Bir kadın hayvanların içme suyuna çamaşır suyu dökerken yakalandı. Hayvanlara zulmedenlere ne söylemek istersin?

İstanbul Zeytinburnu’nda sokak hayvanlarının rahatsızlanarak ölmesinden şüphelenen mahalle sakinleri, Feride K.'yi yine elindeki çamaşır suyunu su kaplarına boşaltırken yakaladı.
Videoyu izledim içim parçalandı. İnsanlar neden bu kadar vicdansız?

Vicdansız kadın, 'Bunlar hastalık yayıyor ben bu kediler yüzünden korona oldum, ben bunlar yüzünden hastalık kapıyorum korona oluyorum. Bu korona bunlar yüzünden yayılıyor' dedi. Öldürmek için yaptığını söyledi.

Bir kadın hayvanların içme suyuna çamaşır suyu dökerken yakalandı. Hayvanlara zulmedenlere ne söylemek istersin?
Sevmek zorunda değilsiniz ey insanlar. Zarar vermeyin yeter!
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Güncellemeler
+1 yıl
Sokak röportajında telefonunu çıkart diyen adamın ağzına telefon soktular. Sizce telefon zenginlik göstergesi olabilir mi?
Sokak röportajında telefonunu çıkart diyen adamın ağzına telefon soktular. Sizce telefon zenginlik göstergesi olabilir mi? ↗
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün 21 aralık ve yılın en uzun gecesi olacak. Bu gece ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bugün 21 aralık ve yılın en uzun gecesi olacak. Bu gece ne yapmayı planlıyorsunuz? ↗