Tik tok çekmek için köpeğine eşşek yavrusunu parçalatıp çektiği videoyo da tekno müzik koyarak eğlenen vicdansız yaratık.
Bu dünyada yiyeceği 2 parça ot mu gözüne battı?
Yoksa annesiyle olan ilgisini neşesini kendinde göremedin diye mi?

#BeratKayaTutuklansın
Bu ülkedeki aptal adalet sisteminin artık düzenlenmesini istiyoruz. Milletvekili maaşları söz konusu olunca hepiniz bir gecede kanun çıkartıyorsunuz. Ama iş gerçek haklara kanunlara gelince hepiniz süt dökmüş kedi gibi pısıp kaliyosunuz. Hayvanlara ve kadına uygulanan şiddetten artık bıktık.
Merhamet etmeyene merhamet edilmez, kısasa kısas uygulanmalı..
Sapık, tecavüzcü, katil işte bu insanlar. Bir insanı öldürmeden hapse tıkamıyoruz. İlla birini öldürmesi tecavüz etmesi mi gerek. İşte bu vahşeti yapan her şeyi yapar. Allahım tez zamanda cezasını versin bunların da kimseye zarar veremesinler
O hayvanda ahirette onu yaptıranı parçalatacak. Sonra toprak olacak. Allah size gün yüzü göstermesin
Amin...
Dünya nereye gidiyor böyle ya !!!
Allah ıslah etsin.
Cevap
4Cevap
Sırf izlenmesi fazla olsun diye bu tarz canilik yapıyorlar yaşları da küçük nasıl bir nesil yetişiyor utanıyorum resmen. Nasıl bir vicdana sahip bunlar bide serbest kalıyor He dıye serbest bırakıyorsunuz ki çeksin cezasını en ağırından
Gercekten kendimden utandım. Bu kadar aşağılık bir toplum ne zaman olduk bilmiyorum
Hayvanlara vahşi bir şekilde zarar veren birinin insanlığı olamaz. Bu acımasız ruh hastası sapık kişinin hayvanların ve insanların can güvenliği için tutuklanması gerek.
Ulan şunlara para cezasi ya da ev cezasi verip salanlarin a. mnı şerefini parça pinçik edeyim yazik ulan yazik
kardeşim işte kendisini atacaksın içine. Ay kıyamam ya nasıl da savunmasız 😢😢😢
Söylenecek söz yok!!!
Elim ayağim titredi sinirden. 😡😡😡
Alttaki görsel içimi sızlattı
Bunun ahiretidr var
Yazik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?