Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Geç bile kalıyoruz. Ben 2010 lardan beri 3. dünya savaşına gidiyoruz diye diye bir hal oldum. İnsanlar aval aval bakıyor. Ortalık aymaz insanlarla dolu. Durumu uygun olanların başta İstanbul olmak üzere şehirleri boşaltıp tarım ve hayvancılık ağırlıklı yerleşik hayata geçmesi , bağını bahçesini, suyunu, tohumunu, hayvanını hazırlaması lazım ki savaş patlak verdiği zaman hazırlıksız yakalanmasın. Yoksa savaş patlak verince yükte hafif pahada ağır şeyleri yanına alıp köyüne-ata toprağına dönse bile neyi nereden alacakta, neyi nereden bulacakta hazırlık yapmaya başlayacak.
Dünya savaşı çıkacağını zannetmiyorum. şu an zaten girmemek adına bir şeylere dahil olmamak adına gerekli adımlar atılıyor. Burada çokça gördüm saçma sapan muhalefet söylemlerini trajikomik olarak değerlendiriyorum. Hiçbir ülke Dünya Savaşı'nın çıkmasını istemez. Çünkü yok olacağını anlayan ülke nükleere yönelecek ve bir son getirecek. Batı'nın yapabileceği şey kınamak, para vermek (sonra köle yapmak), ekonomik yaptırımlar..
Hazırlıklı olalım ama girmemeye gayret etmemiz lazım.
Teşekkür ederim 😊
Galiba giderek istesek te, istemesek te savasin icinde bulacagiz kendimizi.
Cevap
12Cevap
Şuanki bazı Türkler vatanını satacak kıvamda ukraynalı kızlar gelsin diye zırlayan heriflerden vatanı korunması beklenmek ahmaklıdır ama ben ve benim gibi asil Türk kanını taşıyan kanı bozuk olmayan Türkler bütün savaşlara hazırdır Atatürk'ün ve şehitlerimizin emanet ettiği topraklar namusumuzdur.
"Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz."
Mustafa kemal Atatürk
1. Dünya savaşına katılan Osmanlı gibi kapana sıkışmayalımda. Savaş durumu beni tedirgin ediyor.
Yaw zaten ortalık karışık birde bununla uğraşıyoz bı dur biz savaş çıkmasın diye uğraşıyoz bu bir yandan körüklüyo ne savaş meraklisiymis psikopat herif
Her zaman hazır olalım tabi.
Ama Atatürk'ün dünya savaşlarına girilmemesi yönündeki vasiyetine de uyalım.
100 yıl önceden bugünlere, bizim için yatırım yapan bu büyük insanların lafından çıktığımız için burnunuz b.. tan çıkmıyor!
Ben pek ihtimal vermiyorum buna ama hazırlıklı olmakta fayda var.
Bu Kim Jong dombilisi nükleer başlıklı füze atar mı atar valla, 100 tanesini aynı anda yollar abd ye :)
Nükleer bombalar ile olsun olacaksa savaş hep birlikte ölelim. Diğer şekilde birileri zengin olsun diye savaşmış olacaz en azından nükleer bombalar atılırsa dünya nüfusunun %99 u ölür kazanan olmaz
Önce bir etrafındakilerin karnını doyursun. Kendi tıka basa yiyip ülkesindeki tüm insanları açlığa mahkum eden biri olduğu her fotoğrafında görünüyor 😃
Hooooşşşşşştttttttttttttttttttttttttttt köpek sen kendi kıçına bak deyyus oülu deyyus Allahın manyağı..
Savaş istemiyorum ya iki gün mutlu olsaydık bari gebermeden🤕🤒
O ayrı djfhfjf😂
Bir ömür 😂
Keşke be😭
Red dostum Allah gönlüne göre versin. Ne diyeyim senin yaşında olmak isterdim Haziran da 29 olacam moralim bozuk
Bende 20 olcam🤕
Ben hazırım vatanımı korumaya bu durumda bile Ukraynalı kızları düşünen erkekler kendi derdine yansın.
Abazan millet napsınlar 😄😄 şaka bir yana dünya savaşı çıkmaz ama çıkarsada tarafsız olmak iyidir güzelim toprakların radyasyon dolması iyi değil
Kim Young reis zaten hep bu anı bekliyordu.
Şu tipe bak küçük tosuncuk savaş istiyor ne kadar da ürktük aman Allah ın delisi.
Bir sevemedim şunu
Deli olduğunu zaten anlıyordum şu an iyice ikna oldum
Hoşt ula hoşt o nikleer bombalar gtünüze patlasın inşalah
Dünyayı yöneten 3 deli var, illa ki karşı karşıya geleceklerdi. Filler tepişir, halk ezilir.
Biz herzaman haziriz, kaygisiz olun, o bölgenin savasa en hazir, en güclü Ülkesi Şu an Türkiye.
Bu adama hayranım... Savaşa hazır olmalı ancak tarafsız kalmalıyız olmazda olursa savaş diye
..
Umarım böyle bir savaş çıkmaz
Bi sen eksiktin zaten😒
ahaha ya sabır bana bir gülme geldi şu fotodan.
şuanda yersiz bence..
bu adamı susturun ya ne içine giriyor her b. kun
keşbişler olsun
Tabi tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?