AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Ya bu 0rospu cocuklari neden boyle yapiyolar ki anlam veremiyorum
Cahil kardeşim mağaradan yeni çıkmış evrimini tamamlayamamış gudubet karı yok olup ölün gidin bu dünyadan cahil olu cahiller
Dilim yorulana kadar elim kolum ayağım yorulsun dövmeye kalkarım ben ya
Nasıl bir canilik.. Vicdanı olmayandan insanlık beklenilmez maalesef
Merhaba, cidden Rabbimin sessiz kullarından ne isteniyor bu kadar anlamış değilim...
Ya tedavi etsinler ya da hapis cezası versinler böyle bir zihniyetten her şey beklenir
Gebersinler hayvanlarda kurtulsun böyle manyaklardan
Ruh hastası ap4ta6l bir sürü şey demek istiyorum ama yöneticiler bırakmaz
Gorseydm eger beni kimse tutamazdi suyu o kadina icirtirdim
Ettiklerini bulsunlar, dili olsun ama konusamasinlar, onların çektiğini yaşamadan ölmesinler.
Bilemiyorum. Sadece hayvanlar için üzülüyorum zulme maruz kaldıkları için.
Belli ki psişik sorunlu. Normal insan kıyamaz aklına bile gelmez böyle şeyler.
Bir şey de ilave edeyim. kediler çok akılı hayvanlar öyle her suyu içmezler değil çamaşır suyu kirli su bile içmiyorlar.
Ayni sekilde cezalandirilmalilar. Ki gorsunler, yaptiklarinin ne kadar agir oldugunu
Bu kadının psikolojik sorunları var normal değil bu
Yazıklar olsun ne istedi o hayvanlardan kanım donuyor böyle canilerle ayni havayı soluduğum için
Aslında kedi ve köpeklerin uzaklaşması lazım o sudan kokuyu her şekilde alırlar garip bi olay
Susuzluktan çamurlu su içiyor garipler.
Çamurlu suyu içerler toprak bile yiyorlar bazen mesela benim kedim su kabini deterjanla temizledigimde deterjan kokarsa azcik bile icmiyor suyu trmizleue kadar bagiriyor evde
Benim garipsedigim camasir suyuna nasil yaklasmislae
Yaşamaya değer görmediği hayatları aldığı yöntemle hayatının alınması doğru olandır.
Çamaşır suyunu içirelim bence toprağa karışıp gübre olsun en azından doğaya faydası olur
Allah belasini versin ne diyimki ya bizim besledigimiz 6 kedi var
O kadının kulagına ve malum bılgesıne huni takar içine kezzap dokerım 😡😡😡
Allah cezalarını versin bu insanların kime ne zararı var şu gariplerin ağızları var dilleri yok verirsen bı oarca yemek yerler vermezsen neden vermedin demezler ruh hastası doldu memleket
Yazik diyelim kendi cocuguna yapirsa kiyameti kopalir
kedi kadar kafası yok, kendi gibi canım sanıyor, herhalde içerler diye düşündü.
Kusura bakma öncelikle
Briwşy sormak istiyorum az önce beni engelleyen hanfendiye cidden böyle mi düşünüyordun en baştan
@onelastime
ne zaman belli etsem konuşmak istemediğimi de kırmasam diye düşünüyordum ama gerek kalmadı sağ ol
Onun ben anasının a*mına kocaman harflerle MİYAVV MİYAVV yazayım her baktığında o masum hayvanları hatırlasın bi bitmediler
Hayvanlara zulüm eden insanlara ceza verilmesi lazim bence kediler köpekler sevilmeyecek hayvanlar degiller sizlerin asiri ters tepkilerinize karsi savunmasiz olduklari icin insanlara korkuyla yaklasmaktadirlar..
Dün akşam izledim bunu😥eline ne geçiyor acaba nasıl bı vicdan bu.. Mahalledikiler toplasip ona icirsin belki beyni temizlenir🙈
Kim hangi canlıya ne yapıyorsa aynını ona da yapacaksın, en iyi ceza budur zannımca
Keşke
insansız bir dünya mümkün de. hayvanlar bitkiler olmadan nereye kadar.
icinde hayvan sevgisi olmayandan insan sevmesini beklememek lazim. Ha birde parali hayvan severler var onlarda baska bir vaka :)
bir şey söylemezdim çünkü anlamıyorlar vicdandan merhametten yoksunlar sadece yaşattıklarını yaşamalarını ve o an o masumlara yaptıklarını hatırlamarını isterdim
Böyle yaparak ne geçiyor eline hiç mi vicdanı yok böyle insanlar affedilmemeli sokak hayvanına ya da yaşayan her canlıya zarar veren veya verecek bir şey yapan kişi ceza almalı.
Yakalanmış şükür demek isterim. Sokakta kedileri alıp çantasına koyanlarda var ama ne amaçla aldığını bilmiyoruz bile bence hayvanlar için daha kapsamlı yasa çıkmalı.
allah ne çektirdiyeniz çekmeden ölmenizi nasip etmesin. ettiğinizi bulun
hayvanlar da kovit 19 olmaz insanlar da aşı olmayan maskesiz gezen insanlar da
bende eve kedi besliyorum hiç hasta olmadım
Ulan o kediler ondan temiz değilse n'olayım
Demi demi. O kadar haklısın ki👏🏼
ene ne tatlı kedicik kadının Allahın cezasını belasını versin
MK şimdi kadınlar öldürülsün hayvanları öldürüyorlar diye pankart açıcam sdkdkeke
Allah onları bildiği gibi yapsın cehennemde yansınlar inşallah
O çamaşır suyunu kendine içireceksin bak nasıl oluyor.
Hayvanlara zulmedenlere bir şey söylemek istemem direkt dalmak isterim
Vursan başörtülü diye ağzımıza ederler vurmasak gönül razı değil
Elimden gelse aynısının on katını onlara yaparım zerre üzülmem hemde
Içecek bi damla su bulamayasın ne istiyorsunuz su canlardan zaten sokakta aç susuz ezilme tehlikesiyle yaşıyorlar çok üzülüyorum hayvanlara🥺🥺😪
Ne istiyorsun o kedinin suyundan yazık ya ne kadar geri kafalısın sana zararı yok sen ona zarar vermezsen oda sana zarar vermez zaten
Yazıklar olsun hiçbir şey diyemiyorum.. o güzelim hayvanlardan ne istiyorlar ya, cidden ne istiyorlar 😭bende gelip onu boğmak istiyorum şu an.
Çamaşır suyu içirmek istiyorum o teyzeye
Aynı fikirdeyiz
Allah bildiği gibi yapsın
Amin
Amin 🙏🏻
O suyu o kadına içirmek lazım.
Katılıyorum
:)
O yapana içirmek lazım onu
Ne iyi olur
Seni kötü günler bekliyor
Ben ne yaptım gız😭
Yok o kadına yani zulm edenlere 😄
Demek istediğim şey bu 😄
Hüüğ zkxkxk
Tamam anladım😂😂🌹
😇🖤
Ben hiç fare için duyar kasan tipleri görmedim. Kedi köpek olunca hemen duyar kasıyor millet ne güzel bir şey.
Allah'a havale etmekten başka seçenek yok
Verecek cezasını elbet ya burada ha ahirette
Onlar 4 ayaklı sen 2 ayaklı ama onlar senden daha vicdanlı
Böyle insanlarla ne yazıkki aynı havayı solumak bile insanı üzüyor
Normal bi kafaya sahip insanın yapacağı bir davranış değil
valla bu haber aklıma geldikçe bu kadın ve bunun gibi insanları ellerimle öldüresim geliyor
Allah a havale ediyorum nasıl kıyıyorlar masumlara.
O şişeyi alır onun bir tarafına sokardım. En büyük hastalığa doğarken sahip olmuş zaten
iki tarafta da işleri rast gitmesin..
Amin🙏