorlar. İnsanların alerjisi, korkusu, fobisi olabiliyor ve önlemini almak zorunda kalıyor.
Atatürk de tam 2 kez sokak köpekleri itlaf emri vermiştir.
Anlamadım ne demek istiyorsun? Peygamber efendimiz de kedi beslemiştir ismi de müezzadır. Hatta yolda bir kedi üşüdüğü için hırkasından bir parça kesip ona vermiştir sen ne anlatıyorsun? Kediler pis hayvanlar değiller necis değiller beslenmesi de sünnettir hatta peygamber efendimiz kediler hakkında “Allah sırtınızı yere getirmesin” demiştir bu yüzden kedilerin de 9 canı vardır
Peygamber efendimiz zamanında 50 milyon kedi yoktu. Peygamber efendimiz milletin evine, dükkanına mama, yemek artığı döküp kokuya ve rahatsızlığa neden olmazdı. Kediler de farelerin, köpeklerin ortamında gezdiği için parazit, tifo, tenya, kolera, veba, kuduz taşıyabilirler. Çöplerin parçalanıp dağılmasının tek nedeni kedilerdir.
Dokuz canı yok bu arada. Her gece bir kedi yola atlayıp eziliyor ve dağılıyor.
Hayvanları sevmeyen sevmemenin ötesine geçen insanlar yok edilmesi gereken mahlukatlardır. Her türlü insana, millete, kültüre, örfe, yaşama, düşünceye saygı duyuyorum (katil, tecavüzler vs. sözkonusu değil) ama hayvan sevmeyen ve üstüne işkence eden herkesi bir gazlı odaya sokup kapıya kilit vurmak istiyorum.
Böyle vicdansızlardan gerçekten nefret ediyorum ve zerre anlayamıyorum. Nasıl bir kazanç sağladı acaba bunu yaparak? Ruhsal sağlığı ya da akli dengesi bozuk. Para cezası ya da 1-2 gün hapiste tutmayla bu işler çözülecek gibi değil. Psikolojik tedavi alması lazım verdiği ifadenin saçmalığına bakar mısınız?
Ah elime bir geçse evire çevire dövmezsem. Şiddetten nefret ediyorum ama kediden köpekten ne istersin sen insan evladı ya. Daha önce biriyle kavga ettim sırf sokakta kedilere zarar vermeye çalışıyor diye aylarca mahkemelere gittim geldim. Yine olsun yine dava açarım direk. Cezasız kalmamalı hiçbiri.
Eğitimsiz, cahil insanlar hep olacak.. bunların önüne hiçbir şekilde geçilmiyor, geçilemiyor.. özellikle hayvanlara karşı planlanarak yapılan bu tarz girişimleri, bir nebze de olsa azalması için hukuksal yaptırımların çok çok ağırlaştırılması gerekiyor bence..!
Allah (CC) hayvanlar benim sessiz kullarım buyurmuştur... bir hayvana en küçük eziyetin bir insana olan kul hakkindan hiçbir farkı yoktur... ben böyle şeyleri okurken insanlığımdan utanıyorum.. o hayvanlardan beter olsun bu şeref maduru insan musvetteleri.
Maalesef ki Bu Şerefsiz Vicdansız Haberden Haberim var Instagram da Gördüm Bende Şunu Diyorum Dünyada Ne Kadar Şerefsiz pislik Varsa Artık Gitsinler Varlıklarıni İstemiyoruz Artık Bu Nasıl Canilik Vahşet Ya Hayvanlar Çok ağır zor bir şey istemiyor ki Yemeğini yiyor gidiyor Zararı ne burada Baktım Pislik Sanane diyor birde devlet eğer adamsan En ağır cezayı veririsin eğer serbest bırakırsan sende kardeşimsin
Ne kardeşimsin i Şerefsiz dedim devlet
O hayvanın dili yok bisey diyemiyor ama onun ahını da alırsın çıkar yine senden
Ama sokak hayvanlarına da bi çözüm bulunması lazım betondan şehrin içinde Pet shoptan alınıp dışarıya atılmış hayvan ve onların neslinden gelen hayvanların çöp dışında yiyecek içecek bulma şansı yok gibi sokağa bırakılan mamalarda daha çok atılıyor ve çevre kirliliği oluyor ona da karşıyım ya güzel bi mama istasyonu yapılsın ya da yola kaldırıma dökülmesin öyle
Videosunu izledim. Vicdansız. Allah’tan korkan kuldannutanan bunubasla yapmaz, yapamaz. Şnsanlığını kaybetmiş bu. Deli galiba. Allah’a hacalecedşyorum onu. O kadını toplumdan tecrit etmek lazım. Bu dar kafayla o kadın herkese zarar verebilir. 😎
Akıl hastası bu. Korona ile kediler arasında nasıl bir Şişli kurmuş. Hiç birvyerde öyle haber yok. O kadın kendisi kotona geçirmiş, korumalı ikrn bulaştırabilir diye o kadını sağlıklılarımız ölfğrmemiş, iyileştirip yaşatmış. Kendi mantığındaki ile, onu kırpmalı iken öldürmek mi lazımdı. Tövbe estsğfurullah. Brmi Şenköylü kötü konuşturdu.
insana kötülük edersin gider özür dilersin sarılırsın öpüşürsün helallik istersin de hayvandan nasıl özür dileyeceksin Allah bunun hesabını sormayacak mı?
kul hakkı sadece insana mı mahsus hayvanın hakkı sorulmayacak mı sanıyorsunuz?
İnsanın insana mikrop gibi baktığı bir ortamda cahil birinin hayvani mikrop sanıp ölürse kurtulurum düşüncesini hoş görmüyorum tabi ama GT korkusu sarmış insanlarin tavirlarini çok gördüm evine misafir almadığı için bosanan annesiyle ailesiyle kötü olan kapı oenere katan ve daha görüp duymadığım onlarca yuzlecesi zulumun biri bin para vur un m k
Ülkede psikolojisi normal olan insan yok Bu ülkede insanı hayvanı geçtim bı canlı olarak yaşamak çok zor hale geldi
Adamin teki sarhoş yolda cansız direkle kavga ediyor En son direği kırmıştı
Ne yaşadılar bu kadar nasıl bir sevgisizlik bu nasıl bir manyaklık bela okumayı sevmem ama Allah belalarını versin
Hayvanlar Allahin sessiz kullaridir, onlara zulmedenler zulum gorecekler.
Sahsen ben hergun kapimda beni bekleyen sokak kedilerini beslerken tum sinir, stresimi unutuyorum. Garipler senin artiklarini yiyor hemde gozunun icine bakiyorlar. Sorsan kediler nankordur. Nankor olan insanlardir, sukretmeyi bilmezler.
Ya allahın cezası ya bunlara da vereceksin idam cezasını pislik
Küçücük çocuk oynarken zarsr verince bile doğrusunu gösterip engelliyoruz devam ederse kızıyoruz bu allahın belalarına bir halt yapamıyoruz.
Bu nasıl vicdansızlık anlamıyorum bir de üstüne virüsü bahane olarak kullanmış, şimdi ne diyelim ki bu ve buna benzer insanlar var ve en kötüsü de olmaya da devam edecek ağır ceza almadıkları sürece...
Sadece benden susayıp su istemesini o kadar isterdim ki.
Onlar bizim KÜÇÜK DOSTLARIMIZ esas hayvan onlara zulüm edenlerdir
Anadolu İrfanı! Müsmüslim bir ablamıza benziyordu , kesin Akp'lidir, ve Diplomasız Tayyip'in şemsiye ile tavuğu dürtmesinden de ziyadesiyle etkilenmiştir!
Aynısını karşımda yapsın cinsiyetine yaşına bakmadan yoğun bakımlık ederim 10 küsür kedim var 1 tanesinin ayağına taş değse kıyamet koparırım hassas noktam
Nasıl ya.
Ya içimden o kadar bela okuyorum ki şu an gerçekten.
Hayır bu yaratıklar ceza da almıyor, dövüyor, vuruyor, tecavüz ediyor yine yeniden dışardalar. Aynı yöntemle zehirlenirler umarım.
Malum videoyu gördüm. Ben anlayamıyorum o insanları gerçekten. Hayvana insandan daha çok saygım var. Bu kötülük mü, psikolojik rahatsızlık mı bilmiyorum. Bir insan neden bunu yapar ki?
Hayvanlardan korona kaptığını düşünüp öldürmek isteyecek kadar takıntılıysa okb anksiyete var muhtemelen. Ama özüne kötü bir insan. Merhametli insan eğer iğreniyorsa sadece o hayvanlardan uzak durur öldürmeye kıyamaz.
Umarım kendisi çok daha beter acılar çekerek ölür.
İnsanın vicdanı yoksa kalbi yoksa etten kemikten oluşan düşünmeyen özürlü demektir at çöpe gitsin boş yere işgal etmesin bu şahıs
“Kim bir canlıyı/hayvanı, bir kuşu haksiz yere öldürürse, kıyamet günü ondan şikâyetçi olacaktır." (Kenzu’l-Ummal, h. no: 39968)
Bende gözümün önünde yavru kediyi eliyle dışarı fırlatan gördüm çok zulmeden oluyor yaa herkes herkesten hakkını alacak dilsiz hayvan diye yapmadigi şey kalmıyor bide insan bi düşünsün biz bu dünya da imtihandayız hayvanlar doğanın süsü insan eziyet eder mi sever mama verir yazık günah ya ama insanlar kendisini sevmiyor hayvanı nasıl sevsin
Hayvanlar yaradanın sessiz kuludur bu Dünyada zulme susarlar ama mahşer gününde konuşurlar yazık günah böyle insanlar yüzünden insanlık kaybolup gidiyor.
Ruh hastasi... tek kelimeyle de hasta... yani sevmek saygi duymak bu kadar mi zor bazen gercekten anlamiyorum... bazi insanlar dunyaya nefret kusmak icin gelmis gibi
Elbette onlar zulmettikleri hayvanlardan ettikleri zulmün kat kat daha fazlasını yaşayacaklar bundan zerre şüphem yok, onlar insan değil ki onlar birer cani yaratık 😠😠
ya arkaşa.. hiçmi vicdanları yok.. nasıl insan bunlar.. yolun üstünde uyuyan bir hayvan gördüğümde sesizce geçip uyandırmamaya çalışırım .. cidden bu milletimize ne oldu böylee
Ama yeter artık be. Nedir bu hayvanlara karşı bir antipatiklik, nefret duygusu. O canlının ağzı var dili yok. Böyle insanlarda vicdan, merhamet duygusu yok. Allah yapanın belasını versin.
Bu kadarı da olmaz diyorum. Kesinlikle tedavi görmeli hayvanlarında acı çektiğini onlarında canlı ve hakları olduğunu unutmayalım lütfen.
Sezsiz canlıların sesiyiz dileyim umarım o çamaşırsuyunu sende yanlışlıkla içersin de o acıyı hissedersin bir an önce
Cezayı yaratan verir bize ise uyarmak düşer... Yani aslolan bu efendim... Ama bende öyle izleyecek o nefis yok efendim..
İyi ki kediler bunun kadar aptal değil de çamaşır suyu kokusunu alınca o sudan içmezler.
Allah bildiği gibi yapsın bu tür insanları hayvanda olsa can hayvanlar Allah'ın sessiz kullarıdır Allah bunun hesabını sorar
Onlara söyleyecek sıfat bulamıyorum gerçekten çok iğrençler
O hayvanlar bin kat daha iyidir vicdansızlardan
İmkanım olsa ve ceza almayacak olsam ben de o kadını öldürürdüm yemin ederim. Anksiyetesine soktuğumun malı ya.
Serefsizler ya. Insan degiller insan. Hayvanlari sevmeyen insanları sevemez. Ki hayvanlardan insanlardan bin kat daha masum
Allah zulmedenlere adaletini er ya da geç misliyle vermiştir.. o yüzden beddua etmiyorum ama Allah tan tez zamanda adaletini istiyorum 🙏
Allah cezasını versin inşallah.😤😤😤
Neden hayvanlara zarar veren eziyet edenlerde hapis cezası olmuyor tıpkı bu kadın gibi.
Hergun beddua ediyorum. Karma diye bisey var O Canlarin sahibi Allah Allahin yarattığı cana zulm eden hem bu dunyada hemde ahirette zulm edilsin
İnşallah bir çay kaşığı suya muhtaç kalırda bağıra bağıra geberir.
Yatacak yerleri yok, Allah bildiği gibi yapsın onları.
Bu nasıl bir vahşettir.
Vicdansızlık.
Ceza verilmeli bence resmen katliam yapmış.
Tek bir cümle yeter,,
Allah belasını versin bütün canilerin...
Allah oyle kisilerin belasini verin ayni sekilde olsunler
Neden yakalanmakla kaldı sadece? Keşke ona da içirselerdi.
Allah belalarını versin hayvanlara ne yasıtıyosa onlarda yaşasın
Artık tiksiniyorum bu insanlardan ya
Asıl boylesinin suyuna koyacaksın çamaşır suyu
Merhametsiz ve edepsiz kadindan...
Allah'a siginirim
Yazik Allahindan bulsunlar o hayvanlarin ne sucu var o kadina da icirilmesini istiyorum
Çok şey söylemek lazım böylelerine. Allaha havale ediyorum..
O kadına da çamaşır suyu içirsinler. içindeki pislik temizlensin diye :)
Nekadar insanlık dışı bişey ya lanet insan demeyede tiksiniyorum
Bu tur işleri yapaların kafada sıkntılar vardır normal ınsan hıc bir canlıya zarar veremez
Kadının psikolojik sorunları var arızalı demekki yoksa can onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?