2023-2030 arası çok yüksek ihtimalle çıkacak ama bu savaşlarda milyarlar ölcek çok can kaybı olcak. Türkiye Allahın izniyle girmicek yabancı devletler birbirini yicek. Türkiye girse bile bu savaşdan galib çıkacak.
0
1 Yorumla
Soran
Yeni+1 yıl
peki diyelim ki Türkiye de saldırdılar askerler makineli tüfekle gelir mi turkiyeye
Temel ihtiyaclar icin stoklar yaptio nasil uratileceklerini denedim kamikaje icin iki tane dronum var yakinda da silah almayı planlıyorum en basladun mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
2023-2030 arası çok yüksek ihtimalle çıkacak ama bu savaşlarda milyarlar ölcek çok can kaybı olcak. Türkiye Allahın izniyle girmicek yabancı devletler birbirini yicek. Türkiye girse bile bu savaşdan galib çıkacak.
peki diyelim ki Türkiye de saldırdılar askerler makineli tüfekle gelir mi turkiyeye
yukarıdan bomba atarlar kılıçla saldıracak deiller. Bide ne hazırlık yapacan çok merak ettim bende yapıyım. :D
her an yakın ama kimse kolay kolay böylesine bir savaşa ne girmek ne de başlatmak ister çünkü büyük yıkıma neden olur
Bence öyle bir savaş çıkmaz zaman bilolojik, siber, ekonomik savaş devri mermi bomba dönemi bitti.
Ben basladim hazirlikkara cikar diye umid ediyirum
nasil hazırlıklar
Temel ihtiyaclar icin stoklar yaptio nasil uratileceklerini denedim kamikaje icin iki tane dronum var yakinda da silah almayı planlıyorum en basladun mi
Yok ben sadece deprem çantası gibi bişi yaptim hazırlıkta kastım o değildi 😂
Neydi peki
umarım başlar
hangi yıllar arası olur sizce
30lar falan diye düşünüyorum
savaş çıkmaz.
Çıksın artık ya
hangi yillar arasi olur sizce
Benceee daha var mehdi gelecek falan sonsavaşa katılacak yanii biz görmek 😎
Yok be aşkitom ya